b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 cık karşı olduum 2 şey war bu eu da şu an 1 i ne yazık ki filme yansıdı o da o hücrelerdeki force şeysi ve bu yok marauderdi yok counseler flm onnar..[signature][hline]Ivalios, Valenthe , Ardemaar , Dodo , Rashune , Amanda Amakiir Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri "It will be a day longer than this night.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Ruby_DraGon, 15 Kasım 2004 10:12 tarihinde demiş ki: said: Bonus, 13 Kasım 2004 20:37 tarihinde demiş ki: Kılıç, hüsrev ağayı öldürürken suratında aynı bu ifade vardı. Yarıldım abı :D ahahah sufer ya[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm.UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 of kaç gündür digitürkte tekrar tekrar izliyorum bölümleri sütüne bi de bugün arkadaşlarla dvdleri izledik baydım öldüm be starwars kuscam yakında eheh episode 3 için beklentilerim biraz askıya alınmış oldu böylece rahatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 evet dun gece primemax da episode 1 vardı hem turkçe hem ingilizce izledik gerçi arkadaşlar kapattırdı sonra film izlemeye mi toplandık lan burada hadi içelim tarzı ama ara ara baktım tabi filme gene :) bu arada Jedi'lara tekrar tekrar hayran oldum ve alternatif bir evren olarak star wars dünyasının ne kadar heyecan verici bir yer olduğunu tekrar hatırlattı film bana... her ne kadar star wars galaxies beni bu ortamdan soğutmuş olsa da... halbuki ne cevher var o oyunda ama işte neyse bunun yeri farklı...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sahne herseyi anlatiyor[signature][hline]yesil ejderha...[/i]Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Force speed yaptıkları belli oluo en başta assault droid'lerden kaçarken. Ama obi son dövüş sahnesinde normal hızla koşuo. Onu diorum ben. Bu arada obi-wan adam gibi force power kullanamıo adam jedi guardian. Lightsaber manyağı.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 -Lord Vader -Yes Master -Rise Merak ettiğim birşey var."Rise" kelimesini alt yazıya nasıl geçirecekler?[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 harbi..Kalk dicekler herhalde.[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- zgrw, 16 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki: hmm paticiğin büyüklerinden olmasakta öpersen harçlık veriris :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ayağa KALK !!!! diye çevirsinler.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Rise yuksel demek degilmi Adam zaten orda gegiriyor bole Riiiaaseee gegirdi herif :D[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Uç hehehehehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 daha önce yazdılarmı bilmiyolrum ama trilogy dvdsinin sonunu değiştirmişler normalde obiwan yoda ve dart vader süretleri gözüküyordu trilogyde dart vaderi episode 3deki uzun saçlı anakin halini koymuşlar.[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 şu dvd leri bedava veren olmazmı bana =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Sonunda ilk jedi i buldum.. acikliyorum.. Newton..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- zgrw, 16 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki: hmm paticiğin büyüklerinden olmasakta öpersen harçlık veriris :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 newton kanunları var hatta[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 newton ilk jedi deil abi o yerçekimini bulan adam, o yerçekimini bulmadan herkes uçuyormuş yer çekmiyomuş kimseyi kaçıyorum![signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yok o force u bulan adam..birimi bile kendisine ait yani lutfen.. ama onun zamanında light force dark force yokmus dabi..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Batilc, 14 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki: No Command! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 force bulunmadı. o zaten içlerinde vardı.:-p bendemi kaçsam..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 siz hepiniz kacin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lol newton bumu?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Suark, 17 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki: Sonunda ilk jedi i buldum.. acikliyorum.. Newton.. LoL bende ilk türk jedi yı buldum. Cüneyt arkın. bedenini bırak sadece ruhun ve nefesinle yaşa o zaman toprak altındada nefes alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Forcu u ben buldum osuruk seslerim hep fors fors diye cikiyor [spo=Kaçiyom]Kaçtim[/spo][signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 hakketten cuneyt arkın jedı ama hep jump yapıyor baska bı mok bılmıyor.. Yoda'nın bı lafı var anakıne "May the force be with you" "Whats force master?" "force is equal to mass times accelaration" "oh great"[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Batilc, 14 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki: No Command! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sınırsız geyik ?[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Coldwind force choke yapıcak şimdi size[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar