PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ekran kartını daha bugün aldık. şimdi yaptıklarımız şunlar: 1) kartı taktık (!) bağlantıları yaptık 2) bilgisayarı açtık nvidia programı vardı eski kartın, onu kaldırdık. 3) yeni donanım bulundu dedi vga uyumlu vs, biz de klavuzunda dediği gibi; [li]Önce listeden seçeceğimi seçtik.[/li] [li]Ekran bağdaştırıcılarını seçtik.[/li] [li]sonra cd'de yerini gösterdik.[/li] [li]radeon 9550 secondary çıktı onu seçtik.[/li] [li]sonra aygıt yöneticisinde iki tane çıktı, asus ati radeon 9550 ve asus ati radeon 9550 secondary adında iki donanım gibi.[/li] 4) daha sonra kurulum cd'sinden vga driver'ları seçtik ve kurduk. 5) ama oyunları açtığımızda giriş videolarında aşırı yavaşlık oluyor, oyun daha da fazla kasıyor. 6) oyunlarda ekranın değişik değişik yerleri yanıp sönüyor. 7) bi süre sonra dınk diye ses geliyor ekran simsiyah oluyor ve sadece mouse gözüküyor. res atmaktan başka hiçbir şey yapılmıyor (ctrl+alt+del fln da olmuyor) 8) www.ati.com'dan son driverı indirdik. hepsini kaldırıp baştan yapıp yenisini kurduk. bu sefer de control panel açılırken .exe hatası alıyoruz, açılmıyor. aynı sorunlar devam ediyor. arkadaşlar lütfen yardım edin. acaba format atsak filan kendine gelir mi, yapmamız gereken ne?[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... [Bu mesaj PrudenT tarafından 13 Kasım 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 gelir büyük ihtimalle bazen öyle abuk driver sürümleri denk gelebiliyor ama engüncelini indirdiğiniz zaman da bu oluyosa bilemicem directx fln ilk aklıma gelen heralde atinin support and feedback gibi bi bölümüm vardır oraya mai latarsan daha kolay olur heralde format atmaktan[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 directx 9.0c'yi driverla beraber yaklaşık 6 kere yükledik. bu arada driverları ati'nin sitesinden mi indirelim, yoksa asus'un mu? control paneller filan farklı[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ikisini de deneyin onu bilemicem ayrıca makinaya format atıp yine başaramama gibi bi ihtimalin d evar ama şunu sorim yani format sana büyük ölçüde zaara veriri mi reinstall falan yapmak? yoksa partitnomagicle yeni bi boş alan yaratıp deneme amaçlı orayı kullanmanı tavsiye edenbilirim[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ben dedim o ekran kartından hayır gelmez diye ama neyse. Driver problemi olabilir ama o kart her oyunda kasacak bunu göz önünde bulundurun yani.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 http://www.omegadrivers.net/ burdaki en son omega driverını indir kesinlikle en iyi driver bunlar ben bunları kullanıyorum bendede 9550 var ve hiç bi sorun yaşamadım.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 13 Kasım 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 davion çok saçmalıyorsun bu kart fx 5500 ayarında bi kart aşağı yukarı, tom'S hardware'den 2002,2003,2004 yıllarında ödül almış bi kart. fx 5500'de kasmıo fable aynı sistemde denedim, bunda da kasmamalı soulcube hemen deniyorum[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... [Bu mesaj PrudenT tarafından 13 Kasım 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ona bakarsan MX 440'larda hala canavar gibi çalışıo. Ama tarih oldular. Şimdi gidip almam para verip MX 440. Senin yaptığında aynı bunun gibi bişey gidip eski teknolojiye para vermek. Neyse sorunun büyük ihtimal driverdandır. Olmadı götür kartı aldığın yere orda denesinler.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yenisi de 1 ay içinde eskiyo sonuçta[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ati a9550ge hala kullanılabilecek bi kart hL2 gibi oyunları full grafik olmasada oynayabiliyorsunuz.. birde Asus'un modifiyeleriyle daha iyidir.. Şahsen kartı kullandım hiç bi problem yaşamadım.. Karta laf atmayın ..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eheheh çaktım formatı omega driversı yükledim sorun kalmadı. ama arada çok az bi ekran kartından bip diye ses geliyor sonra ekran kararıp düzeliyor neden olabilir[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 :E sen değiştir o kartı ... ben olsam yeter bee diyip garantiye giderdim[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 BOZUK BU EKRAN KARTI!!! yarın gidio tamire valla bye [Bu mesaj PrudenT tarafından 13 Kasım 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 oh be tamam anakartın agp dalgasında bişi varmış şıp diye çözüverdim (anakart biraz eski de). davion sana da son sözüm: fableyi hiç oynayamıyordum geforce fx5500'de 640*480*32'de her şey düşük oynuyordum bu ekran kartını aldım. fablede 800*600*32 ve tüm özellikler 1 tane açık oynuyorum. orta seviye için gayet güzel bir ekran kartı. tavsiye ediyorum asus ati a9550ge'yi. çok mutluyum. sistemimin şu an özellikleri p3 800mhz, 256mb sdram, 256mb asus ati radeon a9550ge. bu sistemde fableyi hiç kasmadan oynayabiliyorum. inanmazsan işte ss'ler, hatta daha da inanmazsan everst programından da ss atarım.: [spo1=screenshots from fable][/spo][signature][hline] Müthiş SitePrudent a.k.a Sorrowfulİnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çocuk bu be neyse hayırlı olsun[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 oyunun ilk başı, çocuk tabi :)[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar