BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: AeneisF, 13 Kasım 2005 14:37 tarihinde demiş ki: Saldırıya geçmeden önce iyi oku..Kime yazdığımı anlarsın..Ayrıca bir şeyi daha kanıtladın.... Teşekkür ederim.. Çokta s***** de yani quote diye bi teknoloji var onu kullanarak yaz alla alla görende seni bi b** sanıcak konuşmandan daha dediğimi anlamamıssın ...[signature][hline]Lvl:62-->61[lvl kasmaktan nefret ederim!] Server: Ares NP: 100.*** Clan:Satanic BABASHOP S>Shard +10 - Raptor +10 [pm Bobby_TR: i got hacked baba bad gun hacked im need items pls men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Teşekkür ederim 2[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: AeneisF, 13 Kasım 2005 14:42 tarihinde demiş ki: Teşekkür ederim 2 aferim aferim ....[signature][hline]Lvl:62-->61[lvl kasmaktan nefret ederim!] Server: Ares NP: 100.*** Clan:Satanic BABASHOP S>Shard +10 - Raptor +10 [pm Bobby_TR: i got hacked baba bad gun hacked im need items pls men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bugs ; yanlis yere atlamissin ve hala bir seyleri savunmaya calisiyorsun ama savunmaya calistikca verdigin tepkiler seni daha cok batiriyor. Oysa ki " hoca kusura bakma yanlis anlamisim " cümlesini kullanmak seni insanlarin gözünde kücültmez aksine büyültür. Aen : reaksiyonunu ve sogukkanliligini takdir ettim. PS : ikinizi de tanimam ... sadece basit bir gözlem[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aenesif banamı laf attın kanka:([signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks [Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 13 Kasım 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xxxxx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: TheGreatYarrak, 13 Kasım 2005 14:46 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 13 Kasım 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Bugs ; yanlis yere atlamissin ve hala bir seyleri savunmaya calisiyorsun ama savunmaya calistikca verdigin tepkiler seni daha cok batiriyor. Oysa ki " hoca kusura bakma yanlis anlamisim " cümlesini kullanmak seni insanlarin gözünde kücültmez aksine büyültür. Aen : reaksiyonunu ve sogukkanliligini takdir ettim. PS : ikinizi de tanimam ... sadece basit bir gözlem Ne maydonoz oluyon yarram adamlar tartışıyo işte bugs beni cz de kese kese kıl kaptım zaten ona aenesif midir nedir tanımam bile human oldum olalı!!! [Bu mesaj TheGreatYarrak tarafından 13 Kasım 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] masudhasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kanka ewet :([signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kanka 50kişini arasına giripte 10 kişi dağıtmak suçmu:::::(((([signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks [Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 13 Kasım 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: TheGreatYarrak, 13 Kasım 2005 14:46 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 13 Kasım 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Bugs ; yanlis yere atlamissin ve hala bir seyleri savunmaya calisiyorsun ama savunmaya calistikca verdigin tepkiler seni daha cok batiriyor. Oysa ki " hoca kusura bakma yanlis anlamisim " cümlesini kullanmak seni insanlarin gözünde kücültmez aksine büyültür. Aen : reaksiyonunu ve sogukkanliligini takdir ettim. PS : ikinizi de tanimam ... sadece basit bir gözlem Ne maydonoz oluyon yarram adamlar tartışıyo işte bugs beni cz de kese kese kıl kaptım zaten ona aenesif midir nedir tanımam bile human oldum olalı!!! [Bu mesaj TheGreatYarrak tarafından 13 Kasım 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] kücük beyinli civcivler fake accountlar acarak konusmaniz size ne kazandiracak. Kisililiginizi fake accountlar arkasinda mi saklayacaksiniz ? Küfür ederek baskin cikacagini mi saniyorsun ? evet sen ve senin gibi ufak hesaplar pesinde kosan kisiler oyle algilayabilir. Acikcasi ne algiladiklari umurumda degil. ama o ufak beynini az zorla ve yukariyi bir oku Yukarida bir tartisma yok. Aen bir baskasina kullanmis o cümleyi Bugs'ta kefal gibi atlamis. Sen simdi birak bu fake accountlari gel gercek accountunla görelim .[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: TheGreatYarrak, 13 Kasım 2005 14:50 tarihinde demiş ki: said: AeneisF, 13 Kasım 2005 14:49 tarihinde demiş ki: Kanka ewet :( Kanka dediğin adama laf atıyon ne mal bi herifsin sen a.q böle devlet binasında konuşuyomuş konuşuyon da çokda yedik amk yarram... Ya great tmm küfretmede bu arada sen kimin fak çarısın??:-)[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Xxxxx masudhasdasdasd , bu kadar komik degil mi ? yada verebileceginiz tepki bu asdadasa hahaahha muhahahy zuyhhahaha . Aslinda sizin gibi tiplere yanit vererek ciddiye almakla hata yapiyorum. Burdaki 3-5 sagduyulu insan soyledigimi anlayacaktir. Geri kalanina sizin jargonunuzla alayina badem suyu .[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: RuneLaFey, 13 Kasım 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Bugs ; yanlis yere atlamissin ve hala bir seyleri savunmaya calisiyorsun ama savunmaya calistikca verdigin tepkiler seni daha cok batiriyor. Oysa ki " hoca kusura bakma yanlis anlamisim " cümlesini kullanmak seni insanlarin gözünde kücültmez aksine büyültür. Aen : reaksiyonunu ve sogukkanliligini takdir ettim. PS : ikinizi de tanimam ... sadece basit bir gözlem Olabilir yanlış anlamış olabilirim ama aenesif ters çıktı....Nerden biliyim bana diyip demediğini quote almamış benimkinin üstüne cevap vermiş...[signature][hline]Lvl:62-->61[lvl kasmaktan nefret ederim!] Server: Ares NP: 100.*** Clan:Satanic BABASHOP S>Shard +10 - Raptor +10 [pm Bobby_TR: i got hacked baba bad gun hacked im need items pls men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 great az daha bekle geliyor bugs a da sana da yörünge dışı hade bakem akıllı zannediyorusunuz kendinizi heralde aptal bebeler. ipleriniz göremiyoruz dimi.[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 biz 62 warior 62 assasin 62 mage 61 mage 60 mage 59 assasin 57 priest olarak orc olmayı düşünüyoruz(orc olmaya uğraşıyoruz) yardım edebilecek olan war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ben arkadaşlarımın hatalarını sölerim ......Aynı hatayı yapmaması için ...Hatalar desteklenmez..( ben yapmam ) Bugs_Bunyy sana teşekkür ederim .... Bi balık war..SAZAN.. Centrix yazdıklarının sana yakışmadığı için böle bir şey yaptım ....[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya cok zeki arkadas madem paticik bebe forumu sen neden hala buralarda tirmaliyorsun. Sen senin gibi ezgin , sezgin , isi bilen , ustalarin yanina gitsene.. hadi selametle kardes. Selametle[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: axicocuk, 13 Kasım 2005 14:57 tarihinde demiş ki: biz 62 warior 62 assasin 62 mage 61 mage 60 mage 59 assasin 57 priest olarak orc olmayı düşünüyoruz(orc olmaya uğraşıyoruz) yardım edebilecek olan war mı? Necro'ya pm at onların clan ve söz etitiği başka clan toplam 2 clan orc olcak 33+33=66 kişi orc olcak...[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: bugsbabaaga, 13 Kasım 2005 15:07 tarihinde demiş ki: me good gun ok? Sana senin stilin ile yanit vereyim ; Only silly people wanna show their intelligence , So dont talk with'em / A.Schopenhaur[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: KoRn3R0Th, 13 Kasım 2005 15:07 tarihinde demiş ki: said: axicocuk, 13 Kasım 2005 14:57 tarihinde demiş ki: biz 62 warior 62 assasin 62 mage 61 mage 60 mage 59 assasin 57 priest olarak orc olmayı düşünüyoruz(orc olmaya uğraşıyoruz) yardım edebilecek olan war mı? Necro'ya pm at onların clan ve söz etitiği başka clan toplam 2 clan orc olcak 33+33=66 kişi orc olcak... çok saol kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccnn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eğer insansan ilk insan kalacan neçin değişeceksiniz anlamadım tamam orc ların warirorları çok ama bizim de büyücü ve asas lar çok onun için bütün insan warirorları kasalım gerek kuş gerek kuş olmayan kasarsak en büyük insanlar olur onu belirteyim :|:|:|:|:|:|:|[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccnn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eğer bana karşı olanlar bu emaile girsin:[email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 :) hmm sana senin stilinden mi yanit vermek lazim? daha uzaga iserim diye ? senin sidikli ingiltere'de ne yaptigin beni hic ilgilendirmez abicim 32 yasindayim universite'yi burslu Danimarka'da okudum 2002-2003 senesinde sen burnunu cekerken Amerikan'in en büyük shopping mall zincirinin sistem adminligini yaptim ( Bkzn Target Inc. ) Senin ingilizcenin yaninda yunanca , estonyaca , fince , danimarkaca ve norvecce bilir senin gibi ne idugu belirsiz tiplerle sabaha kadar da tartisirim. Ha bu arada az italyancam ve sevgilimden kaynaklanan slovencem'den bahsetmedim bile. o yazdigim cümle copy / paste degildi. Cok bilinen ünlü bir aforizma. ah simdi senin ile sidik yarisina girmis oldum. Ama emin ol senden cok daha uzaga iserim. Buna emin ol cocuk[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ne isim var soyleyeyim mi ? cok para kazandim su anda kendi sirketim var . Bir ortagimda buraya gelir ara sira. Remote Control ile oturdugum yerden deli gibi para kazanirim. Ya cikar gezerim yada burda takilirim. ya abicim böyle iste. Sana bu sekilde yanit verdigim icin kendime kiziyorum. Ama karsinizdaki insanin kim yada ne oldugunu bilip bilmeden . " Senin ingilizceni cepten cikartirim , sen kimsin lan cahil vs. vs " tarzi konusmalar yapmak ne kadar dogru.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eeeeeeee ukalalik yapiyordun ya . Bende dedim senin kadar ukala olayim. Hani dinsiz imansiz ikilemi. Bye konusuna gelince ben saan 10 msg kadar yukarida Selametle demistim.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bugsbabaaga **:**:**** tarihinde demiş ki; .... Ne kadar boş konuşmuşun sen be evladım yaa...Yani tamam yabancı dil bilmek meziyette, senin ingilizcen daha iyi diye NASAyamı alcaklar? Keza bu forumda ingilizce bilmeye göre madalya takmıyorlar adama... Senin durumunda aklıma bir de şu laf geliyor: Dağdan gelip bağdakini kovmak... Bi zahmet bu dönemki ders kitapların arasında olan bir Deyimler ve atasözleri kitabından aç anlamına bak gel... ::Uijo:: bi de bana bu arkadaş hep böyle demiş idi vaktiyle... E ben ne edeyim ::Uijo:: böyle adamlar varken? karanlığa küfür etmeye devam mı edeyim?[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar