arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ailemle artık hergün 24 saat kavga etmeye başladım.. gecenin 4 ünde bile odama gelip kavga çıkartıolar.. üstelik çouda fiziksel olarak bitio ve odamdan kaçıolar benim özelliklerimden biride sinirlendikten sonra gözümün kararması ama bu değişmeye başladı artık sinirlenmekten çok kırılıyorum.. ailemle aramı düzeltmek istiyorum rahat kalmak istiyorum.. elimden geleni yapıyorum ama karşılık gelmiyor artık napabilirim diye danışmaya karar verdim.. :([signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Al karşina konus.Fiziksel demişsin bide aile büyüklerine el mel kaldirma sakın :)[signature][hline]herkes kazık atar günün birinde sana,ama o hiç satmaz seni dost sandığın insanlar gibi... Her zaman yanındadır ve dinler seni,en mutlu en hüzünlü en acılı olduğun zamanlarda hep yanındadır...gerçek dostudur adamın Rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Spadina haklı bu işler konuşarak halledilir, büyüklere el kaldırılarak değil. Konuşun elbet anlaşırsınız.[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: arenda_duwcal, 12 Kasım 2005 13:16 tarihinde demiş ki: üstelik çouda fiziksel olarak bitio ve odamdan kaçıolar :( Eğer bunun anlamı annenle babana şiddet uyguladığınsa Allah cezanı versin diyorum. Ama öyle değilse bilemem evden ayrıl madem istemiyorsun aileni.akrabalarında seni yanına alacak birisi varsa ona git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 aileden kacmak olurmu hiç.sorunlarini kendi aralarinda hallederler kacim macim deme daha beter arani acarsin[signature][hline]herkes kazık atar günün birinde sana,ama o hiç satmaz seni dost sandığın insanlar gibi... Her zaman yanındadır ve dinler seni,en mutlu en hüzünlü en acılı olduğun zamanlarda hep yanındadır...gerçek dostudur adamın Rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben vurmuyorum ...benim yaptığım korunmak... o bana vurmaya çalışırken (genelde ellinde demir-metal benzeri bişi olabilio) onu alıp odanın bi ucuna fırlatıp odamdan bara çara kovalıyorum..şimdiye kadar onlara kalıcı (yaraydı morluktu benzeri) hiç bişi yapmadım ben ... ama bende baya bi iz var.. ama bazen bi tarafıma bişi olmasın die köpürüp bende sürükleye sürükleye odamdan çıkartmak zorunda kalabiliyorum :( ayrıca zack: bütün akrabalarım fransada... edik: zacka cevap[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) [Bu mesaj arenda_duwcal tarafından 12 Kasım 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ohaa bi aile nası yapabilir ki bunu çocuğuna! inanmak istemiyorum çok geçmiş olsun[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 işte aile içerisinde birbirine küfür etmeyen anne baba ve çocuklar böyle olur.. birbirinize küfür etmeye alışın arada "sittir" de sonra annen "onunu bunun çocuğu" desin ironikbir durum oluşsun baban "eşşoğlu eşşek babası hariç" desin.. bunlar güzel şeyler bak mesela babam beni kahvaltıya çağırıyor.. -yrram nerdesin meleklerin kanatları koptu -gleiyorum ammosuna su kaçıriiim[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 OHA ! annem beni eskiden terlikle döverdi bacagıma vururdu gorurdu kızardıgını ayy oglum dıyodu gelıyodu alıyodu opuyodu falan sora ben baya kafam bozuluodu konusmuodum fln ama yuh Demir çubuk fantezi yapmış annen yada baban :D[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: BabacumMostors, 12 Kasım 2005 14:06 tarihinde demiş ki: işte aile içerisinde birbirine küfür etmeyen anne baba ve çocuklar böyle olur.. birbirinize küfür etmeye alışın arada "sittir" de sonra annen "onunu bunun çocuğu" desin ironikbir durum oluşsun baban "eşşoğlu eşşek babası hariç" desin.. bunlar güzel şeyler bak mesela babam beni kahvaltıya çağırıyor.. -yrram nerdesin meleklerin kanatları koptu -gleiyorum ammosuna su kaçıriiim MUAUHAUHAUHUHAUHAUHAUHAUHAUHUHAUHUHA UHUHAHUZUHUHAUHAUHAUHAUHUHA auhzuhauhuhauha mükemmel yaa a:D:D:D:D:[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 annem bı kez kafamda anahtarlık kırmıstı baskada öle dövme fılan olmadı annemle şakalasırız arkadas gıbıyız yani ben cok severım oda benı cok sever orada tabi hadi lan fılan öle kelimelerın olması gerek bencede[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: BabacumMostors, 12 Kasım 2005 14:06 tarihinde demiş ki: işte aile içerisinde birbirine küfür etmeyen anne baba ve çocuklar böyle olur.. birbirinize küfür etmeye alışın arada "sittir" de sonra annen "onunu bunun çocuğu" desin ironikbir durum oluşsun baban "eşşoğlu eşşek babası hariç" desin.. bunlar güzel şeyler bak mesela babam beni kahvaltıya çağırıyor.. -yrram nerdesin meleklerin kanatları koptu -gleiyorum ammosuna su kaçıriiim bizdede arasıra küfür olur ama altta seninki kdr aşmış deil. ama hiçmi morluk olmadı aile yüzünden oldu ama ablamdan bi kere dizimde tarak kırmıştı. bende onun kolunu incitmiştim:D senin ailene diyecek bi şey yok neden böyle yapıolarki?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 şahsen ben çok üzüldüm adına... eğer gerçekten iş senin anlatığın boyuttaki fiziksel şidette geldiyse, iş ciddi ve kötü. akrabalarımın hepsi fransa da demişsin. kaç yaşında olduğunu bilemediğim için de yorum yapamıyorum fazla ama. bence gerçekten onlarla konuşmayı dene, ne ile ilgili kavgalar olduğunu da söyersen belki daha fazla yardımcı oluruz. ama şayet (demir v.b.) fiziksel şiddet dediğin kadar ileri ise bence profesyonel bir şekilde yardım almanız gerekiyor ailecek. Bu tarz şeyler için başvurabileceğin yerler mutlaka vardır.[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 en fazla büllük demiştim ben.anlamamıştı abim , zaten öyle kurtardım.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sabahlara kadar oturmıcaksın, saat 12 oldu mu kaptıcaksın bilg. i sonra annen bişi dedi mi direk terslemiceksin =)[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Pingu, 12 Kasım 2005 18:00 tarihinde demiş ki: sabahlara kadar oturmıcaksın, saat 12 oldu mu kaptıcaksın bilg. i sonra annen bişi dedi mi direk terslemiceksin =) bu kadar hafif bi olay olduğunu sanmıyorum..ayrıca dalga geçilcek bişey de değil arkadaşlar[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 dalga geçmedim ki ben[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sen değil onu genel söylemiştim[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bizim arkin babasi monitor atip sandalyeyle daliodu cocuga..[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 babamın kemerle daldğını biliim bana.. ama kendisinide çok severim,sayarım,o da zaten taştığında yapmıştı. konuşmayı adam gibi dene bi kaç kez,sataşmamayı,acaba o kadar gaddar mı bu insanlar bi daha bak.. kafanıza göre direk bu gaddar die hüküm vermek hatalı bence.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 her aksam kirmizi sarap iciorum diodun ailen de bu sekildeyse sorun biraz da alkolde olabilir mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya bence onların da böle apmalarının onemli bi ndni wardır yanı onları cok fazla terslıor yada zıt gıdıo olabılırsin yoksa hıc yoktan böle bişey yapacaklarıı sanmaamm bıraz alttan almaya ortak yok bulmaya calıs bana kalırsa ailenin onemi cok buyük we ailenle aran kötü olduğunda dğer işler de cok zor oluyooo[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 valla ben ailemle aram iyidir.babamla biraz soğuktur ama annemle iyi anlaşırım ha ilerde çocuğum falan olursa cidden babacumun ki gibi davrancam.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Arkadaşım kaç yaşında olduğunu yazmamışsın.18 den küçük olduğunu varsayıyorum.Aileni şiddet uyguladıkları için şikayet edebilirsin ama bu hiç bi işe yaramaz.Alilenle bi iki konuşurlar o kadar.Zaten işe yarasa bile seni ailenden aldıklarında gittiğin yer daha rahat olmaz.Hoşuna gitmeyeceğini biliyorum ama buna katlanacaksın.Ders çalış üniversiteyi kazan ailenden uzak bir yere git sonra da kendi ayakların üzerinde durmaya çalış.Ayrıca bence insan çok büyük ciddi bir durum olmadığı sürece ailesiyle iyi anlaşmalı birgün sahip olduğun tek şey ailen olabilir.İyi düşün.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 zack +1 super demişsin gercekten bıgun yanımızda sadece onlar kalabilir bızi terk etmeyecek guwenebileceğimiz yegane warlıktır ailemiz bazen cok buyuk sorunlarımız olsa da bu bölee[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar