Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

genel bir soru

AzureSlayer

Öne çıkan mesajlar

Bilgisaya herhangibir islem yaptırdıgımda misal program yuklerken bilg kasım kasım kasılyor explorer a tıklayınca 2-3 dk da falan acılıyor.Gorev yoneiticisinden aynı anda bakıyorum duruma cpu kullanımı %10 civarında ram in de yarısı bos.Bu nasıl oluyor ve neden oluyor naparım da duzelir ?

[Bu mesaj AzureSlayer tarafından 13 Kasım 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

spy olsa ram veya cpu kullanımı artardı demişsin ama bu hepsi için geçerli değil arkadaşım .
ben bizzat yaşadığım için bu tür olayları artık alıştım.
bazıları cpu yu zorlamıyor gibi gösteriyor ama yine de bilgisaara o türde etki yapıyor.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

%10 bile işlem yapmaması lazım benim şu anda flashfxp adlı program, mini bir oyun, firefox,ıvır zıvır msn dir pc clindir fln açık hareketsiz kalınca cpu kullanımı %0 oluyor. olması gerekende budur.

Çözüm:

Ben bir dosya indirmiştim. çift tıkladıgım andan sonra kafayı yedi bilgisayar.bir işlem yapacak 10 saat ugrasıyo hardisk surekli okuyor fln kısacası o cift tıkladıgın dosya surekli calısıyor alttan ve bilgisayarı yeniden başlatsan bile (onu bile yapamıyon reset atarak yani) açıldıgında tekrardan otomatik çalışıyor alttan.boylece surekli bir cpu kullanımı olusuyor. işte bide ustune ustluk bu dosya kullanıldıgı için silinmiyor. onunda taktigi war elbet bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra,açılır açılmaz hemen bu dosyayı siliyoruz daha işleme başlamadıgı için silini veriyor ve kurtuluyoruz. sende bir bak en son boyle bir dosya actınmı.genelde exe uzantılı olurlar.

haa bide hardiskler ole kolay kolay bozulmalar yaw benim ilk pc min hardiski bile 7 sene çalıştı.en sonunda okadar çok bozuk kesim oluşmuştuki açılışta surekli scan edip duruyodu 1gb lıktı harddiskim yarısı bozuk kesimdi :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock:
TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hakotr, 13 Kasım 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
samsungu hiç tafsiye etmiyorum.. çok agır çalışıyor cd den bişey çekiyosn bütün cpu yu yior

DMA açmazsan öle olur tabi. Samsung mükemmel bir HDD dir[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...