Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ct-Raid Assist ayarları for dummies :)

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Bayadır kurulu bende ama hunter olunca pek detaylarını bilmeye gerek yoktu. Şimdi priest olduk ve malum şekilde kullanmayı öğrenmek lazım. Bende şu an default kurulum dışında bir ayar yok. Yani millet ct-raid omfg falan dediğine göre bendeki halinden bahsetmiyor olmalı.
Bir priest için ne ayarlarının yapılması lazım biri detaylı anlatabilir mi ve nasıl yapılacağını ama ct-raid for dummies şeklinde anlatmanız lazım. :) Yok debuff yok sets vs vs nedir neye yarar bu ayarlar :)
Ayrıca priest için başka hangi addonu tavsiye edersiniz?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

Priest için birkaç önemli olay var bildiğim ve raidlerde duyduğum kadarıyla.

1) Mana Conserve: Raiddeki oyuncuları ve özellikle MT'yi iyileştirirken, mananı efektif şekilde kullanmanı sağlıyan bir özellik. Nedir bu? İlk başta sanırım kendine göre (?) oyuncuların HP'si için bir yüzde seçiyorsun (diyelim ki HP'lerinin %40'ı) Oyuncuları zor durumlarda heallerken eğer HP 40%'ı geçerse, galiba (emin değilim) büyünü interrupt ediyor, böylece sende mananı korumuş, boşa heal etmemiş oluyorsun.

2) Resurrection Monitor: Raidde ölen oyuncuların resurrect durumlarını monitörleyen bir addon. Diyelim ki ölü bir oyuncu var, ve kaldırılması gerek. Bu addon sayesinde oyuncu eğer başka biri tarafından kaldırılıyorsa, HP barında "Resurrected" yazıyor ve sende boşuna onu Res'lemek için uğraşmıyorsun.

3) Debuff ayarları var. Bu özellikle MC gibi yerlerde MAGIC bazlı debufflar için (en basiti Soul Burn, Impending Doom, vs.) bunları efektif ve hızlı bir şekilde dispel etmene yarayan bir addon. Son gelen CTRaid'de farklı birşeyler eklendi ama ben şahsen şööle yapıyorum (Mage'im, decurse için) Buffs bölümünden sadece CURSE (senin durumunda MAGIC) seçip, kendime göre bir renk ayarlıyorum (KIRMIZI) Raidde birisi CURSE ile debufflandığı zaman açıkça görülüyor ve chat ekranında yazıyor (4 players have been affected by XXXXX) Hızlı bir şekilde decurse (dispel) etmek için "Key Bindings'ten" en sonlarda yer alan "Cure Raid Debuffs" olanına "F" tuşunu ekledim. Böyle bir olay yaşandığında, "F" basarak hızlı bir şekilde Range içinde olanları dispel edebilirsin.

4) HP Monitor: Yine raidde HP'si en düşük olan 5 oyuncuyu gösteriyor. Bu şekilde ölmemelerini sağlayabilirsin.

Şimdilik aklımda bunlar var. Ama Priest için emin değilim, tekrar sölim:)[signature][hline]Elonia of

[Bu mesaj Gangren tarafından 08 Ekim 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

5)Raidassist gruplama sistemini kullanma çok karşık heal konusunda zorlanırsın.Blizzardın kendi sistemini kullan

6)
said:
Gangren, 08 Ekim 2005 12:49 tarihinde demiş ki:
1) Mana Conserve: Raiddeki oyuncuları ve özellikle MT'yi iyileştirirken, mananı efektif şekilde kullanmanı sağlıyan bir özellik. Nedir bu? İlk başta sanırım kendine göre (?) oyuncuların HP'si için bir yüzde seçiyorsun (diyelim ki HP'lerinin %40'ı) Oyuncuları zor durumlarda heallerken eğer HP 40%'ı geçerse, galiba (emin değilim) büyünü interrupt ediyor, böylece sende mananı korumuş, boşa heal etmemiş oluyorsun.

Bunu tavsiye etmem çoğunlukta problem çıkarıyor daha önce kullandım bunu yerine heal zamanını kendin seççZaten target Hp point görüyosun ona göre heal başla.Öbür sistem sanki ben nezaman istersen o zaman heal atıcaksın gibi bişe.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

decursivede tek yapman gereken bir kısayola koymak,onu tıkladıgında raiddekileri sırala remove curse yapar,öncelıkle kendıne tabii.

Ct-raid assistte benim buldugum en iyi özellık sesli ve whisper atarak uyarı yapması,dün gece FW de Zg yaparken son bossun özel saldırırsından önce kimi hedeflediğini o kişiye msg atarak ve sesle uyararak haber verdi:)o boss seni izliyorum dediği kişiye eger kısı hareket ederse ınstant kill cekıyor ,oyuzden sesli uyarı cok önemli.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

o deilde decursive de önce decursivei açıp decurse etmek istediin adamları oraya "+" butonuyla listelemen gerekiyor. ha ct raid asis bunu yapıomuş decursive i boşuna kullanıorum o zaman ben. sileyim en iyisi :D[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ya bana da soyle bir add on gerekiyor.. BG'lerde bazen grup icindekiler dort bir yana dagilabiliyor ve grup disindakilerle savasmak zorunda kalabiliyorsun, o curcunada hangisinin hangisi oldugu bilemeyip direk adamin ustune tiklayarak heal yapmaya calisiyorum. Boyle olunca da pek basarili olmuyor heal. Benim istedigim ise raiddeki insanlarin, sadece healliyebilecegim mesafede olanlarini bar seklinde ekranimda gostermesi. Var mi boyle bir add on?[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...