Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bir devin ölümü...bu buglarla soe ile bu oyun biter...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hep bir umit... Ama olmayacak sanirim... SOE kendi elleriyle bir oyunu bitiriyor. Bu şekliyle bu oyun bana zevk vermiyecek. Programlamayi yeni ogrenmiş birinin elinden çıkmışcasına berbat bir combat dizayni. Ne verdiğin damage belli, ne aldiğin. Damage türleri var sadece tanimda. Hangi atişin daha iyi öğrenmek samanlikta iğne aramaya benziyor. Öğrensen bile kullanmak ayri dert. Mouse'u hedef uzerinde mi tutacaksin yoksa 1,2,3,...,0,*,- tuslari ile vurus tarzi mi secmeye calisacaksin, secsen bile devreye girene kadar incapsin zaten. Kişisel gelişimi takip diye bir şey yok. Professionlar kapali kutu. Alt kirilimlar olur diyordum, yok. 9 tane Profession sadece. Zenginlik ölmüş. Herkes tek tornadan cikmiş gibi. Professionlarin karakter özelliklerini kaldirmişlar salak bir karakter ekrani kalmiş geriye. 80lvl BH ne yapar belli degil. Oyun aynen bir arkadaşın yazdığı gibi Counter-Strike Mod'larindan biri olmuş sanki. Al eline bir silah tek bir vuruş yöntemi ile ciyuv ciyuvvvv oyna... Yazık gerçekten yazık... Bu upgrade çıktıktan sonra max. 1 ay veriyorum. Ya adam gibi düzeltmeler gelir ya da yolları açık olsun. Bu şekliyle bu oyunu kimse oynamaz. Akıl var mantık var. Jedi'lik falan hikaye artik. CS'de alinde bicakla m16'li adamlara saldirmaya benziyor. Yerse... 670 gün olmuş bu gün. Bu oyunda harcadigim bunca zamana yazik diyorum.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Sylian, 08 Kasım 2005 22:04 tarihinde demiş ki: live e gelmeden once melee ler icin target lock eklerler dedim ama onu da yapmayacaklar anlasilan [Bu mesaj Sylian tarafından 08 Kasım 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] niye yapsınlarki melee ye target lock ? o zaman ranged e de target lock yapman gerekir. Ee ne mantığı var o zaman FPS ye çevirmenin , o halde adamların aptal olması gerekiyor melee target lock koyup üstüne fps kasmak için[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Eylul, 09 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki: Hep bir umit... Ama olmayacak sanirim... SOE kendi elleriyle bir oyunu bitiriyor. Bu şekliyle bu oyun bana zevk vermiyecek. Programlamayi yeni ogrenmiş birinin elinden çıkmışcasına berbat bir combat dizayni. Ne verdiğin damage belli, ne aldiğin. Damage türleri var sadece tanimda. Hangi atişin daha iyi öğrenmek samanlikta iğne aramaya benziyor. Öğrensen bile kullanmak ayri dert. Mouse'u hedef uzerinde mi tutacaksin yoksa 1,2,3,...,0,*,- tuslari ile vurus tarzi mi secmeye calisacaksin, secsen bile devreye girene kadar incapsin zaten. Kişisel gelişimi takip diye bir şey yok. Professionlar kapali kutu. Alt kirilimlar olur diyordum, yok. 9 tane Profession sadece. Zenginlik ölmüş. Herkes tek tornadan cikmiş gibi. Professionlarin karakter özelliklerini kaldirmişlar salak bir karakter ekrani kalmiş geriye. 80lvl BH ne yapar belli degil. Oyun aynen bir arkadaşın yazdığı gibi Counter-Strike Mod'larindan biri olmuş sanki. Al eline bir silah tek bir vuruş yöntemi ile ciyuv ciyuvvvv oyna... Yazık gerçekten yazık... Bu upgrade çıktıktan sonra max. 1 ay veriyorum. Ya adam gibi düzeltmeler gelir ya da yolları açık olsun. Bu şekliyle bu oyunu kimse oynamaz. Akıl var mantık var. Jedi'lik falan hikaye artik. CS'de alinde bicakla m16'li adamlara saldirmaya benziyor. Yerse... 670 gün olmuş bu gün. Bu oyunda harcadigim bunca zamana yazik diyorum. Evet ui si rezalet ötesi, combat log yok henüz , yakın zamanda koyarlar bu betası gibi birşey, profession ları wipe out ettiler ona da diyecek lafım yok fakat bence combat sistemi çok iyi oldu. Yani bu gün lvl 30 jedi elinde ls ile beni 20 dakika kovaladı benim level ondan 20 düşük olduğu için onu öldüremedim , onunda skilleri yoktu. Çok mantıklı olmuş böyle. En ufak görevi yaparken bile kendimi birşeyler yapmış atmosferin içindeymiş gibi hissediyorum. Karakterler aynı olacak herkezin skilleri aynı olacak ama oyuncu farkını aradaki deneyim ve oyunu oynuyabilme belirleyecek.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Eğer bu combat sistemi böyle giderse iyi oyuncuya iyi oyuncu kötü oyuncu farkı ortaya çıkacak hemde fazlası ile , iyimidir kötümüdür tartışılır. Sen kalk (pre cu , cu) jedi kas. ADam senden 6 ay sonra kassın . Ranklarınız eşit mertebeye geldikten sorna adam aynı tuşlara basarak seninle kafa kafaya combata giriyor . Melee geliyor ranged i öldürüyor 10 m öteden vurarak. E gel şimdi vur ranged i 10 m öteden isabetle de vur ... . Zamanında çok sinir olurdum , swordsman gelir sonic blaster lı adamı alırdı , abicim sen ne yapıyorsun allahını seversen adam kaçıyor öbürküsü 10 m öteden osmanlı tokadı yere yatırıyor. EE şimdi ne oldu ? Gidip alsın millet it gibi koşsun ranged peşinden , Eğer bu sistem değimezse melee ölecek ve çokte güzel olacak. Tabi bunlar benim fikirlerim , kimse Michael Schumacher gibi araba kullanmak zorunda değil. Kimse Zidane gibi top oynamak zorunda değil. Faka şöyle birşey varki , bazen oyunda en olmayacak adam elindeki itemların ağırlığıyla en olamayacak adamı dövüyordu. Şimdi ne olacak elindeki itemın ağırlığı nın yanında elinin de ne kadar iyi olduğu önem kazanacak. Biraz dengeler değişecek gibime geliyor Tabi insan faktörü herkez herkez gibi oynamak zorunda değil ... [signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 09 Kasım 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Arkansis, 09 Kasım 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Eğer bu combat sistemi böyle giderse iyi oyuncuya iyi oyuncu kötü oyuncu farkı ortaya çıkacak hemde fazlası ile , iyimidir kötümüdür tartışılır. iyi oyuncu kötü oyuncu nasil belli olacak, neye göre belli olacak. İyi mouse ve klavye kullanmak iyi oyunculuksa diyecegim bir şey yok. Ama bence bu 8 yaşindan itibaren her cocuğun yapabileceği bir şey. Ha bu sizce iyi oyunculuksa tamam. said: Sen kalk (pre cu , cu) jedi kas. ADam senden 6 ay sonra kassın . Ranklarınız eşit mertebeye geldikten sorna adam aynı tuşlara basarak seninle kafa kafaya combata giriyor . Asil simdi ayni tuslara basarak bu işi yapacak. Mouse kullanimindan baska ne kaldi oyunda? said: Melee geliyor ranged i öldürüyor 10 m öteden vurarak. E gel şimdi vur ranged i 10 m öteden isabetle de vur ... Melee'ler nerfleneli cok oldu bu oyunda. Evet bir donem TKM 14 metreden bir güzel girişirdi, yenilmezdi falan. Ama Cu'dan sonra TKM'nin eski gucu kalmadi ki. Obur yandan TKM'nin, daha dogrusu Brawler sinifinin bu oyunda yeri yoktu zaten o da ayri konu. Bir dönem TKM/Swordsmna/fencer kombosu yiyecek-icecek-giyecek takviyesi ile Jedi'lari bile maymun ediyordu. [signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR [Bu mesaj Eylul tarafından 09 Kasım 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Eylul, 09 Kasım 2005 15:45 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 09 Kasım 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Eğer bu combat sistemi böyle giderse iyi oyuncuya iyi oyuncu kötü oyuncu farkı ortaya çıkacak hemde fazlası ile , iyimidir kötümüdür tartışılır. iyi oyuncu kötü oyuncu nasil belli olacak, neye göre belli olacak. İyi mouse ve klavye kullanmak iyi oyunculuksa diyecegim bir şey yok. Ama bence bu 8 yaşindan itibaren her cocuğun yapabileceği bir şey. Ha bu sizce iyi oyunculuksa tamam. said: Sen kalk (pre cu , cu) jedi kas. ADam senden 6 ay sonra kassın . Ranklarınız eşit mertebeye geldikten sorna adam aynı tuşlara basarak seninle kafa kafaya combata giriyor . Asil simdi ayni tuslara basarak bu işi yapacak. Mouse kullanimindan baska ne kaldi oyunda? said: Melee geliyor ranged i öldürüyor 10 m öteden vurarak. E gel şimdi vur ranged i 10 m öteden isabetle de vur ... Melee'ler nerfleneli cok oldu bu oyunda. Evet bir donem TKM 14 metreden bir güzel girişirdi, yenilmezdi falan. Ama Cu'dan sonra TKM'nin eski gucu kalmadi ki. Obur yandan TKM'nin, daha dogrusu Brawler sinifinin bu oyunda yeri yoktu zaten o da ayri konu. Bir dönem TKM/Swordsmna/fencer kombosu yiyecek-icecek-giyecek takviyesi ile Jedi'lari bile maymun ediyordu. iyi oyuncu kötü oyuncu nasıl belli olacak anlatayım. Eskiden bir oyuncu eline epic itemı geçirdimi , veya diğer insanlardan yüksek kapasiteli bir silahı. Elin mahkum , teke tek olsun , hede hodo olsun CU dan sonra o adam bütün herkezin kafasına binerdi. Sen ne kadar iyi oyunu bilirsen bil , ne kadar iyi olursan ol , toolbarlara basılmaktan ibaret bir işlem olduğundan adam seni kaçsan bile zaman zaman duvarın arkasından şurdan burdan seni indirirdi. Şimdi ise elindeki epic silah ile 60 m den adamı vuramayacaksın, Target alamayacaksın , pvp de 20 ye 30 a 30 combatlarda , adamın teki bütün bir takımı elindeki silah ile aoe ile takır takır alıp damage karmaşası yaratamayacak. Herkez yeteneğine göre hedef alacak. İyi oyunculuktan kastım budur. Gerçi evet biraz haklısın klavye mouse kontorlüne dönüyor oyun , zaten az onceki postumdada belirttim , herkezin klavyesi herkezin mouse u uber ötesi olmak zorunda değil , fakat eskidende yandığım bir konu vardı , adam saçma sapan bir yerde mob keserken uber weapon düşerdi adamın şansına , adam serverda bi anda kral olurdu bakardın teke tekde kaybetmiyor , elinde nevar abi ? yok söylemez. 2 türlüde bakıyorum olaya ve ortasını bulmak zor. "Asil simdi ayni tuslara basarak bu işi yapacak. Mouse kullanimindan baska ne kaldi oyunda? " eskiden pvp nin azlığından mıdır nedir , sonradan jedi açsan bile öndekilere yetişiyordun , yada tuşlara basmasını bilen herkez combosunu tutturdumu , hangi tuşa öncelikli basması gerektiğini ezberleyip combata giriyordu. Yok şimdi heal bas , yok ondan sonra şunu vur adam şöyle yatsın sora üstüne çök. Heal basmaya kalkıyorsun şu anki sistemde , hem toolbar hemde bir yandan sağ klik le cooldown bitimine denk getirip haraketi yapıyorsun ve eski sisteme göre çok daha maharet isteyen yetenek isteyen bir iş , yani sen oyunu oynadıkça bunlar otomatiğe bağlanacak , yeni gelen adamın buna adapte olması zor olacak , haa şunlarda olacak , CS ciler gelip oyunu bitirecekler . Fakat bunuda sanmıyorum CS ci adam cs sini oynar , SW evrenini sevmek zorunda değil herkez... "Melee'ler nerfleneli cok oldu bu oyunda. Evet bir donem TKM 14 metreden bir güzel girişirdi, yenilmezdi falan. Ama Cu'dan sonra TKM'nin eski gucu kalmadi ki. Obur yandan TKM'nin, daha dogrusu Brawler sinifinin bu oyunda yeri yoktu zaten o da ayri konu. Bir dönem TKM/Swordsmna/fencer kombosu yiyecek-icecek-giyecek takviyesi ile Jedi'lari bile maymun ediyordu. " melee nerflendi diyorsun da hala melee ler duruyor farkındaysan ve ranged kadar damage veriyor. Uzaktanda vuruyorlar üstelik. Adamdan kaçıyorsun adam peşinden kovalayıp sana vurabiliyor ıskalamadan. Yani 2 sistem birbirinden apayrı zıt ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drewan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bu oyuna ilk başladığımda kafamda bir sürü soru vardı. Bugüne kadar oynamış olduğum onca star wars oyunundan sonra swg atmosferi beni daha da içine alacak mıydı? Ben bu serüveni yaşamaya Kyle Katarn ile başlamıştım. Jedi Outcast ile birlikte bu zevkin doruklarına ulaşmıştım. Harika bir oyundu, belli başlı şeylerden sonra bir Jedi olmuştum. Her ne kadar SWG de aylarını harcayıp Jedi olan adamlar kadar uğraştırmasa da o kafesin içerisinden saberımı pull edip çektiğim an hissettiklerimi halen hiçbir sw oyununda hissetmiş değilim. Jedi Outcast i en az 4 kere bitirdim. Combat bir harikaydı, her ne kadar online oyun gibi uzun süreli bir uğraş sonrası edinilen bir ödül gibi olmasada, o oyun boyunca elimdeki saber ın hakkını sonuna kadar veriyordum, oyunda karşıma çıkan saberlı sabersız bütün npc lerin canına okudum defalarca. Jedi Outcast benim için her zaman " Ne zaman karşıma çıksa oynarım " bi oyundu. Sw konusunda benim kadar fan olmayan birçok arkadaşıma zorla bu oyunu yükledim. Zamanında takıldığım internet cafede içeride ne kadar makina varsa hepsine tek tek yükledim bu oyunu, sırf arkadaşlarımı içeri doluşturup saatlerce multi yaptım. Sw ye yeni olanların yanı sıra şu an hala SWG de yanımdan ayrılmayan kankam Quiven Dawn ile zamanında Massasi Temple ın ortasında duel yapıp, kimin daha iyi bir saber ustası olduğu konusundaki çekişmemiz halen bitmiş değil. Bugün bile 2 adet Jedi Outcast yüklü makinaya denk gelsek aramızdaki bu sonu gelmez iddiaya devam ederiz. Hele single playerda Kyle Katarn olmanın verdiği keyif, bunun tarifi yoktur. Bir Jedi olmak ama Luke Skywalker gibi " Safım ben, temizim ben, jedi adam Pure olur, dellenmez " takılmadan, " Bak aldırtmayın elime saber'ı canınıza okurum " şeklinde sith' dir trooper' dır, v.s dir demeden " Dağılın ulen, Jan' im nerde benim " şeklinde gezmek. Ardından Jedi Academy gelmişti. Onu da 3 kere bitirmiştim. Bu oyunun bana verdiği en büyük haz çift saber ve dual saber zevkini tatmak olmuştu. Oyunun başında yeniden bir App olmak ve ister kadın ister adam ol isminin fix " Jaden " olması her ne kadar hoşuma gitmese de, Jedi Academy de Kyle Katarn a başka bir karakterin gözünden bakmak beni acayip duygulandırmıştı. Sanki orada karşımda duran Kyle Katarn bendim, ama bir şekilde ona karşıdan bakmak zorundaydım. Ama Jedi Academy nin harika senaryosuna kapılarak bu sefer de Kyle Katarn'ın apprentice i olma zevkini yaşadım. Daha sonra Kotor serisi geldi. Açıkcası Kotor 1 halen oyun arşivimde durmasına rağmen, yeni aldığım sıralarda eski sistemimde biraz kastığı için sonra oynamak üzere rafa kaldırmıştım. Yeni sistem ile birlikte Kotor 2 nin çıktığını, ilkine göre çok daha başarılı bir oyun olduğunu duyunca maymun iştahıma yenik düşüp direk Kotor 2 ye daldım. Başta elime aldığım silahın kontrolünün sadece mouse click ve benzeri turn based attacklar ile kısıtlanması ile çılgına dönmüştüm. Ama ilerledikçe oyunun atmosferine kapılarak devam ettim. Parça parça saberımı bir araya getirerek kendi saberımı yaptım. Oyunun ilerlerinde karşıma çıkan gümüş kristal ile hep hayal ettiğim şeyi gerçekleştirdim. Evet, güçlü bir silver dual saberım olmuştu. Bu bir lightsaber da isteyebileceğim son noktaydı. Ve en sonunda SWG alemi ile tanıştım. Eclipse de tahmin ettiğimden fazla türk oyuncu vardı. Gördüğüm kadarı ile hepsi çok kaliteli ve oyunun hakkını veren insanlardı. İlerleyen günlerde FrF ailesi beni ailesine kabul etti, artık hem SWG oynamanın keyfini çıkarıyor, hemde oyun ile ilgili 100'lerce geyik muhabbeti yapıyordum. SWG ye ilk başlarken Quiven a sorduğum ilk soru şuydu " Abi Jedi kasmak kolay değil di mi? Öyle 1-2 haftada Jedi olunmuyo yani di mi? " dedim. O da bana " Hayır abi biraz zaman alıyor duyduğum kadarıyla minimum 4 ay fln " dediğinde içimden bir " Ohh " çekmiştim. CL80 e varana kadar o lair senin bu lair benim bilgisayar başından kalkmadım. Gezmekten çok zevk aldığım POİ leri saymıyorum bile. Sırf Jedi olacam diye Jabba denen sümük kütlesinin aşcısı için bile yapmadığım kalmadı. Abuk subuk adamların beni sürekli 1200 -1000 m arası yerlere göndermesinden nefret ettim. Kendi kendime dedim ki " SOE jedi olma yolunu zorlaştırmalıydı evet, ama bir adamın jedi olması için bunca salak saçma " et götür, maydonoz getir " gibi questleri yapması bir utanç kaynağıydı. Rebel Themepark ın son 2-3 görevinde Luke Skywalker dan bir kere daha nefret ettim. Keşke gebereceğim kesin olsa bile o bakkal çırağı suratlı Luke a attack verebilseydim. Exar Kun' a kadar onca yol teptim. Rebel Themepark da patlayan Barc'ım ya da başıma gelen talihsiz olaylar silsilesini saymıyorum bile. Rebel Themepark ın son 2 görevi gele gele " Git 1000 m den benim için önemli bi emaneti al ( kuş kafesi )" " Hadi şimdi bu kuş kafesini benim için bilmemneye götür bu da benim senden istediğim son iyilik olsun. " Force a giden yolun zor olsun diye bu kadar saçma görevlerle dolu bir yol olması krizini atlattım, ardından Village geldi. Tamam Village şimdiye kadar bahsettiklerim yanında kötü sayılmaz, ama SOE nin " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Jedi olmanın level 1 den başlaması kadar saçma birşey yok zaten. + Ranged e karşı o kadar ezileceğini sanmıyorum , 5 saniyelik root var 20 sn cooldownu var rootun o 5 sn de adamı indirir jedi. ki lvl 48 de gelen bir skill. Bekleyip göreceğiz[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkansis la yuh yani simdi diyosun zor olacak target alamayan (quake cs fear fps tarzi yani) oynamayan sevmemis denememis adamlarda vardir yani bunlarin gunahi ne brawler sinifinin da kendine has ozellikleri var tkm dediin sadece bedensel guc degil zihinsel gucde gerektirir wound heal yapio adam daha ne ola , ayrica brawler sinifi neden olmamali annamadim illa uzay cagi diye herkes sonic zabasingomu kullanacak uzayda da olsa kafana merdaneyi yerlestirsinler bak nasil bayilion kafanin pekmezi akiyo seyret 10 metreden vurabilmesi sacma bug belki belki sony efendilerinin isi ama cs tarzi fear tarzi oyunlarda bile sniper tufekle 2 metredeki adami alamassin durbun acarsan kafana yersin ki buda gayet normal ranged dedigin ranged olmali senaryo ile tamamen bagimli olmasi da gerekli degil ki oyle istiyorsak daha mantikli seyler istemeliyiz ornegin bir gezegene el koyma gibi rebeller alsinlar kardesim corelliayi dolasmasin npc player impler geleni de indirsinler gibi simdi iyi olan ne oldu biliyormusun soyleleyim kisaca Bu oyunun ne kadar boktan oldugunu anlayamayan biz swg hayranlarina sony; s.ktik attik artik oynamayin dedi bagimlisi hatta aptal biri bile anlar artik Arti birde su var ben bu oyunu aldigimda neydi oyun simdi ne benim boyle bir oyun istedigimi nerden cikariyorsun bana sormadan anket yapmadan oyunu oynayan benden fikir almadan nasil bu boktan hale sokarsin sony ipnasi onuda anlamis deilim ben bu oyunu ALMADIM kardesim benimki baskaydiııı guzeldi eglenceliydi bu ne lan nerdeyim ben diyesim geliyor oyunu bu haliyle sevenler vardir belki uzun surmez onlarda eminim cayarlar Arkansis dostum birde sunu diyeyim mouse la target almak beceri maharet ama bunu quake freeze railde bile en fazla birkacgunde ogrenirsin ondan sonrasi reflex sadece reflexleri iyi olan dikkatli olan kazanir soylediklerine bu kez katilmiyorum level1 jedi yok anasinin gozu level 48 ahci sadece patlican ve turevleri degil ispanakda yapar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Drewan, Village kalkmiyor ama kime ne... Benim diger MBH/MR olan charim koydeydi. Bu gun girdim testcentera lvl80 BH oldum. biraz combat XP'yi de FSP'e aktardim. Ama ne onemi varki dedigim gibi. Ben bu char ile girsem Jedi respeclesem bitti zaten olay. Dur bir deneyeyim. Hatta bunu degil Master AS/WS/Architect olan slot charimi deneyeyim bakalim ne olacak.. Level 2 Jedi oldu:)) Ohhh birde geriye donus yapmadi. Tum puanlar gitti... lol... lvl2 seviyesinde bir charim var artik. Bakalim lvl80 BH olan charim lvl kac jedi olacak... Evet Lvl80 Jedi oldum.... Buyrun burdan yakin.... Lvl 80 herhangi bir char respec ile lvl 80 jedi olabiliyor. Bu arada bir BUG daha inventory'deki respec device sadece lvl80 icin calisiyor. Yani bir onceki karakterim artik respec yapmiyor cunku lvl2 jedi. Yani yeni sistemde temp'ini tamamlamamis oyuncuların respec haklari olmayacak demektir bu. offf offf.... Kisacasi koye artik neden ihtiyac var ki? Jedi olmak isteyen combat bir char zaten esit seviyede bir jedi chara gecis yapabilir kolaylikla. Dur bir sey daha deneyeyim.... Bu arada denerken su bilgiyi de ekleyeyim Artik clone olunca nerde save ettiyseniz orada clone olabiliyorsunuz. Yani Miningde bionuzu save ettiniz diyelim mustafarda dagin basinda oldunuz. Mustafarda mi, miningde mi diye soruyor isterseniz Miningde clone ediyor. Denedim... Yukardaki BUG dedigim sanirim benim Slot chara ozel bir durum. Diger charda respec device leveli 1... Lvl2 jedi oldu crafterdan ve tekrar respec deyip master merchant/tailor/cheif yaptim. Neyse koye ihtiyac yok yani.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: iyi oyuncu kötü oyuncu nasıl belli olacak anlatayım. Arkansis tamamen farkli seylerden bahsediyoruz. Anlasilan biz senle ayni isim altinda farkli oyun oynuyorduk... Neyse Faction based savaslar gelecek derken sony elimize 0-16 yaş aralığındaki çocukların oynayabileceği bir oyun verdi. sende bana kalkmiş iyi oyuncu asil şimdi belli olacak falan diyorsun.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Eylul, 09 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: said: iyi oyuncu kötü oyuncu nasıl belli olacak anlatayım. Arkansis tamamen farkli seylerden bahsediyoruz. Anlasilan biz senle ayni isim altinda farkli oyun oynuyorduk... Neyse Faction based savaslar gelecek derken sony elimize 0-16 yaş aralığındaki çocukların oynayabileceği bir oyun verdi. sende bana kalkmiş iyi oyuncu asil şimdi belli olacak falan diyorsun. Kendimi ifade edemeyecek duruma gelmişim demek. kaç posttur anlatmaya çalıştığım şey 2 türlü. Eski sistemdede iyi oyuncu kötü oyuncu belli olmuyordu ,şimdide belli olmayacak. yani 2 ucu ... lu değnek diyorum ben buna.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: haruntrk, 09 Kasım 2005 17:10 tarihinde demiş ki: arkansis la yuh yani simdi diyosun zor olacak target alamayan (quake cs fear fps tarzi yani) oynamayan sevmemis denememis adamlarda vardir yani bunlarin gunahi ne brawler sinifinin da kendine has ozellikleri var tkm dediin sadece bedensel guc degil zihinsel gucde gerektirir wound heal yapio adam daha ne ola , ayrica brawler sinifi neden olmamali annamadim illa uzay cagi diye herkes sonic zabasingomu kullanacak uzayda da olsa kafana merdaneyi yerlestirsinler bak nasil bayilion kafanin pekmezi akiyo seyret 10 metreden vurabilmesi sacma bug belki belki sony efendilerinin isi ama cs tarzi fear tarzi oyunlarda bile sniper tufekle 2 metredeki adami alamassin durbun acarsan kafana yersin ki buda gayet normal ranged dedigin ranged olmali senaryo ile tamamen bagimli olmasi da gerekli degil ki oyle istiyorsak daha mantikli seyler istemeliyiz ornegin bir gezegene el koyma gibi rebeller alsinlar kardesim corelliayi dolasmasin npc player impler geleni de indirsinler gibi simdi iyi olan ne oldu biliyormusun soyleleyim kisaca Arkansis dostum birde sunu diyeyim mouse la target almak beceri maharet ama bunu quake freeze railde bile en fazla birkacgunde ogrenirsin ondan sonrasi reflex sadece reflexleri iyi olan dikkatli olan kazanir soylediklerine bu kez katilmiyorum level1 jedi yok anasinin gozu level 48 ahci sadece patlican ve turevleri degil ispanakda yapar olur saçımı başımı yolcam şimdi ben mi anlatamıyorum yahu. Ben sistem tartışılır diyorum ve bence güzel oldu diyorum, herkez iyi araba kullanmak zorunda değil , herkezin eli iyi mouse tutmak zorunda değil. Ne anlıyon abi bu cümlelerden allahını seversen bi cevap yaz. Yani bu demek oluyorki bana göre güzelse herkeze göre güzel demek değil. Ayrıca şu teras kasi miş pikeman miş swordsmanmiş ne yapıyorsun abi ya ? ST lerin elinde neden rifle var abi o zaman ? Tuskenmıyız ? Force pike ın olsa bişi demiyeceğim ama sen gelip elindeki pike la 10 metre ötedeki herife pike throw yap ondan sonra adamı fire dotla (CU öncesi alakası yok az onceki konuşmalar ile) herif alev alev yansın , sana 923859238 kurşun sıksın , hiçbirisi isabet etmesin. Sonra aynı adama gel ensesine şaplağı yerleştir KARA MURAT oyunu mu la bu ? Uzay çağındasın , olacak pike hede hodo ama adam gelip tekme tokat senin jedi ni karate ninja diye immune LS olarak kesemeyecek biraz mantık olsun artık yeter be ! Zaten neden jedi varki oyunda ? Jedi academy de 1 vuruşta alırsın , SW oyunlarında 1 vuruşta alırsın , filmde gelir 1 vuruşta keser Super battle droidleri, kitapta gider dağları devirir LS ile , sen gelirsin SWG de LS yanından geçer kerizmiyiz biz be ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya konusu world of darkness dünyasiyla bagdasan bir mmpog olsa valla tadindan yenmez saplasak vampire kazigi felç etsek dag basigina götürüp ona günesin dogusunu izletsek :/ [Bu mesaj xieon tarafından 09 Kasım 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Öncelikle SOE'nin amacı para kazanmak, bu yüzden lütfen yanılgıya düşmeyin, oyuncuyu memnun etmek amaç değil sadece araç. Veteran oyuncuları ellerinde tutmak gibi bir dertleri yok, çünkü her şekilde bir kitleye hitap edecekler ve para kazanacaklar. Bu bazılarının ifade ettiği gibi küçük yaş grubu olabilir, rp oyuncular olabilir ya da SW evreninin hayranları olabilir. Doğa gereği, ne kadar uzun sürerse sürsün, herşeyin mutlaka bir sonu vardır. SOE burada bunu hesaplayarak, kazanabildiği kadar para kazanmaya çalışıyor. Özetle ticaret yapıyor. Bu forumlardaki "oyun bitti, kendi kuyusunu kazdı" konuşmaları, açıkcası ilk değil ve son olacağını da zannetmiyorum. İlk CU çıktığında da, daha oyunun betası bittiğinde de bu konuşmalar hep olmuştu. CU 3, CU4 vs... oyun bir şekilde devam edecektir. Özet olarak siz ne kadar kendinizi hırpalasanızda, eğer Jedi starter class olduğunda, 1 oyuncu kaybedip 3 oyuncu kazanacaklarsa amaçlarına ulaşıyorlar. 3 ay sonra oyuncu kaybederlerse sistemi tekrar değiştirebilirler. Çünkü buradaki pek çok kimse itiraf etmese de, bu oyundan zevk alıyoruz ve bir şekilde bize hitap ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Evet Lynx bence de haklısın.Şimdi düşünüyorum da niye SOE altın yumurtlayan tavuklarını kessin ki ? Everquest 1'e çıkan ek paketler vs. hepsi Everquest 2 çıkacak denildikten ve çıktıktan sonra piyasaya sürüldü.Everquest'i bitirmek tüm kitleyi 2'ye geçirmek istediler ama full kasılmış karakteri bırakıp kim geçer ki.Everquest'i bitirmeyip ilerlete ilerlete para kazana kazana bitirmeyi amaçladılar.EQ1 'den bıkanların çoğu EQ2'ye geçtiler ama büyük kısmı bıraktılar.SOE Gidenleri zaten umursamaz çünkü hep yenisi gelir... PS2 ve XBOX'a çıkacağı için SWG bence bunu onlar için tasarladılar.Bir planları vardır kesin.Ayda yaklaşık 5 milyon dolarlık gelirini niye çöpe atsın ? Vardır bir bit yeniği diyip SWG2 'yi düşünüyorum başka şey diyemiyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Lynx, 09 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Öncelikle SOE'nin amacı para kazanmak, bu yüzden lütfen yanılgıya düşmeyin, oyuncuyu memnun etmek amaç değil sadece araç. Veteran oyuncuları ellerinde tutmak gibi bir dertleri yok, çünkü her şekilde bir kitleye hitap edecekler ve para kazanacaklar. Bu bazılarının ifade ettiği gibi küçük yaş grubu olabilir, rp oyuncular olabilir ya da SW evreninin hayranları olabilir. Doğa gereği, ne kadar uzun sürerse sürsün, herşeyin mutlaka bir sonu vardır. SOE burada bunu hesaplayarak, kazanabildiği kadar para kazanmaya çalışıyor. Özetle ticaret yapıyor. Bu forumlardaki "oyun bitti, kendi kuyusunu kazdı" konuşmaları, açıkcası ilk değil ve son olacağını da zannetmiyorum. İlk CU çıktığında da, daha oyunun betası bittiğinde de bu konuşmalar hep olmuştu. CU 3, CU4 vs... oyun bir şekilde devam edecektir. Özet olarak siz ne kadar kendinizi hırpalasanızda, eğer Jedi starter class olduğunda, 1 oyuncu kaybedip 3 oyuncu kazanacaklarsa amaçlarına ulaşıyorlar. 3 ay sonra oyuncu kaybederlerse sistemi tekrar değiştirebilirler. Çünkü buradaki pek çok kimse itiraf etmese de, bu oyundan zevk alıyoruz ve bir şekilde bize hitap ediyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capyZER Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 jedi online dan haberler :D soe cu2 den sonra ilerleyen gunlerde eski oyunculara ayni serverlarinda yeni bir karakter acma hakki verecekmis...yani herkes bagli olduklari server da yeni bi karakter daha acarak oyuna en basindan baslayacak ve atmosferi yakalayacak gibi bisey amacliyorlar herhal... bide bi tavsiye bu oyunu birakip baska oyuna gecmeyin yaaa...bundan daha gusel ne varki?bide soyle dusunun baska bi oyuna gecseniz nolcak? yani swg nin digerlerinden zaten bi farki kalmadi ki!!!... ha eq2 ha wow ha swg artik bisey fark etmez...ama yinede yok ben baska oyun deniycem diyorsaniz bence karakterlerinizi silin ve yeni bi karakter acin iste size yeni bi oyun :D en bastan baslarsaniz bence bu oyun tekrar sizin icin anlam kazanacak gorursunuz bakin...o yuzden acele kara vermeyin...ofkeyle kalkan zararla oturur unutmayin;) sevgiler....[signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis) abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben anlamadım arkadaşlar oyuna tekrar döneli 2 hafta olduda.. yeni cu'yu anca çözüyorum zaten..halen /respec duruyor benim.. bunu yaparak jedi olabilirmiyim şu anda? yada yeni gelecek sistemde olabilecekmiyim? anlamadım gitti.. okuduğum herşey kafamda karman çurman oldu..yeni bi konu açıp toparlasanız.. tşk, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: capyZER, 10 Kasım 2005 14:25 tarihinde demiş ki: ... bide bi tavsiye bu oyunu birakip baska oyuna gecmeyin yaaa...bundan daha gusel ne varki?bide soyle dusunun baska bi oyuna gecseniz nolcak? yani swg nin digerlerinden zaten bi farki kalmadi ki!!!... ha eq2 ha wow ha swg artik bisey fark etmez... ama yinede yok ben baska oyun deniycem diyorsaniz bence karakterlerinizi silin ve yeni bi karakter acin iste size yeni bi oyun :D en bastan baslarsaniz bence bu oyun tekrar sizin icin anlam kazanacak gorursunuz bakin...o yuzden acele kara vermeyin...ofkeyle kalkan zararla oturur unutmayin;) sevgiler.... anacım zaten sorun orada sen anlayamamısın swg yı swg oldugu ıcın oynuyoduk dıer oyunlara ne kadar cok benzerse o kadar ıyı olur dıe dııl. bız bu oyunu 2.5 senedır kı aslında 3 oldu sw oldugu ıcın ve butun bu donem betadan cıkamamsına ragmen oynadık. buradakı problem se ınsanların hakkı bu kadar yenıp de bu kadar vefasızlık olmaz. sımdı sen dıosunkı zaten eq2 ye wow a benzedı. ıstedıgın kadar benzet bu oyun bu yenı halı ıle bırak wowun yanından gecmeyı onun tadından azcık bıle veremez. en azından oyuna basladın neyse onu oynadın. ve onun bugları ıle bu kıyaslanmaz bıle. kı wowda tamalanmıs bı shdow prıestım var benım. halada aynı hıc bı degısıklıgı yok. eq2 ye gelınce o oyuunda muhtesem ama o eq 2 oradada wızardım var o da hala wızard ılk gunku gıbı. swg deyse bu kadar dırayte bu kadar ugrasıy karsılık bı jedım yok elınde florasan olan bı melee cahrım kaldı. kısacası swg sıstemını baskasına benzeterek gıdebılecegı bı yer oldugunu sanmakla hata edıyor bız onu farklı oldugu ıcın oynuyorduk herseye ragmen. hele ıkıncı kısma hıc cevap vermıım ıstersen 4 ay 32 prof kastım ama onu 4 ayda kasabılmek ıcın sahıp olman gereken kredının kac ayda kasılabılecegını de hıc solemıyım. 6 ay jedıye verdım adam olsun dıe. enaz 3 ayımıda frs e vermısımdır. ıtemler harcanan zamanı ve kredılerı saymıyorum bıle. sımdı sen bıde dıosunkı yenıden kasrsınız baskasını kasacagına. bravo 13 ay yanları ıle 1.5 yıl dıım ben ona ıstersen al cope at sıfırdan basla dıosun. hos sen ıcımızı rahatlatmak ıcın solemısın ama soe ole yapomadı onu aynen cope attı. soe sımdı alsın soksun o oyunu bı tarafına sadece swg yı kaybettı sanıyo mallar ama onunla beraber benden swg yıde matrıxıde kaybettıler hatta gelecekte cıkartacakları tum mmo larıda benden yana kaybettıler. tıggs kovmuslarmıs lol. ne farkı var bısıde kovdular zaten. bunda cok anlasılmıcak bısı yok bız oyundan kovulduk. soyup sogana cevırecek yenı adam ıstıyolar kı bu sefer akıllı davranıp hakkını savunamayacak 10 luk bebelerın paralarına goz dıktılarkı bolece ne yapsalar para garantı. tum bunları bı kenara atıp gerı mı donsek acaba. nıe enayımıyım ben. aslında oleyım bu oyuna bu kadar prım verıp arkasından bu kadar uzuldugum ıcın. umarım kusuruma bakmazsın ama bu adamların yaptıklarını yumusatan tepkılere ıster ıstemez kızıyorum. ben bu halını begendım oynıcam dıen ınsanlara solıvek hıc bısı olamaz keza zevk ısıdır bu . onların adına sevındım ama ya evet bu ıs boktan oldu ama surada ıyı bı yan var demek kendınızı kandırmaktan baska bısı deıl. bınbır zorlukla aldıgım saberımı bende her ay oparca parca gerı alıyolardı ıdare edıyoduk . sımdı cat dıe herseyı alıp. ustunede hersey cok gusel olacak dıolar. kulahıma anlat soe ne wow u sevdım ne eq2 nede matrıx. ama su an benım tarzıma uygun bısı bvulamadıgım ıcın ve soeden bı daha bısı oynamamaya yemınlı oldugum ıcın wow a gerı dondum umarım daha gusel daha paylasımcı mmo lar cıkarda, bızde keyıflı gunlerımıze donerız. veda ettıydım sımdıde adresımı belırteyım wow dayım arkadasla yenı bısı gelene kadar. hanı mesele kısısel bıs deıl sanada kızgın deılım yanlıs anlamayasın ama tavsıyen ve benzetmen benım ıcın kotu oldu. tepkım her seyın sıneye cekılmesıne naapalım bunada alısır denmesıne. bu mektup cıktıgında bunun denyoluk oldugunu soyleyen bızler kut dıe acc cancel ettık. ılk gın 1430 cancel vardı forumda sona hemen suyunu cıkardılar oysakı azcık daha kuvvetlı bı tepkı verılebılseydı yıllardır ne nge gelırdı nede baska bısı . bızde ıstedıgımız oyunu oynuyo olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bu oyuna ilk basladıgımda o kadar hayran kalmıstım ki.(suresini bilmiyorum ama eski oyunculardan sayılırım.). oyunda sohbet ust duzeydi. daha ilk geldigim anda biri yanıma gelip konusmustu. bu beni sasırtmıstı. sonra cantinaya gittiginde dancerlarla ,musicianlarla konusurdun hic biri bot deildi. rancor kesmeye grup kurulurdu coronette. yara aldıgında hastanede iyilesirdin. sonra belirli saatlerde DWB grubu kurulurdu hep birlikte oraya gidilirdi. jedi zaten gorunmezdi pek. ama arada bir ls sesi duyar, hemen aranmaya baslardın. buludgunda ise cok mutlu olurdun.hatta ben tkm iken bi jedi knight ile sırf deneme amaclı kapısmıstım. 5 sn de olmustum ama o bile beni mutlu etmisti. cunku jedi kesmisti seni. sonra jedilar artmaya basladı. neyse ona da alıstık hatta ben bile jedi oldum. daha sonra jediyı nerflediler proff.ları dengelemek icin. jedi en ezik karakterlerden oldu. cantinaya gittiginizde '' dancer buff is starting in 30 sec. be sure to click watch'' tarzı seyler bagıran buff botlar ortaya cıktı. ne sohbet ne baska bir sey. coronette bile sohbet olmamaya basladı. bu oyunu guzel yapan aksiyonu degildi. oyunun sosyal yapısıydı. simdi benim dedigim zamanlar oynayanlar niye baska oyunu begenemiyorlar cunku swg deki gibi sohbet ortamı yok. yoksa aksiyon diger oyunlarda daha iyi. cu ile oyun iyice sapıttı dedigim gibi. Master RM en iyi jedidan daha iyi damage yapar hale geldi. sonra crafterlar, belki milyonlar verdiler o tapeleri alabilmek icin. cu ile artık o tapelerin hic bir onemi kalmadı. mob player dengesizlikleri arttı. dwb de en sondaki herifin adı neydi(overlord mu neydi attım simdi). onu 3 kisi kestik mesela normalde full grupla ona kadar gelemezdin. vs vs vs.... cu dan sonra bikac sey yuzunden kaldım oyunda. birincisi ordaki sohbet her ne kadar bitme noktasında olsada. ikincisi o kadar ugrasıp(zaman harcayıp demek daha dogru) yaptıgım jediyim. ucuncusu de belki duzertirler umuduydu. bu yeni sistemle eski oyuncuları hice saydılar. bir kac kıytırık sey verecekler. gerci ben onlarıda alamıcam galiba. jediyim full temp deildi. rm jedi dı. yani elder olamıcam. benzer seyler cogu baska insanlar icin de gecerli. oyun anladıgım kadarıyla artık tamamen aksiyon oldu. eski swg dunyası kalmadı. eh sırf aksiyon icin de bu oyun oynanmaz. bundan daha iyi aksiyon oyunları vardır elbet. su anda zaten öss oldugu icin oyunlara pek takılamiyorum. WOW oynuyodum. bi ara swg yi de yuklicem, ona tekrar baslıcam diye dusunuyodum artık vazgectim. swg yi eskisi gibi hatırlamak daha iyi. heralde wow a dewam ederim. insallah swg 2 diye bisi cıkarda eskisi eglenceli gercek dunya gibi bisi. tekrar swg oynarız(cok mu hayalci oldu) eklenti: ayrıca oyundaki pvp de son zamanlarda nerdeyse hic yoktu. herkes bisiler kasmakla ugrasıyordu. yok koy questleri yok bilmemne... [Bu mesaj barbu tarafından 10 Kasım 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sadATS2'a aynen katiliyorum... Bu oyun bu haliyle iyi oyuncu kotu oyuncu belli olacak, bu da gelir bu da gecer diyenleri okudukca verdigim bunca emegi, iyisiyle kotusuyle simdiye kadar sikayet etsek de evet bu oyundan aldigimiz zevki dusunuyorum ve bu yeni gelen patch bu oyunu oynadigimiz oyun olmaktan cikariyor artik. Elbette Agree dedigimiz antlasmalarda mutlaka bunun bir acigi vardir yoksa yapmaya cesaret edemezlerdi ama bu oyunun rp ile bir ilgisi kalmadi artik. First person moduna al counter strike diye oyna. Counter-strike ne kadar frp ise bu da o kadar frp artik. Zaten mouse iconunu bile ordan asirmislar kanimca:) Cocuklugundan beri starwars hayrani olan nice insani kusturmeyi basarmis bir oyun olarak tarihe gececektir. Ve ne acidirki bence en iyi eklentisini cikardiktan 15 gün sonra bunu yapmayi basarabilmiştir.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ahah bide eklenti cıkarmıslardı dimi. bende oyuna domeyi planladıgım icin eklentiyi alsam mı diye dusunuyordum. sans eseri biraz ertelenmisti. sonra bir baktım boyle olmus oyun. iyi bari ona baymadık o kadar para. bisiyi merak ediyorum acaba eklenti cıkmadan once bu degisiklikten herhangi bir haber, duyum varmıydı. yoksa once herkese sattılar paketi sonra mı acıkladılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sonra acikladilar.. bi tarafimizda patladi yani.. illa yeni char kasin diolar. tiggs in solediine gore respec yaptiktan snra lvl itemlarini alamiosn.. jedi olmayi dusunenler mesela meditation crystal, krayt pearl fln alamicakmis..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar