Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allahım tam bi loserım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ohhooo zate evde makarna varsa ne ala makarna varsa pişirmeye ne gerek var çiğ çiğ yenir o ya:-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
Mesaj tarihi:
oo bazıları hemen atlamış ben çok iyi yemek yaparım diye *bir gün aramızda yemek yarışması mı yapsak diye düşünür :-P

Yani kısaca diyonuz ki beni alan kız yaşadı :-P elimden her iş gelir valla :)[hline]NO PAIN NO GAIN

Mesaj tarihi:
said:
_Lancelot_, 07 August 2003 15:08 tarihinde demiş ki:
Ohhooo zate evde makarna varsa ne ala makarna varsa pişirmeye ne gerek var çiğ çiğ yenir o ya:-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become

git bakkaldan alıver yahu 1.5-2 milyon bişey[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
craven harbi
tokatlık adamsın .. böle günün 4 saati tokay manyağı yapmak lazım seni =P[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Mesaj tarihi:
yemek yapmayı bilmem. bi sahanda yumurta, tost fln hariç ama bana ölüm gibi geliyo onları yapmak.
yumurta çıkar, tava çıkar, yağ çıkar. bekle erisin, kır pişsin, başında ayakta bekle 2 saat yanmasın diye. tabak çıkar dökmeden taşmadan koy tabağa. sora ekmek çıkar, çatal çıkar. off yani allah elden ayaktan düşürmesinde. çoook yoruyo =P[hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin
Mesaj tarihi:
Ben de kendimi üşengeç sanırdım.

Benden de beterleri varmış.

Ben oturayım şöööölle güzel mersin usulü bir kabak dolması yapayım.. Oooh.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
  • Yeni Oluştur...