Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 şey pardon 19 u çarşamba tabi ki :) nerden perşembe çıktıysa. bizde 2 gün sonra sanırım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Star Wars fans all over the world are devastated after the release of the first “Official Episode III Teaser Poster.” It features Jar Jar Binks and Anakin Skywalker with his cloak billowing out to form the mask of Darth Vader. Fans fear Jar Jar will play a significant role in the movie if the teaser poster is any indication. Director George Lucas has received thousands of death threats and several Star Wars fanatics have committed suicide. . . . .[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Penthesilea, 02 Kasım 2004 17:07 tarihinde demiş ki: Serinin güzellik listesi şöyledir : 2 - 5 - 1 - 6 - 4 Başa 3 ü yazıcaz işte. aynen katılıyorum sıraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: cemad, 05 Kasım 2004 16:52 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 02 Kasım 2004 17:07 tarihinde demiş ki: Serinin güzellik listesi şöyledir : 2 - 5 - 1 - 6 - 4 B. aynen katılıyorum sıraya töbe töbee....[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sanırım benim için o sıra 5-1-6-2-4.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Penthesilea, 04 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: SW 3 Teaser Trailer Bu hizmetimiz vatana millete hayırlı olsun =) bu çalışmıyor başka nerden indirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 aciliyetli link lütfen =/[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 alın bu da benden Sağ tıkla hedefi kaydet[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Arkadaşlar link için kusura bakmayın. Sabancı ve Odtü neredeyse tamamen benden çekti videoyu, üstüne Paticiğe de ilk ben koyduğumdan 2-3k kişi ftp mden 10mb lık dosya çekince, admin biraz rahatsız olup dışarıdan erişimi kapadı heralde trailin =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 2-3k yı 10k yapmak istiyorum izninizle :) Entry 115 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=revenge+of+the+sith&kw=&a=&p=5 Tanımadığım etmediğim bir adam ekşi sözlüğe de yaymış haha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse [Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Kasım 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Penthesilea, 05 Kasım 2004 20:10 tarihinde demiş ki: 2-3k yı 10k yapmak istiyorum izninizle :) Entry 115 Tanımadığım etmediğim bir adam ekşi sözlüğe de yaymış haha =) auhauha herkes senin adresi vermiş:D:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 5-4-6-1-2[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya [Bu mesaj Gilean tarafından 05 Kasım 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 suprnovada da var teaser[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Gilean, 05 Kasım 2004 20:43 tarihinde demiş ki: 5-4-6-1-2 +1 aynen katılıyorum[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Gilean, 05 Kasım 2004 20:43 tarihinde demiş ki: 5-4-6-1-2 Bende katılıyorum.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: aquila, 05 Kasım 2004 23:01 tarihinde demiş ki: hepsini cok seviyorum ben ayiramam birbirinden... en çok hangisini beğendin ozman?=[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bence en kötüsü 1 di açıkça sölemek gerekirse en iisi de 5-6 olabilir bana göre ama hepsinin yeri ayrı tabi :D[signature][hline]Ivalios, Valenthe , Ardemaar , Dodo , Lessien , Rashune , Miranda Amakiir Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri Bu seni yetiştiren vatanına borcundur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Jara Made hangisinde vardı hatırlayamıyorum eğer hatırlayan varsa söylerse mutlu olurum ve yeni gelicek olan SW nin güzel olduğu kanısındayım ama abartılıcak pek yanını göremedim..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yaw teaser da dişleri çarpık çurpuk bi yaratık var elindede ışınkılıcı .kimdir bu ucube?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Darth Sidious, İmparator Palpatine olarak da bilinir kendileri.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sonunda işte be...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Sparkcaster, 06 Kasım 2004 16:43 tarihinde demiş ki: yaw teaser da dişleri çarpık çurpuk bi yaratık var elindede ışınkılıcı .kimdir bu ucube? ucube dedi ahuha:D:D:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Soulbringer, 06 Kasım 2004 16:26 tarihinde demiş ki: Jara Made hangisinde vardı hatırlayamıyorum eğer hatırlayan varsa söylerse mutlu olurum ve yeni gelicek olan SW nin güzel olduğu kanısındayım ama abartılıcak pek yanını göremedim.. expended universe te vardı o. ayrıca Mara Jade :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 abi eminmisiniz??? eğer palpatine ise saygıyla eğiliriz[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 06 Kasım 2004 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 evet palpatine o. hatta bide [spo1=kimle dovusuyo]ya mace winduyla ya da yoda'yla dovusuyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar