Masteis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kafayı yiyorum bak yedim aaaaaa. şu flütü bulamadım nerde bu flüt?? Old Ascalon'da görüyorum ama broken flut olarak çıkıyor. Ya ben bunu nasıl bulcam yiyyorum fakayı[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadaşım yukarda koskocaman bu şahısa açılmış konu var oraya atsana... :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sardelac'tan çık, aşağıya git. Oralarda iki tane grawl olur genelde, işte oralarda bir yerde. Ama gördüğün zaman almayıp sonra bir daha geldiğinde çıkmıyor bir daha (en azından bende). Veya istersen vereyim sana bir tane flüt, elimde 6 tane var :D edit : Kalmamış :) [signature][hline]GW: Mortan Crone L14 E/Mo (pasif) Nourn Choir L7 (Mo/R) Demir Karaejder L9 (W/E) (ben kullanmıyorum) [Bu mesaj Fly tarafından 13 Kasım 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Solda derenin içinde veya kenarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya ben yannış hatılamıosam oyunu ilk oynadığımda Gwen ascalonun griişinde duruyo ve diyoki fülütüm şurda düştü yaratıklar var gidip alamıyom diyodu bizde gidip 3 adım ötedeki fülütü alıp getiriyoduk. gwende seviniyodu. ama şimdi 1 hafta evvel monk char açtım. ascalondan dışarı çıktığımda gwen o yaratıkların arasında help help diye bağırıyodu. deiştimi noldu quest ben anlamadım ya :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dowai Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadaşlar merchant lardan alabilirsiniz ascaloında 1 gold :) ascalonda ilk giriş te :) değişmediyse ben yapali bayaa oldu gerçi ama[signature][hline]Kalicus Darkhope R/Mo fakat R/Me olucak... R/M idi şimdi gine Ranger/Monk DoA[Darkhope of Ascalon] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bizde yapalı bayaa oldu gerçi ama,işte soruyolar kahretsin cevap vermek zorunda falan kalıyoruz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dowai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşlar merchantda warmış dün yeni bi account daha aldim gayet iyi oldu buarada aynı accountunuz üstüne 2. cd keyi girince 8 karakter yapma şansınız oluyor onuda iyi düşünmüşler.... gwen ile ayrıntılı bilgi bi iki alttaki ikitane gwen başlığında var...[signature][hline]Kalicus Darkhope R/Mo fakat R/Me olucak... R/M idi şimdi gine Ranger/Monk DoA[Darkhope of Ascalon] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar