Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA Vice City Radio dosyalarını convert eden program vardı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sen arabada gezerken
senin winamp listendeki leri çalan olaymı ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
Hayır,kanalların dosyaları var gta dosyası altında bunlar değişik uzantılı şu an hatırlayamıyorum yani mp3 e falan convert etmeden çalamıyosun oyun dışında ben oyunda değilken flash fm de çalanları mp3 olarak dinlemek istiyorum mesela onun için sordum.Biliyorum böyle bir program vardı ama adını unuttum.

Bu arada blue_demon şarkılar gerçekten güzel 80lerin her türündeki parçaları bulunuyor.Özellikle Flash FM hastasıyım :D.ABD'de soundtrack çıkarmışlar her radyo için.
[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 03 August 2003 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Buldum programı vicesmus-alter ohh mp3 yaptım tüm radyoları tek cd ye koydum mutluyum :D hatta şu an flash fm dinliyorum.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
  • Yeni Oluştur...