w00t Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 :S herkez gitmis humanlar iyice cıplak kaldık !! Bende A Few Good Man diye clan kurayım bari ,artık bilincle oturur tavla oynarız eslant da [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 desenize orc olmak icin bile torpil gerekdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Warum, 13 Kasım 2005 01:06 tarihinde demiş ki: desenize orc olmak icin bile torpil gerekdi... lol Warum[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 arkadaş takımı olarak geçmişler işte ııhhkk yeni server 1337 bir kosper olarak oynamaktan gurur duyarim :( O.o[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 karıştı topicler pardon [Bu mesaj HasMez tarafından 13 Kasım 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 raist iyi konusuyodu :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: BuRiAL_TR, 13 Kasım 2005 01:07 tarihinde demiş ki: said: Warum, 13 Kasım 2005 01:06 tarihinde demiş ki: desenize orc olmak icin bile torpil gerekdi... lol Warum lol Burial isteyen clan yada memberlar oluorsa ben sana kac tane adam sayayim onlarda olsunlar..demekki gm le sunla bunla arasi ii olan adamlar bunlar..yda en azindan iclerinden 1 i..yoksa tesaduffu gm ler tombaladan clan cekdi..3 5 günlük kurulmus clanmi geldi..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: w00t, 13 Kasım 2005 01:05 tarihinde demiş ki: :S herkez gitmis humanlar iyice cıplak kaldık !! Bende A Few Good Man diye clan kurayım bari ,artık bilincle oturur tavla oynarız eslant da olur hoca söle gme versin ordan bir tavla... bu arada klan kurulma da açılsın plz artık yahu kabız olduk vallahi....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 165.000 Clan: Clanless Server: Ares Durum: Kasıyorum tekrardan du bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Neyse simdiden Hos geldiler diyelim...arkadaslara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben verim size bi clan:D ottoman__empire :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sadece biff le konuşuldu hepsi bu torpil felan olsa Burialle(banned) gelirdim orc tarafına saçma sapan bir charla değil.[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 :) senin hangi carla oynadigini bile bilmiorum..sende geliorsan sende hosgeldin dostum..bu ara bu kadro kesinlesmis 1 kadromu yoksa 60+ yada 62+ human charlarin sizin clana gelerek ORC olma ihtimali varmi acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 1 nova 1231231 tane elmorad yerde gg :))) lol[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 90K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 gm yeni bir clan daha olmasi icin biff e iletecekmis :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bu akşam saatlerinde clan oluşturuldu.Biff efendi 2 clan demişti 1 clan adam bizden geliyor. (36 kişi) Valla 67 ,65 62+ lar havalarda uçuyor KARİZMA da asgıjbasg :D[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 NECRO'ya: ismi falso. neden mi? madem osmanlı neden ingilizce, madem ingilizce neden gayet türklükle ilgili bişey. Dün bir mageye rastladım,lvl 48 adamın klanın ismi elmorad. Çok da hoş. Adamın charına 2gb teklif ettim, kabul etmedi. Klanı görseniz 4x playerler maximum. Arkadaşlar abuk sabuk ismi olmayan bir klanınız varsa ve bu n00b bir nickteyse ve kullanmıyorsanız alabilirim. Lvl 1-30 char için 1 gb veririm. Ama ismi beğenmeliyim...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 165.000 Clan: Clanless Server: Ares Durum: Kasıyorum tekrardan du bakalım... [Bu mesaj bilinc tarafından 13 Kasım 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yaw yukarda 7 8 kisi saymissiniz..bende sadece onlar felan gelior diye düsündün..desene sen 36 kisi diye..neyse iyi oldu her acidan artik humanlar ORC larin +93409 bilmem kac kati olmicak.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: bilinc, 13 Kasım 2005 01:19 tarihinde demiş ki: NECRO'ya: ismi falso. neden mi? madem osmanlı neden ingilizce, madem ingilizce neden gayet türklükle ilgili bişey. Dün bir mageye rastladım,lvl 48 adamın klanın ismi elmorad. Çok da hoş. Adamın charına 2gb teklif ettim, kabul etmedi. Klanı görseniz 4x playerler maximum. Arkadaşlar abuk sabuk ismi olmayan bir klanınız varsa ve bu n00b bir nickteyse ve kullanmıyorsanız alabilirim. Lvl 1-30 char için 1 gb veririm. Ama ismi beğenmeliyim... ezik 1-30 lvl bi charda sifrei vermeden clani sana verebilirim :S parasinda falamda deilim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 lool picallo nycris e kesilmekten bıkmış mı o yüzden mi orc olacakmış ehehehe :PPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 T__T[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stunner Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Human olacaklar belli olmuş mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 beyler bende orc olcam da ayri bi clan var bizim neyse güzel olcak gibi diimi ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsaNc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya zaten biz az olmamıza ragmen sagolsun warriorlarımız(özellikle SouLSlayer,MONSTERKILL,UltimateDead) sayesinde ezilmiyorduk 36 saglam adam daha gecerse f9 olmadıgı zaman humanlar towndan cıkamaz...[signature][hline]Nick ::NsaNc:: Server Ares Nation Karus Class Shadow Wain Level 60 Clan __UNITED__ Np 17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Beyler şimdi orc a geçicek human arkadaşlarımızın saat yada gün olarak ne zaman orc olcakları bellimidir ?[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yok onlarda bilmiyor kardeşime sorduttum Bir sabah bakmışlar orc olmuşlar ahahaha O değilde bu kodro orc olmaz gm buna izin vermez sanırıım ama benim bildiğim kadarı ile bu kodro orc olursa EDİT CHAR SOKARLAR(Satalar herşey para)adınıda dengeyi sağlamak için yaptık derler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar