Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arak Parçalar

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Live at Budokan dinliyodum, farkettim ki Dreatm Theater - Endless Sacrifice ile Metallica - Sanitarium un başındaki riffler ölçüleri dahil aynı.

Siz de böyle aha bu arak dediğiniz parçaları yazın böyle de bişey olsun.

Bi de Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var Amorphis - The Way'den çalıntıymış. Kurban - Yine de Bir Derdim var dan hacı falan fistan siz de yazın eğlenelim.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com
Pink Floyd - The Gold Its In The...

Sosyal ağlarda paylaş

Bende Kartel - Bin Arabama Parçasının Müzigini Bir Çok Parcada Gördüm, Neredeyse 10 Rap Sözleri Degisik Parcalarda Dinledim.

p.s: rap sevmem, dinlemem.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Kurban - Hayvan => Greenday - I fought the law (Arak değil bu şarkının ritmi falan sanırım herkeze açık kullanma konusunda çünkü aynı ritm 5-6 şarkıda daha kullanılmış ama ordan almışlar tamamen )[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Sosyal ağlarda paylaş

@predator: i fought the law sonny curtis'e ait süfer bi rocknroll parçasıdır. İlk punk coverını da the clash yapmıştır, i fought the law and law won diye hatta süper geyik, daha süfer bi parça olmuştur :) ardından ipin ucu kopmuş her önüne gelen coverlamıştır, ama arak demek doğru olmaz punk şarkısı olarak benimsedik biz onu :) kurbanın ki bence oldukca ii bi cover olmuş, ayrıca albüm kitapçığındada yazıyor muzik:sonny curtis diye, arak değil yani :)[signature][hline]Your Ad Here!

[Bu mesaj Aegean tarafından 16 Haziran 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya o dinleyicinin ne kadar fesat olduğuna bakar. ki eğer arak şarkı arama gibi bi hobiniz varsa anathema ve pink floyd a bi bakın derim.
her neyse
hangar 18 ve call of cthulu(ya da her nası yazılıyosa herkes bi değişik yazar bunu da) daki kromatik yürüyüş özellikle rock ve metal müzikte çok kullanılır.
kurban ve mor ve ötesindeki benzerlik ise gitardaki delay efektidir. inanmıyosanız dinleyin ; symphony x - candelight fantasia :):)[signature][hline]the endless river..
Sosyal ağlarda paylaş

Symphon X - Candlelight Fantasia
Kurban - Yine
MVÖ - Bir Derdim Var
Reamon - Supergirl

Bu dört şarkıda da delay efekti vardır , hepicii kondukları yere cuk oturmuşlardır...

Ayrıca yanılmıyorsam Papa Roach - Between Angels And Insects , kısmen değil tamamen Iron Maiden - Prawler'dan arak...heh bi de söylemişler "Biz Iron Maiden dinlemiyoruz , sevmeyiz" diye...tabi canım...

Not : hastasıyım Candlelight Fantasia'nın :D[signature][hline]chuck!

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 16 Haziran 2005 07:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 16 Haziran 2005 07:12 tarihinde demiş ki:
Ayrıca yanılmıyorsam Papa Roach - Between Angels And Insects , kısmen değil tamamen Iron Maiden - Prawler'dan arak...heh bi de söylemişler "Biz Iron Maiden dinlemiyoruz , sevmeyiz" diye...tabi canım...

aynı gibiler..[signature][hline]la petite ezique
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 16 Haziran 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
Live at Budokan dinliyodum, farkettim ki Dreatm Theater - Endless Sacrifice ile Metallica - Sanitarium un başındaki riffler ölçüleri dahil aynı.

Bi de Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var Amorphis - The Way'den çalıntıymış. Kurban - Yine de Bir Derdim var dan hacı falan fistan siz de yazın eğlenelim.

Dvd yorumlarini dinlersen zaten acik acik soyluyorlar sarkilarda "this is the Metallica section", "this is the Pink Floyd section", "this is the Megadeth section" diye.[signature][hline]Delinquent's Homepage
Delinquent's DeviantART Gallery

Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator-, 16 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
Kurban - Hayvan => Greenday - I fought the law (Arak değil bu şarkının ritmi falan sanırım herkeze açık kullanma konusunda çünkü aynı ritm 5-6 şarkıda daha kullanılmış ama ordan almışlar tamamen )

hehe o şarkı aslında greendayinde değil buddy holly nin[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delinquent, 16 Haziran 2005 09:20 tarihinde demiş ki:
said:
elvyn, 16 Haziran 2005 01:06 tarihinde demiş ki:

Bi de Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var Amorphis - The Way'den çalıntıymış. Kurban - Yine de Bir Derdim var dan hacı falan fistan siz de yazın eğlenelim.

Dvd yorumlarini dinlersen zaten acik acik soyluyorlar sarkilarda "this is the Metallica section", "this is the Pink Floyd section", "this is the Megadeth section" diye.

Bende dvdsi yok, albumu var mp3 şeklinde, sadece ses yani.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com
Pink Floyd - The Gold Its In The...

Sosyal ağlarda paylaş

In Flames - Transparent -> Slipknot - The Heretic Anthem
In Flames - Watch Them Feed - > Slipknot - Before I Forget
In Flames - Bullet Ride -> Norther - Dead
In Flames - Episode 666 - > Atreyu - Right Side of the Bed
In Flames - Borders And Shading - > Passenger - Carnival Diaries
In Flames - Cloud Connected - > In Flames - In Search For I (bu da kendinden arak o da yüzsüzlük sanırım :P)
yaw her önüne gelen de In Flames'ten çalıor.. :D[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face
The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..."
In Flames - The Jester Race

[Bu mesaj Jester tarafından 16 Haziran 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

asıl bomba şu:
tarkan - oynama şıkıdım şıkıdım hede hödö şarkısı, astronomy den arak(şu metallicanın coverladığı).
başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin falan diye giren dörtlüğü şuraya koyun:
Four winds at the Four Winds Bar
Two doors locked and windows barred
One door to let to take you in
The other one just mirrors it
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lexius, 16 Haziran 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
moonspell - alma mater anathema - a dying wish ritm aynı bnce

Bu iki grup arasındaki düşmanlık da burdan kaynaklanıyo. Aynı şarkıyı aynı zamanda farklı kişiler farklı yerlerde yazmış. Acaba kim doğru söylüyor..[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi.

bunu çok düşündüm ve su içiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...