elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Live at Budokan dinliyodum, farkettim ki Dreatm Theater - Endless Sacrifice ile Metallica - Sanitarium un başındaki riffler ölçüleri dahil aynı. Siz de böyle aha bu arak dediğiniz parçaları yazın böyle de bişey olsun. Bi de Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var Amorphis - The Way'den çalıntıymış. Kurban - Yine de Bir Derdim var dan hacı falan fistan siz de yazın eğlenelim.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bende Kartel - Bin Arabama Parçasının Müzigini Bir Çok Parcada Gördüm, Neredeyse 10 Rap Sözleri Degisik Parcalarda Dinledim. p.s: rap sevmem, dinlemem.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Harbi yaw direk the wayden çalıntı olmuş şimdi dinledimde[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kurban - Hayvan => Greenday - I fought the law (Arak değil bu şarkının ritmi falan sanırım herkeze açık kullanma konusunda çünkü aynı ritm 5-6 şarkıda daha kullanılmış ama ordan almışlar tamamen )[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 İŞTE BOMBA: hayatınızda görüp görebileceğiniz en arak ama en arak şarkı.. orjinal: Metallica - Motorbreath arak: Megadeth - FFF allah aşkına bi dinliyin.böyle bişi yok[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hmm soyle bi olay var infernalcan(jester) soylemıstı In Flames - Watch Them feed'in girişi ve Slipknot - Before I Forget'in girişi baya benziyor.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Şimdi Megadeth - Hanger 18 Metallica - Call of Ktulu'dan arak değil, neden çünkü ikisini de yazan Mustaine. Metallica - Motorbreath'le FFF arasındaki ilişki de böyle birşey olabilir.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 @predator: i fought the law sonny curtis'e ait süfer bi rocknroll parçasıdır. İlk punk coverını da the clash yapmıştır, i fought the law and law won diye hatta süper geyik, daha süfer bi parça olmuştur :) ardından ipin ucu kopmuş her önüne gelen coverlamıştır, ama arak demek doğru olmaz punk şarkısı olarak benimsedik biz onu :) kurbanın ki bence oldukca ii bi cover olmuş, ayrıca albüm kitapçığındada yazıyor muzik:sonny curtis diye, arak değil yani :)[signature][hline]Your Ad Here! [Bu mesaj Aegean tarafından 16 Haziran 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evlyn iyi hoste, dave in yaptigi tam dangalaklik adam bilmem kac sene sonra bile 'yok ben o sarkiya pandik attim, hepsi benim' diyo, sonra kimse birsey diyemiyo. olmazki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya o dinleyicinin ne kadar fesat olduğuna bakar. ki eğer arak şarkı arama gibi bi hobiniz varsa anathema ve pink floyd a bi bakın derim. her neyse hangar 18 ve call of cthulu(ya da her nası yazılıyosa herkes bi değişik yazar bunu da) daki kromatik yürüyüş özellikle rock ve metal müzikte çok kullanılır. kurban ve mor ve ötesindeki benzerlik ise gitardaki delay efektidir. inanmıyosanız dinleyin ; symphony x - candelight fantasia :):)[signature][hline]the endless river.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Symphon X - Candlelight Fantasia Kurban - Yine MVÖ - Bir Derdim Var Reamon - Supergirl Bu dört şarkıda da delay efekti vardır , hepicii kondukları yere cuk oturmuşlardır... Ayrıca yanılmıyorsam Papa Roach - Between Angels And Insects , kısmen değil tamamen Iron Maiden - Prawler'dan arak...heh bi de söylemişler "Biz Iron Maiden dinlemiyoruz , sevmeyiz" diye...tabi canım... Not : hastasıyım Candlelight Fantasia'nın :D[signature][hline]chuck! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 16 Haziran 2005 07:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: HymnOfSnuk, 16 Haziran 2005 07:12 tarihinde demiş ki: Ayrıca yanılmıyorsam Papa Roach - Between Angels And Insects , kısmen değil tamamen Iron Maiden - Prawler'dan arak...heh bi de söylemişler "Biz Iron Maiden dinlemiyoruz , sevmeyiz" diye...tabi canım... aynı gibiler..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: elvyn, 16 Haziran 2005 01:06 tarihinde demiş ki: Live at Budokan dinliyodum, farkettim ki Dreatm Theater - Endless Sacrifice ile Metallica - Sanitarium un başındaki riffler ölçüleri dahil aynı. Siz de böyle aha bu arak dediğiniz parçaları yazın böyle de bişey olsun. Bi de Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var Amorphis - The Way'den çalıntıymış. Kurban - Yine de Bir Derdim var dan hacı falan fistan siz de yazın eğlenelim. Dvd yorumlarini dinlersen zaten acik acik soyluyorlar sarkilarda "this is the Metallica section", "this is the Pink Floyd section", "this is the Megadeth section" diye.[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 O degil de sey vardi bir de Davut Guloglu'nun Katula Katula'si ehahhahaha.[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bende hemen söyliyim. Mor ve Ötesinin "Bir Derdim Var" şarkısının başındaki kısım Verenpisara - Juomarahat ile aynı. Edit:Bir yere upload edebilirsem veririm link birara.. [signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 16 Haziran 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Grave Digger - Knights of the crossla Iced Earth - Attila verse riffleri neredeyse aynı[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 papa roach infest albumundeki butun sarkilar iron maidendan arak[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 opeth - harvest , iron maiden - prodigal son'dan alıntı ama açıkça yapılan birşey, mikael in kendisi söylüyor zaten tribute gibi birşey aslında, adamlar iron maiden hayranı falan.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 opeth iron maiden hastası zaten =) *opeth - remember tomorrow'u dinler*[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Predator-, 16 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Kurban - Hayvan => Greenday - I fought the law (Arak değil bu şarkının ritmi falan sanırım herkeze açık kullanma konusunda çünkü aynı ritm 5-6 şarkıda daha kullanılmış ama ordan almışlar tamamen ) hehe o şarkı aslında greendayinde değil buddy holly nin[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Delinquent, 16 Haziran 2005 09:20 tarihinde demiş ki: said: elvyn, 16 Haziran 2005 01:06 tarihinde demiş ki: Live at Budokan dinliyodum, farkettim ki Dreatm Theater - Endless Sacrifice ile Metallica - Sanitarium un başındaki riffler ölçüleri dahil aynı. Siz de böyle aha bu arak dediğiniz parçaları yazın böyle de bişey olsun. Bi de Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var Amorphis - The Way'den çalıntıymış. Kurban - Yine de Bir Derdim var dan hacı falan fistan siz de yazın eğlenelim. Dvd yorumlarini dinlersen zaten acik acik soyluyorlar sarkilarda "this is the Metallica section", "this is the Pink Floyd section", "this is the Megadeth section" diye. Bende dvdsi yok, albumu var mp3 şeklinde, sadece ses yani.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 In Flames - Transparent -> Slipknot - The Heretic Anthem In Flames - Watch Them Feed - > Slipknot - Before I Forget In Flames - Bullet Ride -> Norther - Dead In Flames - Episode 666 - > Atreyu - Right Side of the Bed In Flames - Borders And Shading - > Passenger - Carnival Diaries In Flames - Cloud Connected - > In Flames - In Search For I (bu da kendinden arak o da yüzsüzlük sanırım :P) yaw her önüne gelen de In Flames'ten çalıor.. :D[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race [Bu mesaj Jester tarafından 16 Haziran 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 metallica one - blink182 adams song sarrkilarin girisi ayni sayilir blink bi nota daha kotmus sirasi bile ayni 2-3-0 dye gidiyo[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 asıl bomba şu: tarkan - oynama şıkıdım şıkıdım hede hödö şarkısı, astronomy den arak(şu metallicanın coverladığı). başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin falan diye giren dörtlüğü şuraya koyun: Four winds at the Four Winds Bar Two doors locked and windows barred One door to let to take you in The other one just mirrors it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Lexius, 16 Haziran 2005 11:23 tarihinde demiş ki: moonspell - alma mater anathema - a dying wish ritm aynı bnce Bu iki grup arasındaki düşmanlık da burdan kaynaklanıyo. Aynı şarkıyı aynı zamanda farklı kişiler farklı yerlerde yazmış. Acaba kim doğru söylüyor..[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar