Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shemale Apo$ ve İlişkiye giren arkadaşları

ultrAslan

Öne çıkan mesajlar

Kendi elindeki terörist başını idama mahkum edip de idam edemeyen, bulunduğu yerden emirler vermesine olanak tanıyan bir hükümet(ler)in vatandaşlarının ancak dalga amaçlı bir site kurması acınacak bir durum aslında...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

ya aklıma bişey geldi biri Atatürk'ün olduğu bi siteye böyle bişey yapsa napardık? Ermeniler mesela...Bigün böyle bi empati yapabilceğimi hiç tahmin etmezdim ama o şerefsiz onların Atatürkü gibi...Ne biliym saçmalıyorum akşam akşam..[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

oha hakkaten saçmalamışım...yanlış anlaşılma olmasın ben milliyetçi bi insanım da bi an ermeniler falan böyle bişey yapsa delirirdim heralde diye düşündüm[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk bir halk lideridir, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusudur.

Abdullah Öcalan bir cete reisidir, dag basinda köy basip sucsuz insanlari katletmek yegane vasfidir.

Bize yaparlarsa kizmakta hakli oluruz yani kisaca. Ama her seye ragmen, site cok basit olmus, 12-13 yasinda insanlarin eglendikleri espriler bunlar.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Atatürk bizim için nasıl kahramansa o adiler içinde o.ç top terorist öcalan kahraman.Yapabilirler düşünce farkı bizim Atatürk için açtığımız siteleride onlar bizim gibi tanıtıyorlardır.

Tabii ne olursa olsun tarih değişmez ve benim için o öcalan denen p.ç ,soysuz itoğlu it ki demeye utanıyorum itlere yazık yani.[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

sole bısey var PKK ıcınde bıle apocular ve apo karsıtları mevcutken butun kurtlerın manervı kahramanı apodur demek fecı bır hatadır
apo global bır canavardır kı bu canavarı yaratanalrında kım oldugunu bılıyoruz

apo halkının garından kopup gelmemıstır
kurtler PKK yı beslememektedır
PKK ozrgurluklerın ve bagımsızlıkların hedehodo mılletı beslemektedır

ve bu beslıyenelr halıyle kopekelerıne dokunulmasını ıstemezler

bu komusnuzun sızın bahceyı bok etsın dıye kopek beslemesıne benzemektedır bızım bahcemızde bok ıcındedır bu kopek yuzunden kopegı aldık yakaladık tıktık bır kafese ya bu komsuyla yuzleşip kanıt bulu al işte bu senın itin ve ben bu ıtı gebertıyorum yenısını sokarsan onuda gebertırım dıyıceksın yada komsunun kalbı kırılamsın dıye ıtı evınde beslıyceksın

bence
just shot the dog[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...