Rush Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Baktım millet 1.80 fln smaç basamıyobi yardımmım dokunsun dedim.. Sıçrama yeteneğini artırıcı Pist Programı 1. Hafta Hafif Tempo Koşu (2.400 m) Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (2x8)+Düz Mekik (2x8)+2 dk dinlenme+şınav İp Atlama (2x10)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (2x100 basamak) Kanguru Hareketi (2x8)+2 dk dinlenme Sprint, 2x50 m Çekme ve germe, Bitiriş 2. Hafta Hafif Tempo Koşu (2.000 m)+400 m yürü Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (2x10)+Düz Mekik (3x10)+2 dk dinlenme+şınav İp Atlama (2x10)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (2x150 basamak) Kanguru Hareketi (3x10)+2 dk dinlenme Sprint, 2x50 m Çekme ve germe, Bitiriş 3. Hafta Hafif Tempo Koşu (2.000 m)+400 m yürü Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (2x15)+Düz Mekik (2x15)+2 dk dinlenme İp Atlama (2x30)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (2x160 basamak) Kanguru Hareketi (3x15)+2 dk dinlenme Sprint, 4x50 m Çekme ve germe, Bitiriş 4. Hafta Hafif Tempo Koşu (2.500 m)+400 m yürü Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (2x20)+Düz Mekik (2x20)+2 dk dinlenme İp Atlama (2x40)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (2x160 basamak) Kanguru Hareketi (3x15)+2 dk dinlenme Sprint, 4x50 m Çekme ve germe, Bitiriş 5. Hafta Hafif Tempo Koşu (2.500 m)+400 m yürü Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (3x20)+Düz Mekik (3x20)+2 dk dinlenme İp Atlama (2x50)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (3x150 basamak) Plyometric (Derinlik Çalışması)(1x10)+2 dk dinlenme Kanguru Hareketi (3x15)+2 dk dinlenme Sprint, 6x50 m Çekme ve germe, Bitiriş 6. Hafta Hafif Tempo Koşu (2.500 m)+400 m yürü Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (3x20)+Düz Mekik (3x20)+2 dk dinlenme İp Atlama (2x60)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (3x150 basamak) Plyometric (Derinlik Çalışması)(1x10)+2 dk dinlenme Kanguru Hareketi (3x20)+2 dk dinlenme Sprint, 4x75 m Çekme ve germe, Bitiriş 7. Hafta Hafif Tempo Koşu (2.500 m)+400 m yürü Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (4x20)+Düz Mekik (4x20)+2 dk dinlenme İp Atlama (3x30)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (3x150 basamak) Plyometric (Derinlik Çalışması)(1x15)+2 dk dinlenme Kanguru Hareketi (3x20)+2 dk dinlenme Sprint, 4x75 m Çekme ve germe, Bitiriş 8. Hafta Hafif Tempo Koşu (3.000 m)+400 m yürü Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (4x20)+Düz Mekik (4x20)+2 dk dinlenme İp Atlama (3x40)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (3x200 basamak) Plyometric (Derinlik Çalışması)(1x15)+2 dk dinlenme Kanguru Hareketi (3x20)+2 dk dinlenme Sprint, 5x75 m Çekme ve germe, Bitiriş 9. Hafta Hafif Tempo Koşu (3.000 m)+400 m yürü Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (5x20)+Düz Mekik (5x20)+2 dk dinlenme İp Atlama (3x50)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (3x200 basamak) Plyometric (Derinlik Çalışması)(2x10)+2 dk dinlenme Kanguru Hareketi (3x20)+2 dk dinlenme Sprint, 5x75 m Çekme ve germe, Bitiriş 10. Hafta Hafif Tempo Koşu (3.500 m)+400 m yürü Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (3x30)+Düz Mekik (3x30)+2 dk dinlenme İp Atlama (3x60)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (3x200 basamak) Plyometric (Derinlik Çalışması)(2x10)+2 dk dinlenme Kanguru Hareketi (2x30)+2 dk dinlenme Sprint, 6x75 m Çekme ve germe, Bitiriş 11. Hafta Hafif Tempo Koşu (3.000 m)+400 m yürü Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (3x30)+Düz Mekik (3x30)+2 dk dinlenme İp Atlama (4x30)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (3x200 basamak) Plyometric (Derinlik Çalışması)(2x15)+2 dk dinlenme Kanguru Hareketi (2x30)+2 dk dinlenme Sprint, 6x75 m Çekme ve germe, Bitiriş 12. Hafta Hafif Tempo Koşu (3.000 m)+400 m yürü Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (3x30)+Düz Mekik (3x30)+2 dk dinlenme İp Atlama (4x40)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (3x200 basamak) Plyometric (Derinlik Çalışması)(2x15)+2 dk dinlenme Kanguru Hareketi (3x30)+2 dk dinlenme Sprint, 8x50 m Çekme ve germe, Bitiriş 13. Hafta Hafif Tempo Koşu (3.000 m)+400 m yürü Çekme ve germe hareketleri (diz, bilek, bel, bacak, kol, omuz, baş) Ters Mekik (3x30)+Düz Mekik (3x30)+2 dk dinlenme İp Atlama (4x50)+2 dk dinlenme Merdiven Çalışması, hafif tempo (3x200 basamak) Plyometric (De Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kaynak:Pivot Eylül sayısı :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yalnız bu program biraz zorlayabilir daha hafif bi program verebilirim. İsteyen p.m atsın.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bi de yaz da bitiyo okullar acıldı falan bıraz zaman da ayırmak gereken bi program :) o yuzden en rahat kasma yontemı evın ıcınde kanguru gıbı zıplayarak dolasın :D faydasını gorursunuz merak etmeyın...[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yok tek başına olmaz.. eğerki yapamam diyosanız bağlayın ayak bileklerinize 3 kg lik kum torbaları dolaşın onlarla basket oynayın zıplayın .[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eline sağlık.. böle bi şeler arıodum bende..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Hımm tam ihtiyacım olan bi program(dı) :) Yazın uyguladım bazılarını. Saolsun babam bu i$in duayeni diyebilirim. Merdiven olayı çok berbat arkada$lar. Kanguru hareketiyle merdiveni hemen çalı$mayın oranızı buranızı çarparsınız betonlara. Benim kaval kemikler gitti :([signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 1.81 boyundayım 80 kiloyum :) İşe yarar mı bilmem ama kilo verebilirim bu sayede uheauh :D Yeterince zıplayabiliyorum ama daha da iyisini yapabilirim umarım :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 insight o nick ne abi hiç güzel olmamış.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Run Insight Run..[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Hiç kasmayın arkadaşlar sadece merdiven çalışın yeterli...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yeterli değil kesinlikle.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 valla ben volybol a ilk başladığım zamanlar sadece merdiven ve step çalışıyosum ki aynı şey nerdeyse, çok tatmin edici olmuştu sonuçları.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Haaa bu programı hazırlayan insanlar bilmiyolar. Ok3[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 la neresi aynı burad smaç vurmaya fln çalışıos ben zıplamadan filenin boyunu geçiom zaten aynı şeyler değil.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAR BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hepsi boş insanın içinde olacak:D[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bi terbiyenizi takının sonra lafımı anlayın, ben size yaptığım şeyi söylüyorum, bu olmaz demedim o kadar kasmaya gerek yok dedim neyse yeni nesil böyle :P[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Abi affet yeni nesil okuyarak,deneyerek yetişiyo. Eski nesil gibi kasmamazlık yapamıyoruz.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 İçimde patlamaz merak etme.! Tahmini 10-12 yaşındasın akıl olarak. Senin yaşın kadar branşım var. Sporcu bi aileden yetişiyorum. Neyin ne olduğunu senden çoook daha iyi biliyorum. Her türlü iddaa ederim. Tamammı dikkat et.! Sende patlar.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Rush, 23 Eylül 2005 12:31 tarihinde demiş ki: yok tek başına olmaz.. eğerki yapamam diyosanız bağlayın ayak bileklerinize 3 kg lik kum torbaları dolaşın onlarla basket oynayın zıplayın . Bu zıplamanıza "hiç" fayda sağlamaz. Yormayın kendinizi.. Ağırlık bağlamak hiç işe yaramıyor.. Bu olayın bi de bilimsel adı vardı.. Neydi neydi??? Hmm şey Plyometrics olsa gerek[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 beni tanıdığını varsayıp susuyorum, bide senin seviyene çıkamayacağımı farkettim.[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 25 Eylül 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Tam da böyle bir program arıyorum çok saolasın. işe yarayıp yaramadığını 2 ay sonra göreceğim ve sizi bilgilendireceğim :D[signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Aynen ya[signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye [/b]Birazda Reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yapın olun o zmn.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 abi ben sadece günde 200 kez ip atlıyorum bunun bana bi yararı olur mu die sorucam bide daha ne yapabilirim evde yararlı[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar