Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Neydi bunun adı unuttum?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bu sen arabada gezerken senin winamp listendeki leri çalan olaymı ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 sen sormadan söliyim bilmiyom :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Soundtracklerini gördüm. Yaw 7 tane soundtrak ne o öyle ya. gerçi makina folloş oynayamadım. millette uuraştığına öre güzeldir. Hakkaten çokmu güzel müzikleri. Ah be pc be ah be.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Hayır,kanalların dosyaları var gta dosyası altında bunlar değişik uzantılı şu an hatırlayamıyorum yani mp3 e falan convert etmeden çalamıyosun oyun dışında ben oyunda değilken flash fm de çalanları mp3 olarak dinlemek istiyorum mesela onun için sordum.Biliyorum böyle bir program vardı ama adını unuttum. Bu arada blue_demon şarkılar gerçekten güzel 80lerin her türündeki parçaları bulunuyor.Özellikle Flash FM hastasıyım :D.ABD'de soundtrack çıkarmışlar her radyo için. [hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 03 August 2003 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Buldum programı vicesmus-alter ohh mp3 yaptım tüm radyoları tek cd ye koydum mutluyum :D hatta şu an flash fm dinliyorum.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 şarkılar oyunun sitesinde vardi diye hatirliorum.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar