ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 http://www.pkkonline.org/ hoşuma gitti, internet bölümüne de uymayacağını düşündüm :)[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 13 Kasım 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Hheahea güzel[signature][hline]Revenge is a dish best served cold PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet görmüştüm ben de süper olmuş[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kendi elindeki terörist başını idama mahkum edip de idam edemeyen, bulunduğu yerden emirler vermesine olanak tanıyan bir hükümet(ler)in vatandaşlarının ancak dalga amaçlı bir site kurması acınacak bir durum aslında...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Onların cevap veremiyceği bir platformda - internetten anlamaz cunku turbolar- onların seviyesine inilerek yapılmış bir site. Anlamsız. Yalnız linki domain etmeleri hoş böceklerden önce.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya aklıma bişey geldi biri Atatürk'ün olduğu bi siteye böyle bişey yapsa napardık? Ermeniler mesela...Bigün böyle bi empati yapabilceğimi hiç tahmin etmezdim ama o şerefsiz onların Atatürkü gibi...Ne biliym saçmalıyorum akşam akşam..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Saçmalıyosun gerçekten de...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unbreaker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ehheh çok güzell apoş apoşa bende koyim 2 posta[signature][hline]Unbreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 oha hakkaten saçmalamışım...yanlış anlaşılma olmasın ben milliyetçi bi insanım da bi an ermeniler falan böyle bişey yapsa delirirdim heralde diye düşündüm[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Keşke dertlerini medeni bir şekilde anlatmayı becerebilseler de nette cevap verebilseler. Ancak ve ancak sakın ola ki ben bu sitenin sergilediği tutuma okey veriyorum anlaşılmasın.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Atatürk bir halk lideridir, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusudur. Abdullah Öcalan bir cete reisidir, dag basinda köy basip sucsuz insanlari katletmek yegane vasfidir. Bize yaparlarsa kizmakta hakli oluruz yani kisaca. Ama her seye ragmen, site cok basit olmus, 12-13 yasinda insanlarin eglendikleri espriler bunlar.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yok ben de dedim ki onların halk kahramanı değil mi o herif?[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sitenin tepesine shemale'i yanlış yazmışlar shamale diye yuhh yani!s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Abi Atatürk bizim için nasıl kahramansa o adiler içinde o.ç top terorist öcalan kahraman.Yapabilirler düşünce farkı bizim Atatürk için açtığımız siteleride onlar bizim gibi tanıtıyorlardır. Tabii ne olursa olsun tarih değişmez ve benim için o öcalan denen p.ç ,soysuz itoğlu it ki demeye utanıyorum itlere yazık yani.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sole bısey var PKK ıcınde bıle apocular ve apo karsıtları mevcutken butun kurtlerın manervı kahramanı apodur demek fecı bır hatadır apo global bır canavardır kı bu canavarı yaratanalrında kım oldugunu bılıyoruz apo halkının garından kopup gelmemıstır kurtler PKK yı beslememektedır PKK ozrgurluklerın ve bagımsızlıkların hedehodo mılletı beslemektedır ve bu beslıyenelr halıyle kopekelerıne dokunulmasını ıstemezler bu komusnuzun sızın bahceyı bok etsın dıye kopek beslemesıne benzemektedır bızım bahcemızde bok ıcındedır bu kopek yuzunden kopegı aldık yakaladık tıktık bır kafese ya bu komsuyla yuzleşip kanıt bulu al işte bu senın itin ve ben bu ıtı gebertıyorum yenısını sokarsan onuda gebertırım dıyıceksın yada komsunun kalbı kırılamsın dıye ıtı evınde beslıyceksın bence just shot the dog[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Abuk subuk, böyle ciddi bir konuyu salakça geyiğe vuran çocukların işi işte. Tartışmaya gerek yok.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 apoş a bende koyim 2 posta :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu ne biçim site ya hiç bişi anlamadım zaten çoğu sayfasıda çalışmıyor.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Beter olsunlar[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar