Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Karizma clanı orc olacakmış full toplanmışlar kaldik biz ortada patide niye biri haber etmedi bize ya? :( resmen arkadaş takımı toplanmış geççiliyor bougguhuhu :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Türkçe pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 gayet türkce :S bence son tarafta boguguhu ağlıyorumda :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 karizma clanı ne oluyor?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Şrfszm anlamadım bişey,anlat bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya silin topic i off zaten sinirliyis burada :/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 necro seni kescem icin uzgunum :))[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 90K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bu clanda kimler var tanidik ? kimler orc olacak yani ?[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: BLACK_SUN, 13 Kasım 2005 00:32 tarihinde demiş ki: necro seni kescem icin uzgunum :)) üzülme aresi biraktim desem?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hiçbişey anlaşılmıyo ki hacı yazarak mı düşünüyosun napıyosun[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: RuneLaFey, 13 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: bu clanda kimler var tanidik ? kimler orc olacak yani ? aresmajare cowak omarr mpower strata kimbu hurr1 gel pc pc oje aneseif picallo bunlar var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 odilde cz de kescek human kalmadı herkez orc oldu cz kadrosuu lol :))[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 90K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 arenada oynarsınız artık :|[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 The Others'dan bir grup geliyormus =) neyse hosgeldiniz deriz geldinizde OB'de ... bir conga yapar towndan cikariz :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 niye isteyeni almıyorsunuz yav orc olanak kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bu adamlar orc oluyosa bizim human olmamız farz oldu[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ares abi orası,ben konuya yavaş yavaş şeettim yannız,anladım yani.Öyleymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Necro, 13 Kasım 2005 00:40 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 13 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: bu clanda kimler var tanidik ? kimler orc olacak yani ? aresmajare cowak omarr mpower strata kimbu hurr1 gel pc pc oje aneseif picallo bunlar var OHA. GM DE ORC OLCAK MI?[signature][hline]S : Ares - El Morad N : AciDFroZeN L : 5x C : --- P : 1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 valla onu bunu bilmemde harbi orclar cok ustun olcak bizim orc olmamızla tum turk cz kadrosu orc oldu gibi bise :))[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 90K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 o isimler bişey diil human kadrosu daha güçlü şuan için. bulursam koyarım isimleri.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ana baci küfür edenler abi orc olmayin diye yalvariyorlar :/[signature][hline]http://www.clan-tr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 pati kurallari olmasa :D dicemi bilirdimde sizin eski arkadaşlarınıza yaptığınız ayıp bir kere diğerleri takımca gidiyor geride bıraktıklarınızı düşünyormusunuz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: BuRiAL_TR, 12 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Ben biliyorum bir clan adı KARİZMA bu clan orc olucak.(istiyorlar) Bu mesajın tarihine dikkat çekerim ^^[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sen 50- falan diyince şaka yapıyosun sandıydıkk :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ama ben şu an lvl ortalaması 50 geçileceği zaman 62 olcak dedim korn dalga geçti benle ashfvgıasg[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar