moriteri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Arkadaşlar, başım sağolsun bugün anneannem vefat etti. Hakikatten dünyada en çok sevdiğim insanlardan biri idi ve mükemmel bir insandı. Tertemiz bir hayatı vardı... Vefat ederken yanında bulunuyordum, vefat ettikten sonra da bütün gün yanındaydım. Ölü yüzünü açtım, öptüm... gül gibi kokuyordu. Hakikatten o kadar güzel koku pek az hissetmişimdir. Başkası anlatsa fantezi yapıyor sanırdım ama, şahsen tecrübe ettim.. Hiç koku sıkılmamıştı üzerine ve en az 1 gün önce banyo yapmıştı... Çok merakımı celbetti. Daha önce hiç ölü koklamadım sonuçta!!! acaba yeni ölmüş birinin böyle kokması normal birşey midir, yoksa gerçekten de anneannem apayrı birisi miydi? Konu ile ilgili bilgilerinizi paylaşabilir ve kaynak verebilirseniz çok teşekkür ederim...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Gül suyu dökmüş olmaları muhtemelen. Başın saolsun bu arada. Benim anneannem vefat etmeden önce kanserdi, suratı hep çökmüş ve sararmış diyorlardı. Öldükten sonra suratında inanılmaz huzurlu ve pembe bir ifade gelmiş. Ben göremedim ama gören şaşırıyormuş.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Valla önce başın sağolsun Kendimce pek bir bilgim yok heralde çok iyi cennetlik bir insanmışki böyle bir durum olmuş belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hassas bir konu...Herkes senin kadar açık olmayabilir bu konuda hatırlanması acı verici hatıralar vs..Biraz daha hassasiyet.. Ayrıca başın sağolsun mekanı cennet olsun..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Chemical, 13 Kasım 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Benim anneannem vefat etmeden önce kanserdi, suratı hep çökmüş ve sararmış diyorlardı. Öldükten sonra suratında inanılmaz huzurlu ve pembe bir ifade gelmiş. Benim de dedemin vefatından sonra öyle söylemişlerdi. Teyzemler filan. ( dedem de kanserdi ) Başın sağolsun ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 chemical, herhangi bir gülsuyu dökülme hadisesi yok. bütün süreçte yanındaydım zaten. zaten gülsuyu gibi de kokmuyordu ama çok güzel kokuyordu hakikatten. Benim annanem de kanserdi ve 3-4 gün önce sarılık oldu ve aynen dediğin pozisyonda vefat etti. yüzünde garip bir ifade vardı. ama mis gibi kokuyordu!!! sağol Tayfo kardeş... hakikatten mekanı cennet olacak yegane insanlardan birisidir. ibadetlerinde hiçbir aksaklık olmayan, hiçbir insan ile sorunu olmayan, herkes tarafından sevilen; son 5 aydır onca acısına rağmen şükreden ve bu acıları bu dünyada çektiği için mutlu olan! ve ümidini, hayata bağlılığını hiç kaybetmemiş birisi... konu bu değil gerçi ama kendimi tutamıyorum üzgünüm... ama gerçekten bu durum, onun derisinin o şekilde kokmasına sebep olabilir mi? Eğer bu durumun fiziksel bir açıklaması yoksa imanım inanılmaz derecede artacak çünki....[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Başın sağolsun... Rahatsız edici bi konu...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 evet Asteroth, en çok da beni rahatsız ediyor belki ama üzerine gitmeye çalışıyorum.... üzülmediğime sevindiğime inanıyorum/inanmaya çalışıyorum. hepimiz öleceğiz çünkü... önemli olan nasıl öldüğümüz. ben ancak geri kalan hayatımı annanesiz nasıl geçireceğime üzülüyorum... onun adına o kadar seviniyorum ki oysa...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mekanı cennet olsun.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 keşke anneannen ölmeseydi de öyle açsaydın bu topii, o zaman yorumumu yapabilseydim. :( toprağı bol olsun.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Fistan, yorumunu yap sen gene de... kızmam da duygusal da davranmam... olayın duygusal yükünü atmış hissediyorum kendimi... hepiniz sağolun bu arada..[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 başın sagolsun.. mekanı cennet olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 başın saolsun[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Benim de anneannem öldü yaklaşık 8-9 ay önce. Teyzemin kızlarını o büyütmüştü,doğal olarak çok severlerdi,yıkanma işleminde falan yanında durmuşlar,sarılmışlar falan senin anlattığın gibi,onlarında söylediği çok güzel koktuğuydu.Psikolojik olabilir belki. Başın sağolsun. [Bu mesaj Buzk tarafından 13 Kasım 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 arkadaşlar yorumlarınızı yarın akiam okuyacağım inşallah. benim için mühim bir konu bu. çünkü gerçekten garip bir tecrübe idi... şimdi, yarınki defin işlemlerinde kolları sıvamak üzere güç toplamam ve uyumam gerekiyor... paylaşımlarınız için sağolun[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ARkadaşım muhabbeti sürdürmesen gerçekten kendi adıma konuşmayacağım burdaki çoğu kişinin bu konudan rahatsız olduğunu düşünüyorum... Uzatmadan acını kendin yaşasan... Tekrar başın sağolsun... Okumadan geçemedim ama[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? [Bu mesaj BulletRide tarafından 13 Kasım 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 başın saolasun ılk öldügü 30 45 dk koku duyulmaya bilir ama dedem ölmüştü 4 saat sonra geldiler baktılar ve apartmandan ındırırken cok acayip bi koku duymus komsular ben dedem oldugunde yanındaydım ama bı koku almamıstım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çok üzüldüm başın sağolsun. ben de ninem öldügünde yanındaydım,bayagı uzun sure de yanında durdum ama bir koku alamamıstım cok acı olmalı ama zamanla hafifler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Basın saolsun !! Benimde dedem vefat etmeden once kanserdi ve yuzu sarıydı.ama oldukten sonra yuzu pembeydi sanırım kan toplanıo bole yuzeye fln cıkıo ondan pembelesıo :( ayhh içim sıkıldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bence bu tür olaylar psikolojik.Sen onu çok seviyormuşsun işte sana o yüzden güzel gelmiş.Son ayrılığın güzelliği :( Başın sağolsun bu arada... Bu tür olaylara ölüm iyiliği derler ya halk arasında.Hatırlıyorum ufaktım babamın halası öldüğü gün ufaktım daha işte 95 civarları , 1 hafta önce gitmiştik hastaydı yataktan kalkamıyordu ,tuvalete bile gidemiyordu öldü ölecek dendi, 1 hafta sonra bayram oldu ziyarete gittik yürüyordu,gülüyordu,gayet iyiydi hastalıktan iz kalmamıştı.Sonra yatağına uzandı ve vefat etti.Allah rahmet eylesin... Off hatırlamak istemiyorum :D ölümden korkarım :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ALLAH rahmet eylesin..Başınız Saolsun...[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Forumcular Ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 :// bir anda hayatınızdan çıkıp gitmesi gerçekten çok kötü:// Allah kolaylık versin. Başınız saolsun...[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ne güzel bir konu ya, icim acildi sabah sabah[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben agnostisizme inanıyorum artık[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 başın sagolsun 1 ay evvel seninle benzer bir acıyı bende yasadim[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar