Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cık karşı olduum 2 şey war bu eu da şu an 1 i ne yazık ki filme yansıdı o da o hücrelerdeki force şeysi ve bu yok marauderdi yok counseler flm onnar..[signature][hline]Ivalios, Valenthe , Ardemaar , Dodo , Rashune , Amanda Amakiir
Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri

"It will be a day longer than this night.."
Mesaj tarihi:
said:
Ruby_DraGon, 15 Kasım 2004 10:12 tarihinde demiş ki:
said:
Bonus, 13 Kasım 2004 20:37 tarihinde demiş ki:

Kılıç, hüsrev ağayı öldürürken suratında aynı bu ifade vardı.

Yarıldım abı :D
ahahah sufer ya[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm.

UOGame.Net
Mesaj tarihi:
of kaç gündür digitürkte tekrar tekrar izliyorum bölümleri sütüne bi de bugün arkadaşlarla dvdleri izledik baydım öldüm be starwars kuscam yakında eheh episode 3 için beklentilerim biraz askıya alınmış oldu böylece rahatladım :D
Mesaj tarihi:
evet dun gece primemax da episode 1 vardı hem turkçe hem ingilizce izledik gerçi arkadaşlar kapattırdı sonra film izlemeye mi toplandık lan burada hadi içelim tarzı ama ara ara baktım tabi filme gene :)
bu arada Jedi'lara tekrar tekrar hayran oldum ve alternatif bir evren olarak star wars dünyasının ne kadar heyecan verici bir yer olduğunu tekrar hatırlattı film bana... her ne kadar star wars galaxies beni bu ortamdan soğutmuş olsa da... halbuki ne cevher var o oyunda ama işte neyse bunun yeri farklı...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
Force speed yaptıkları belli oluo en başta assault droid'lerden kaçarken. Ama obi son dövüş sahnesinde normal hızla koşuo. Onu diorum ben. Bu arada obi-wan adam gibi force power kullanamıo adam jedi guardian. Lightsaber manyağı.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
harbi..Kalk dicekler herhalde.[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
zgrw, 16 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
hmm paticiğin büyüklerinden olmasakta öpersen harçlık veriris :-p
Mesaj tarihi:
Rise yuksel demek degilmi

Adam zaten orda gegiriyor bole Riiiaaseee gegirdi herif :D[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
  • Admin
Mesaj tarihi:
daha önce yazdılarmı bilmiyolrum ama trilogy dvdsinin sonunu değiştirmişler normalde obiwan yoda ve dart vader süretleri gözüküyordu trilogyde dart vaderi episode 3deki uzun saçlı anakin halini koymuşlar.[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
şu dvd leri bedava veren olmazmı bana =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Sonunda ilk jedi i buldum..
acikliyorum..
Newton..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

zgrw, 16 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
hmm paticiğin büyüklerinden olmasakta öpersen harçlık veriris :-p
Mesaj tarihi:
newton ilk jedi deil abi o yerçekimini bulan adam, o yerçekimini bulmadan herkes uçuyormuş yer çekmiyomuş kimseyi

kaçıyorum![signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
Mesaj tarihi:
yok o force u bulan adam..birimi bile kendisine ait yani lutfen.. ama onun zamanında light force dark force yokmus dabi..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:

Batilc, 14 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
No Command!
Mesaj tarihi:
force bulunmadı.
o zaten içlerinde vardı.:-p bendemi kaçsam..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 17 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
Sonunda ilk jedi i buldum..
acikliyorum..
Newton..

LoL
bende ilk türk jedi yı buldum. Cüneyt arkın.

bedenini bırak sadece ruhun ve nefesinle yaşa o zaman toprak altındada nefes alabilirsin.
Mesaj tarihi:
Forcu u ben buldum osuruk seslerim hep fors fors diye cikiyor

[spo=Kaçiyom]Kaçtim[/spo][signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
Mesaj tarihi:
hakketten cuneyt arkın jedı ama hep jump yapıyor baska bı mok bılmıyor..
Yoda'nın bı lafı var anakıne
"May the force be with you"
"Whats force master?"
"force is equal to mass times accelaration"
"oh great"[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:

Batilc, 14 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
No Command!
  • Yeni Oluştur...