Closter Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Slm beyler ben bug fixlerini nerden indire bilirim ama bir dosyada tum hepsi olucak www.paticik.com/scripts/ dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 zebula ocak scriptlerini indirirsen, nerdeyse her$eyin fixi var o scp'ler arasinda.[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 HAZIRCILIGIN BU KADARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ben bi yerden bulmuştum.. istersen mail fln ver yolliim sana zip'li şeklinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Closter Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 bug fix'e gerek yok ortalık bug kaynasın daha iyi hem oyuncu da eğlenir :)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yollandı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yanlız dosyayı rar'la sıkıştırıp,yolladım.. WinRAR programı yardımıyla bakabilirsin.. açıklamalar ingilizce ama vardır herhalde ingilizcen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar