Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bizde 2. orc olmasi icin bi clanda toplandiq uğraşıyorlar bakalım :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bişey olmaz kasılır ORc RuLeZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Necro kardeşimide almadılar clana arkasında torpilde wardı. Ben zaten orc idim boşe kasarım dedim.Human assasini oyun parasında satmayı ve ona orc warrior açıp kasmayı planlıyoruz.Sende bole birşey yap bence.. iile geçmek istiyorum diyosan tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 lvl benim için problem olmuyor ki :/ ortam-muhabbet yoksa benim için server bitiyor :/ bizdede bi 12 kisi var orc olmak isteyen blackwinds biff e ileteciğini söylemişti umarım 2.clan biz olurus :/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 İşallah kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manicodil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 necro bizde bi kaç arkadaş orc olmak istioruz. neye göre adam alıorsunuz bize de yer olurmu? ben war lvl 62.81 16k np arkadaşda 62 mage 20k ya yakın np eğer yer varsa daha isteyen var. knights clanındayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben ilgilenmiyorumki sadece başvurdular :EKKA: clan adi goldman_Tr ve devil_angel ilgileniyor 12 kişi bişi varis blackwinds e iletildi biff ile konusacak bi cesur aranıyor :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manicodil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 goldman arkadaşım sayılır onu bulayım ben o zaman saolasın cvp için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tifosie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bende geçmeyi düşünüorum lvl60 kasar 15k np war eğer seçilirseniz burdan iletirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Efet biz dün gece itibariyle listeyi yolladık orc olmak için.. Bugün içersinde orc olabiliriz eğerki olamazsak bu GM'den kaynaklanan bi sorundur...[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: RuneLaFey, 13 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: bu clanda kimler var tanidik ? kimler orc olacak yani ? Beni tanıyon Alper abi :D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manicodil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 biz dediğin buriallar falanmı yoksa ekka klanımı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 onlar ve tayfasi ekka uğraşıyor işte wolfsong ve devil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Karizma clanı demek istemiştim.Burial da var ama Burial charı ile deil...BAşka bi charla...[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manicodil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 tmm anladım saol. biz şuan diğerleriyle iletişime geçmeye çalışıoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet bizim %50 gibi bi şansımız vardir herhalde :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Necro, 13 Kasım 2005 00:40 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 13 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: bu clanda kimler var tanidik ? kimler orc olacak yani ? aresmajare cowak omarr mpower strata kimbu hurr1 gel pc pc oje aneseif picallo bunlar var kim kaldı????:-)[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ulen orc olmak istiom :) Ama clan istemio :) Informer olm gelemiom yine :( human kesmek isterdim neyse :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ooooo bu kadro gelicekse hiç gelmesin şuanda orc ların durumu skill bug kapandığından beri güzel gidiyo memnunduk yani....bikaçtane orc var ama cz de 1 orc 4 human a eşdeğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: BugsBunny, 13 Kasım 2005 14:27 tarihinde demiş ki: ooooo bu kadro gelicekse hiç gelmesin şuanda orc ların durumu skill bug kapandığından beri güzel gidiyo memnunduk yani....bikaçtane orc var ama cz de 1 orc 4 human a eşdeğer... +9999 janum çok önceki bi topikte sölemiştim şu skill bug kalksın humanlarım ne mal olduğu belli olcak die ama inanmamışlardı...görüyoruz şimdi...sayıları çok ama 50 humanın arasına 10 orc girdimim rahat hepsini dağıtıyoz....[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Bjork, 13 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Ulen orc olmak istiom :) Ama clan istemio :) Informer olm gelemiom yine :( human kesmek isterdim neyse :D senin kısmetin kapanmış kanka , üzüldüm adına :/[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Daha bugün 3 assasian le 1vs1 yaptım sonradan 2-3 kişi girince olay 1vs2 ye döndü :P[signature][hline]Lvl:62-->61[lvl kasmaktan nefret ederim!] Server: Ares NP: 100.*** Clan:Satanic BABASHOP S>Shard +10 - Raptor +10 [pm Bobby_TR: i got hacked baba bad gun hacked im need items pls men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bırak seni biz övelim ( eğer bir şey görürsek) .Başkalarını küçümseyerek yada aşağılayarak bir yerlere yükselemezsin....Düşersin..[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: AeneisF, 13 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki: Bırak seni biz övelim ( eğer bir şey görürsek) .Başkalarını küçümseyerek yada aşağılayarak bir yerlere yükselemezsin....Düşersin.. Ben kendimi övmüyorum sizin nekadar rezil ve aç olduğunuzu gösteriyorum .....3 e bir yapan bir assasian e illusion atan human lardan bahsediyorum ok?[signature][hline]Lvl:62-->61[lvl kasmaktan nefret ederim!] Server: Ares NP: 100.*** Clan:Satanic BABASHOP S>Shard +10 - Raptor +10 [pm Bobby_TR: i got hacked baba bad gun hacked im need items pls men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Saldırıya geçmeden önce iyi oku..Kime yazdığımı anlarsın..Ayrıca bir şeyi daha kanıtladın.... Teşekkür ederim..[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar