Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Center acildi. izlenimler.

maxrep

Öne çıkan mesajlar

Ben test center'da değilim , ağırlıklı olarak test centerda ki oyuncuların yorumlarına bakıyorum. Eylül'ün yazdıklarına bakılırsa , UI dışında çok fazla bir eksisi yok oyunun. Şimdi oyunun FPS olması , gerçekten oyunu temelden etkiliyor. Ranged Proffesionı olanlar , her ne kadar forumlarda bas bas bağırsa da ( özellikle Bh'ler ) bizim gibi Jedilara karşı bir çok avantajları olacak. Birincisi tabi ki yakına gelip saldırmamaları olacak. Rastgele 10 tane ateş etseler bile en az 2 - 3 atış tutacaktır. Şimdi bu duruma bakılırsa , yapımcıların ( eğer bunu düşünebildiyseler ) ranged mesleklerin special ataklarını daha zayıf tutmaları gerekiyor. Zaten %80 koşarak ateş edecek olan birine , bir de çok güçlü special atak verdilerse o zaman vay halimize. Blaster Reflect olacak , ama tam olarak ne kadar oturur o , oda belli değil. Sonuçta Fps işine girildiğine göre , daha çok kabiliyete dayanacak bir oyun oynuyor olacağız. Fps ile hiç ilgilenmemiş olanlar , üzülerek söylemeliyim ki gerçekten çok az şey yapabilir bu oyunda ( combat için tabi ) Ama sanıyorum herkes en azından bir tane Fps oyunu oynamıştır ve temel olarak bir kaç şey bilir. Artık Salı gününü beklicez ve görücez bakalım nasıl oluyor oyun.[signature][hline]Deno O'Connor - Freedom Fighters - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

deno yanlış anlamışın sanırım
oyun sadece fps görünüşüyle(yada action) mouse u adamın üstüne getirmezsen ateş etmiyo. sistemde yine eskisi gibi (miss le hiç karşılaşmadım gerçi) adama tıklarsan onun lazerlerden kaçtığını görsen bile ona varana kadar, adam dmg alıyo. o yüzden rasgele ateş ederim lazerler adama çarpar elbet yok. lazere göre oynamıyosun yani mouse a göre oynuyosun. bide movement ayarlamalarında sorun var şu anda tc de ne burst run çalışıyo ne weapon hydrance. o yüzden jedi rangedi yakalar yada ranged jedi'ı maymun eder gibi bi durum varmı daha bilemiyoruz. şahsen kaçarak vurmayı denedim baya zor duvarlara çarpmamaya çalışıyosan yada etrafın doluysa.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuwanda, 10 Kasım 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
tiggs in solediine gore respec yaptiktan snra lvl itemlarini alamiosn.. jedi olmayi dusunenler mesela meditation crystal, krayt pearl fln alamicakmis..

niye?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 12 Kasım 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
deno yanlış anlamışın sanırım
oyun sadece fps görünüşüyle(yada action) mouse u adamın üstüne getirmezsen ateş etmiyo. sistemde yine eskisi gibi (miss le hiç karşılaşmadım gerçi) adama tıklarsan onun lazerlerden kaçtığını görsen bile ona varana kadar, adam dmg alıyo. o yüzden rasgele ateş ederim lazerler adama çarpar elbet yok. lazere göre oynamıyosun yani mouse a göre oynuyosun. bide movement ayarlamalarında sorun var şu anda tc de ne burst run çalışıyo ne weapon hydrance. o yüzden jedi rangedi yakalar yada ranged jedi'ı maymun eder gibi bi durum varmı daha bilemiyoruz. şahsen kaçarak vurmayı denedim baya zor duvarlara çarpmamaya çalışıyosan yada etrafın doluysa.

lvl 30 jedi gördüm
denedim ben
adam köpek gibi koştu peşimden öldüremedi beni
dedim Root moot geliyormu size
lvl 48 de geliyor dedi
yani root hede hodo atacaklar yine sen koşarken[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

evet ama elinde silah var ama movement debuff(weapon hydrance) u görmüyosun icon'u gözüksede ham barının altında su anda tcde onun ayarı henüz yapılmadığından. o yüzden tam olarak bişey söleyemezsin. köpek gibi koşturdum diyounda belkide weapon hydrance çalışmaya başlayınca o sana Nerf melee die baarttıracak.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

size şöyle bi test öneriyim.. bi dosya indirmeye başlayın netten herhangi bi program kullanmadan

sonra swg yi açın çıkın uzaya jtl ile bi iki gemi patlatmaya çalışın.. hedef nasıl sağa sola kayıyo lag yüzünden bi görün

işte nge geldiğinde ülkemizdeki harika bağlantılar (?) yüzünden böyle olucak pvp de
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Deno... acrupa serverleri daha iyi pingi. bunu serverler kapandiginda europa-infinşty serveri her zaman acik oluryordu. bende orada karakter acip zaman öldürüyordum.. pingim eclipse de en iyi 224 oluyordu.. ama avrupa serverinde 160 civarı oluyor...
nasıl olur.. eger yenbi sistem gerçekten beni ve bir iki arkadasşımı sararsa.. sistemi güzellştirirlerse... o zaman karakter transferi bile yapabilirim... (düşük bir ihtimal)
.. bu arada sana mustafarda pek yardım edemedim .. kusura bakma.. kötü bir haber.. pre order yaptığiım halde. ve o kadar gün mustafaa gidebildiğim halde. şimdi pre order yapmamış gibi görünüyorum... zuhahahaaaa..
-
pre-cu açılsa... ahhh ah.... :(/[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

yaa hergun deisio bu speciallar hiza adim uyduramaz oldm.. bugn tc de yeni char actim bi pike verdi fln.. neise yeni speciallar pike throw one handed throw, two handed throw var.. ben cl8 oldugumda pike throw ve one handed almistim bile.. ayrica cl7 speciali olarak lightning gibi bisi var.. kendi lvlimda ranged moblari zor kesiodm ama lightning ile cok rahat kesmeye basladm.. cooldown uzun biraz ama iki kerede olduruosnuz ztn bi cl8 mob u.. force storm fln koymuslar..
elder jedi robelar coook cool gozukuo.. ilk baktim anaa obi wan mi bu fln dedim ama sonra dan player oldugunu gordm elder jedi diodu.. sanirim robedan dolayi ole gozukuodu ki superdi.. ayrica bi ranged vardi bh mi smuggler mi bilmiorm ama bh olma ihtimali coook daha yuksek gorunmez olabiliodu bi sureligine ayni force cloak gibi silahi fln da gozukmuodu. bi de bikac elder jedi da gift of the dark side die bi ekstra vardi.. ama hickimsede gift of the light side gormedim :P[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

othmo onlar spy ayrıca spy lar ninja gibi yere smoke bomb atıp görünmez oluyo (wow oynayanar varsa ordaki rogue un elinde silahlısı)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF

How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

sakın avrupa serverlarında ping daha ii onlara gidelim diye gaflete düşmeyin ping le olmuo herşey

ewt avrupa serverlarında düşük ping alırsınız ama bu serverlarda özelliklede infinity de sistem iğrenç ötesi.. infinity en az nüfuslu server olmasına rağmen 10 kişi pvp yapsa fps niz 5 den yukarı çıkmıo serverin b.kluğu yüzünden

bria da bile daha akıcı bi oyunla oynuorum (pingin infinity ye oranla daha yüksek olmasına rağmen)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 12 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
1 adım atınca bozuluyo rank 1i bide animasyon sorunu var yapınca onu tekrar görünür olsanda olmasanda birilerini öldürene kadar duman çıkarıyosun

hadi ya ben level ilerleyince bozulmaz zannediyodum :P en azından wowda öyleydi bunuda kesin aynı yapmışlardır dedim :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 12 Kasım 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
deep note: WoW'daki main charım rogue.

waşş :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 12 Kasım 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
evet ama elinde silah var ama movement debuff(weapon hydrance) u görmüyosun icon'u gözüksede ham barının altında su anda tcde onun ayarı henüz yapılmadığından. o yüzden tam olarak bişey söleyemezsin. köpek gibi koşturdum diyounda belkide weapon hydrance çalışmaya başlayınca o sana Nerf melee die baarttıracak.

evet weapoon hydrance çalışmıyor. LS elinde olan adam kovalayabilmesi lazım zaten LS nin ağırlığı nedirki ?

ama elinde boyunun 2 katı Pike la beni kovalarsa yada saçma sapan maden işçisi çelik balyozla benden daha hızlı koşarsa hır çıkarırım. Elimde ufacık pistol var CU hali ile şu anda oyunun koşamıyorum , adamın elinde kocaman balta var kovalıyor .[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

istersen fps gibi gözünden bakıyon yada wheel ile uzaklaştırıyon max payne gibi oluyo. yani ekranın ortasında + var o cursor görevi görüyo tıklarsan saldırıyosun yaratığa ama diablodaki gibi saldırı sistemi var yani basılı tuttukça saldırıyo charın. eskisi gibi tıklayıp seçip hotbardan saldırıları seçmek yok.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...