mono Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 hollywood versyonu degilde aslen orjinali Hideo Nakata (hidetoshi nakata degil hehe) çekimi korku 3 lemesini izleyen var mi? ben tirstim acikcasi...hollywood versyonu da geliyormus nasil olur bilemem...eheh...ama gerilim atmosferi gerek metafor baabinda japonca olmasina ragmen hayli güzel...tavsiye ederim.. the ring ring 2 ring 0 (zero)[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2002 Ring 2'nin oyununu aldim alakali bisi mi acep? Gerci pek korkunc degildi oyun ama...[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2002 bilmem ki bende duymadim oyunu hic... ring ilk olan güzel zati..sifir o kadar gergin degil[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 bizim ark gecen indirebilmek icin kasıyodu, eger indirdiyse bi izliyim ben de.. bi de arkı tekinde Omen serisi buldum. hepsini izlicem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 said: CEDAY, 06 Aralık 2002 19:22 tarihinde demiş ki: bizim ark gecen indirebilmek icin kasıyodu, eger indirdiyse bi izliyim ben de.. bi de arkı tekinde Omen serisi buldum. hepsini izlicem:) bugün aldım vcd sini daha şimdi izledim senaryo aşmış yok böyle gerilim geril geril oldum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 biz suan stephen kingin rose redi izliyoruz. 3.cddeyiz.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 07 Aralık 2002 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 one ring to rule them all[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 bu filmin kapaındada "one ring to kill them all" yazıyodu alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Sanirim himaye etmeleri icin oldurmeleri gerekmis ondandir. :D[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 bugün changing lanes te fragmanını izledim tam bana göre bi film piskopat bi şekilde tırstırıyo süper bişe[hline]*! tıngırdatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ring (hollywood ver.) + ringu (jap.) download um sürüyor ringu bitecek yakında.umarım çektiğime değer. umarım japonca değildir.umarım japoncaysa alt yazısı vardır.[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 *!tüm tüzükleri çalıp uzaklaştıktan bir süre sonra döner ve* one ring to rule them all one ring to kile them all one men to rule them all KARAMURAT![hline]!Damlam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stabiloji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 güzel film senaryo harika (tu) X(hort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ceday said: biz suan stephen kingin rose redi izliyoruz. 3.cddeyiz.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 07 Aralık 2002 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] 6. cdye geldiğimde ilk iki cd yi unutmştm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben bunun orcinalini hiç izlemedim hep unutuyorum bi ara izlicem diyip. ekliyim bare torente bi işe yarasın topak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Japon versiyonuna direk gülmüştüm ben, Amerikan versiyonu iyi, baya severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar