Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınıfımdan Nefret Ediyorum..

Gothic

Öne çıkan mesajlar

Sınıfımdan nefret ediyorum.Hiçbir zaman kankalarım olmadı,hadi bugun okuldan kaçalım bir yerlerde süretlim dediklerim olmadı,sınavlarda herkez kendi dostunu almış yanına kendi havalarında hiçbir zaman ortaklaşa birşey yapamadım,sevdigim kıza sulanıcak laf atıcak kadar haysiyetsizler,onların sayesinde kendime arkadaş bulamaz oldum,hepsi çocuk,hepsi akılsız,hepsi dengesiz,onların sayesinde okuldan nefret eder oldum,benim suçum neydi normal bir sınıfa düşmedim,zaten az kaldı öss gelince ne onlar kalıcak ne ben ama sanırım ben hiçbir zaman benim lise hayatım çok güzel geçti diyemiyeceğim. :([signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Sosyal ağlarda paylaş

Üzülme insanları anlamak zordur üniversitede durum daha kötü .İnsanlar büyüyo ve lisedeki cahilliğin verdiği kankam için bileklerimi keserim modunda olmuyo.Sinsilik çıkarcılık daha yoğun göze çarpıyo elbette bunun yanında kardeşinden yakın arkadaşların oluyo ama istediğin kadar geniş çevren olsun bu insanların sayısı çoook az oluyo.Liseiçin yapabileceğin bişey yok ama karakterinden ödün vermez ve üniversitede güzel arkadaşlıklar edinirsen çok güzel anılar seni bekliyo salla liseyi.;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 sene lise 1 de okudum sonra şutlandım 2 senede süper gectı dıyebılırım arkadaslık yonunden kardesımlerım oldu sınaflarda bırbırımıze yardımlarımız dokundu okulu astıgımız oldu cok şey yaptık yanı ben orta okulda bile sınıfm cok guzeldı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 14 Kasım 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
" Hocam o adam lorkeyi söylüyodu dimi ?" ..

Sabaha kadar yaş odunla sopalıcan bu tipi allah sabır versin ya bombalarla dolu bi sınıf ıyy:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 14 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
Abi dedim ya saf granit bunlar.. Ben aynı sınıfta 7 ay okuyamam.
Sınıflarının 1.si nerdeyse barajı geçemiyo ya..

İtirazım var duy FDD...

Nasıl ya =) sen nereden düştün o sınıfa =) allah sabır versin[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Sosyal ağlarda paylaş

bütün bu saydıklarınızın yanında bide sınıfta sağ sol ayrımının olduğunu ve hergün bu yüzden kavga çıktığını dşünün ve de sınıf deiştrme imkanının olmadığını:) ben böle bi sınıfta 5 sene geçrdim, halinize şükredin diyemicem ama sizinki kötünün iyisi biraz:)[signature][hline]~wish you were here~
Sosyal ağlarda paylaş

sınıfımdan memnunum[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 14 Kasım 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
Kafadar olmak dosluğun yalan adı..

dogru demiş sagopa[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Sosyal ağlarda paylaş

son sene eşit ağırlık oldum. geçen seneki sınıfımı da dağıttılar ztn kalsam da bişi fark etmicekti ama 3-4 yakın arkım olmasa ilk başta kendimi öksüz gibi hissediodum. şimdi şimdi alışıyorm ama zor oluyo. andaçta bile öksüz kalıcam. 6 okul deiştirdim ama bu daha bi zor oluomuş. andaçta da yazarlar artık sınıfımıza yeni geldin geyiği halbuki dört senedir tanıosun yuh be:(
irenç.acını paylaşıorum gothic...[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya;
Bu gece bu yıldızlar bu koku
Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş bende senin durumuna düşmüştüm lise 1 de lise 2 ye gidiyorum ve şu an kimse benle dalga geçmiyor.ateş püskür senin yanına gelenleri soru soranları hepsine yürü git işim yok senle de sonra kendi yaşamını yaşa.geçen sene bu pisikolejik sorunu böle atlattım.Ama bu sefer bi kıza tutuldum ve bu geçen seneki çocuklardan farklı o yüzden bişi diyemiyorum hergun benle dalga geçiyolar bunada çözüm bulursam sölerim.[signature][hline]Kız değilim.Oyundaki ismim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...