Yeto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yazılanları okudukça halime şükrettim , sınıfımda her saniye beraber oldugum adamlar , hernekadar bi kaç falsolarını gorduysemde :P kardeşim diyebileceğim adamlar var bi sürü. Anlattıgınız gıbı de "kanka kaçalım mı" dedigimde geri cevırıcek adamlar dııl bunlar. Örnek olarka bugun 5. saat ve oglen tenefusunde batak oynamak ıcın okuldan benı surekleyerek cıkaran adamlar. Okul dışında da goruştugum insanlar , birinin evi boş olur 10 kişi filan doluşuruz içeriz. Galiba biraz şanslıyım :P , ya da hep bulmuşum en tembel en angut ama en temizlerini.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 valla bnde nefret ediorm okuldan,derslerden,hocalardan...yani anlıcaın okulla ilgili hemen hemen herseyden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben de nefret ederdim ama sevdigim arkadaslarım da vardi, bence kıymetini bilin sınıfın:)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 valla bnde nefret ediorm okuldan,derslerden,hocalardan...yani anlıcaın okulla ilgili hemen hemen herseyden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloby Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya takma .. benin sınıfım da öle. hem ben tek başıma takılıom hep. zor oluo ama öyle insanlarla diil dostluk arkadaşlık etmekten daha iyidir. bi de ben sorun bende herhalde diye bu arkadaşlık meselesi yüzünden psikolojik destek aldım. sonra anladım ki dost diye bişi yokmuş ve moralimi bozmaya değmezmiş. eh ne edelim bizimki de böle bi hayat. yalnız... :([signature][hline]everything is me :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben seviyorum sınıfımı 2-3 tane mal var gerisi süfer kafa insanlar hatta bizim dönemdeki en kral sınıf bizimki[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Valla inanın bazen lise ortamını arıorum."Ağmaaan sen de" diceksiniz ama öle =] Tamam serbestsin şu'sun bu'sun da üniversitede, yeni bi çevre kurana kadar lise'yi özlüosunuz.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yeni ortam kurarım ama lise ortamından nefret ettirdiler :([signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aman ya sınıf arkadaşlığı fln boş işler..kimin arkadaşın olduğunu ztn aynı ortamda bulunmadığında da yanındaysa bi şekilde anlıyorsun o yüzden kankalarla(!) aynı sınfmışsn değilmişsin pek de önemi yok bence..[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Evet sınıf filan farketmio.Ben 3 blok öteden kanki yapıcam az kaldı hh..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 rehberlikle konuşmak en iyisi, ayrıca rehberlikle aranıda iyi tutmaya çalış. çok işe yarıyorlar :)[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bizim sınıftakiler okadar fena değiller arada kafa dengi bikaç tane varda yinede okul dışında pek görüşmüyorum(antisosyalite rulaz:D) Tek sorun geçen sene 20-25 kişilik 2 tane fen sınıfının(fen sınıfı demeye 9804823094802 tane şahit ister herkes dersi kaynatma peşinde:D) birleştirilerek 40-45 kişilik bi sınıf oluşturulması, kaynaştırılmaya çalışması. Tabii kaynaştıkta ders işlemesi çok zor oluyo:D Geri kalanı fena değil.Yani bazılarının arkadaşlığı sadece sınav günü başlasa da çoğunlukla iyiler:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bizim sinifta mal mal espiri yapan salak igrenc insanlardan ibaret gecen gün hoca elementleri sayarken her elementten sonra hocam peki ya tahta ehi ehi espirisini yapti 6-7 kisi gercek anlamda birtane arkadasim var ama bana oda yetiyo ki liseden sonra özliyecegim tek insan o olacaktir....[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar