Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: theKingpin, 21 July 2003 23:03 tarihinde demiş ki: Fight club falan nedir bu ya herkes anlatıyor bir şeyler ama inat ettim gitmedim =P[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... abi izlemediysen yaşamıyosun?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 terminator conan the barbarian forest gump fight club braveheart[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 fight club gerçekten anlatılamaz. o son otel (sanırım otel) odasındaki şoku yaşaman lazım.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 argh! nası unuturum, interview with the vampire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 1) Saving Private Ryan // cd hocada alamadim hala :) 2) Matrix[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Bende Braveheart yazmayı unutmuşum.Gece gece kafa kalmamış tabi.[hline]ymumcuoglu Grandmaster Mumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superguru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 fight club,uzak,matrix,vanilla sky,dönüş yok,the thin red line,pulp fiction,star wars serisi,mulholland drive,lost highway[hline]...adeta bir yaşam tarzı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Braveheart Matrix1 T2 Braveheart Gladiator Yalancı Yalancı[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ay ay ben de yazıcam :) bi kere benim için en bi birinci, en şahane, en seyretmeye doyamadığım, en bi bayıldığım film the nightmare before christmas'tır, bilenler bilir :) hala en az ayda bir olmak kaydıyla ya seyrederim, ya soundtrack'ini dinleri, bi şekilde bi doz alırım yani :) fight club da yazmamız lazım hemen akla gelir gelmez. şahane film, şahane kurgu, şahane oyunculuk, şahane felsefe, nefis film! sooracııma, rosemary's baby vardır, bööle çok eski bir polanski filmidir, çok şahanedir o da. arşivimde vardır, ara ara seyrederim. matrix'i ilk seyrettiğimde de sinemadan afallamış çıkmıştım, onu da yazmazsak ayıp olur. se7en şahane bi filmdir, nefistir. aynı kalem düşündüğüm bi de usual suspects vardır, o da nefistir. efendime söyliim, shawshank redemption demişsiniz yukarılarda, o da 4098609 kere tvde yayınlanmasına rağmen her seferinde izlediğim, pek beğendiğim bir filmdir. bööle 60 defa yayınlandığı halde seyrettiğim 5th element vardır bi de, o da pek tatlıdır. sırf dekoru-kostümü için 28 kere seyredilir. sooracııma, snatch'i de pek beğenmiştim. aklıma gelmişken yaziim. aa bi de pulp fiction var, onu da severim. sooracııma... *!sonsuza kadar devam edebileceğini fark edip birden susar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ema aplamızda galiba brad pitttt hastalığı var sanki :P fight felan filan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 brad pitt rules be! hem yakışıklı, hem çok iyi bir oyuncu, hem de (asıl önemlisi de bu zaten) ŞAHANE filmlerde oynuyo hep. adamın son 5 senelik film geçmişine bakarsanız, hiç boş yok! o bakımdan saygımız büyüktür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 brad yönetirde adamın bacaklarını beğenmemişler :P o kadar muhteşem deil yane...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ben de snatch ve fight club demiştim. ben bile hastasıyım adamın. ayrıca mükemmel bi oyunculuk var filmlerinde. rollerine cuk diye oturuyo adam.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Last Mohican GodFather ( Hepsi ) Lotr Fight Club ( abi kesinlikle bir numara ) Schindlerin Listesi Omer Muhtar Saving Private Ryan Köstebek Ghostbusters ( cocukken hastaydım buna < How do you gonna call > ) Platoon Esaretin Bedeli Kelebek Monte Cristo Kontu ( Mutlaka izleyin ismine bakıp aldanmayın bence ) ... daha bir sürü varda hepsini yazamadım ...[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 kimsenin forest gump yazmaması çok ilgincime gitti, hatta yuh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Katil sincabın dönüşü[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 meet joe black fight club matrix 1-2(maybe 3 :) lotr serisi star wars jumanji the ring[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 1-star wars 2-matrix 3-the ring 4-fight club 5-pianist 5-pulp piction 6-grease Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 braveheart ı unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Karakurt, 22 July 2003 16:30 tarihinde demiş ki: Katil sincabın dönüşü[hline]Est solarus oth mithas! Atını öpen kovboy gibi bi filmdi o dimi? Misal veriyorum yani :P[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 fight club usual suspects perfect world godfather american beauty children of a lessar god matrix1 dancer in the dark eşkiya back to the future1,2,3,4,5,6,7.... mementum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Snatch iyiydi cidden. Fight Club süferdir, bir de Planet of the Apese hastayım, ilkine tabii. Yeni indirdim, bol bol seyrettim tekrar. Son sahneyi yanlış hatırlıyormuşum bunca seneden sonra, çok daha görkemli hale getirmişim hayal gücümle meğer, ama böylesi de güzel. Ilk bunlar geldi aklıma şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 nefr in avatarı oynayınca unuttum sölicektim :([hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thundercat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 1)Braveheart 2)Matrix 1-2 3)Lotr 1-2 4)Kemal Sunal 1-2-3-4-5........... [Bu mesaj Thundercat tarafından 23 July 2003 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 hayvanlar gibi fight club tartışmak istiyorum ya. heh. eski konular adı üstünde eskidi :P[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar