Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 doğru yeremi açtım topici bilmiyom umarım doğrudur :). ya winampta bi problem var herzaman olmuyor ama bazen bi şarkıyı ileri yada geri alırken windows lölbpböpö çöküyo kalıyo. biyere basıyorum 20 sn sonra anlıyo mouse takıla takıla hareket ediyo hani ctrl alt del'e basıyom 20 sn 30 sn bile olsa sonunda gelir diye ama oda çalışmıyo ve bu durumdan kurtulmanın tek yolu kasanın üstündeki minik tuş :) sizdede aynı problem varmı acep??[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 banada oluyordu bu bi ara format atmıştım geçti.[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! [Bu mesaj Neron tarafından 13 Kasım 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Pati-Tech arkadaşım. Donanım,yazılım problemi oluyor bu.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 neyse yaptık bi hata acemiliğime verin =)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar