Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Aynaya bakıp acaba su aynanın karanlık tarafında ne var acep diyen bilim adamları da sith olmus deil mi :P

*Jetpack'ini calıstırıp ortamdan uzaklasır*[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu dun derste bunu asistana dedim yarıldı herif auaha..oda sw manyağıymış.[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Batilc, 14 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
No Command!
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Jedi Tapınağı]yoda jedi tapınağında ama ondan önce anakin uğramış.arkadaki dumana bakın yerdede bişi yatıyo.[bunu uydurdum ama böyle bişi olur büyük ihtimal]:)

Bi anime resimde görmüştüm anakin askerlerle jedi temple'ı basmış bütün jedi'ları öldürmüş en son küçük jedi'lara bakıyodu.Şu başlarında kasak ellerinde küçük saber olan çocuklara sizce öldürcekmi onları?
[/spo][signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 19 Kasım 2004 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

sanmam oldurmez.Yakışmaz ona.[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Batilc, 14 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
No Command!
Sosyal ağlarda paylaş

Filmde anakin'in Ep2'de annesi kollarında can verirken sapıttığı gibi sapıttığı bir yer olacak illaki. Bakalım nerde sapıtacak ve Anakin sapıtınca neler olduğunu biliyorsunuz, ne kadın kalır ne çocuk.

Yannız ep2'yi son izlediğimde şöyle bir kanıya vardım. 1 ile 2 arasında bir film çekilse en iyi SW filmi olur. Anakin ep2'de biraz fazla agresif. Obi-wan'a içten içe tiksinti duyuyor. Tepkileri felan acaip. Yani bu agresifliği nerede kaptığını görmek güzel oludu.[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 19 Kasım 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Anakinda 20bin kusur midi-chlorian olunca yasına gore guclu oluyo ve guclu oldugundan jedi knight unavanını coktan hak ettigini dusunuyo. Hatta ikinci filmde sith assassin'i kovalarken master yoda'dan daha iyi saber kullandıgını bile soyluyodu obi-wan'a karsı.

Ama iste jedi order'ın katı kuralları geregi kendisi ne kadar asmıs olrusa olsun hala padawan statusunde hala birine baglı hala "master" diyerek gezinmek zorunda oldugundan giderek kurallara karsı bi tepki olusturuyo. Bunu da obi-wan'dan biliyo cunku obi-wan anakin'in daha ogrenecek cok seyi oldugunu dusunuyo ama anakin kendini yeteri kadar (hatta belki de obi-wan'dan) guclu gordugunden durumu kabullenemiyo ve kin besliyo.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 19 Kasım 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Filmde anakin'in Ep2'de annesi kollarında can verirken sapıttığı gibi sapıttığı bir yer olacak illaki. Bakalım nerde sapıtacak ve Anakin sapıtınca neler olduğunu biliyorsunuz, ne kadın kalır ne çocuk.

O sahnede arkada hafifçe imperial march çaldığını duyunca dumur olmuştum[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 19 Kasım 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
korku yüzünden bence
"Fear is the path to the Dark Side"

Fear leads to anger
Anger leads to hate
Hate leads to suffering

says Master Yoda[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

episode II nin başında anakin le obi-wan padmé ile karşılaşmaya giderlerken ne kadar birbiriyle canayakın ve samimiler görebilirsiniz. padmé kıskançlığı başlatan olay oldu, sonra anakin geçmişine baktı "lan bu obi hep beni kıskanmış ben bunu döverim" moduna girdi. annesinin ölümüyle de anakin iyicene delirdi.

daha önce arası iyi olmasa, "siz benim babam sayılırsınız" lafı vurgulanmazdı.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

Dogru aslında padme'nin yanına gittikten sora anakin iyice delleniyor. Yoda'nın dediklerinde bi eksik var aslında ve uc adımdan daha kısa:

Love leads to (is) suffering

Dikkat edin anakin padme'ye ilan-ı ask yaparken ne kadar acı cektigini yakararak soyluyor.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Oyle zaten hala cocuk ve de asık adam cosuyo gereksiz yere :) Ucuncu filmin fragmanlarında cok daha karizma gorunuyo anca abimiz palpatine iyi disiplin ogretmis demek ki :P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Hatta dark side'a gecip vader olduktan sora Ozzy dinliyomus.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

abicim clone wars çizgi filmini yalıyıp yuttum 20 bölümü :D grevious tan nefret ediodum artık bi dfe tiksindim üstüne o ne aln ööle mutfak robotu gibin blendar gibin puu rezil herif ya çok sinir oldum kolay mı lam mundi yi harcamak o kdr jedi yı harcamak bi de ellerinin üstünde dövüşüodu koptum orda ahah[signature][hline]Ivalios, , Ardemaar ,, Rashune , Amanda Amakiir
Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri

"General Grevious mutfak robotudur.."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...