AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bilgisaya herhangibir islem yaptırdıgımda misal program yuklerken bilg kasım kasım kasılyor explorer a tıklayınca 2-3 dk da falan acılıyor.Gorev yoneiticisinden aynı anda bakıyorum duruma cpu kullanımı %10 civarında ram in de yarısı bos.Bu nasıl oluyor ve neden oluyor naparım da duzelir ? [Bu mesaj AzureSlayer tarafından 13 Kasım 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sistemin ne?[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 p4 2.8 512mb ram 80gb seagate hard-disc 128mb geforce agp 6600 ortalama bir intel anakart[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hdd'de sorun olabilir cpu kullanımı falan da az, başka bi bilen el atsa :-) bana hdd'de bişi var gibi geldi[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aslında bende oyle dusundum cunku son birkac haftadır hdd ten takır tukur sesler gelmeye basladı[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet ya hdd de sorun var ya da bi virus ve ya spy var[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hdd'n kafa atıyor. bad sector oluşmuş %90. bendede var bitane aşırı yavaşlatıyor, garantisi var mı? spy olsa ram veya cpu kullanımı artardı [Bu mesaj PrudenT tarafından 13 Kasım 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 var ama aynı sorun daha oncede olmustu yolladım bozuldu bu diye yenisini 2 ay sonra yolladılar.Onerdigin bi hdd varmıs hazır bozulmusken yeni bi 160gb lık alayım bare :)[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 samsung tavsiye ederim seagate alma bence sonucu görüosn :)[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 spy olsa ram veya cpu kullanımı artardı demişsin ama bu hepsi için geçerli değil arkadaşım . ben bizzat yaşadığım için bu tür olayları artık alıştım. bazıları cpu yu zorlamıyor gibi gösteriyor ama yine de bilgisaara o türde etki yapıyor.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hdd de kafa atıyor görünüşte, taratmıştır heralde av ve antispyware programlarıyla[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bende spyware den diye once temizledim bilgisayarı ama devam ediyor problem[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 taratıp taratmasını ben bılemem sadece nedenlerden bır kacını soledım bu arada bende samsungu tafsiye ederim. seagate çok böğürüyor. samsung al.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sagolun arkadaslar[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 samsungu hiç tafsiye etmiyorum.. çok agır çalışıyor cd den bişey çekiyosn bütün cpu yu yior[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 %10 bile işlem yapmaması lazım benim şu anda flashfxp adlı program, mini bir oyun, firefox,ıvır zıvır msn dir pc clindir fln açık hareketsiz kalınca cpu kullanımı %0 oluyor. olması gerekende budur. Çözüm: Ben bir dosya indirmiştim. çift tıkladıgım andan sonra kafayı yedi bilgisayar.bir işlem yapacak 10 saat ugrasıyo hardisk surekli okuyor fln kısacası o cift tıkladıgın dosya surekli calısıyor alttan ve bilgisayarı yeniden başlatsan bile (onu bile yapamıyon reset atarak yani) açıldıgında tekrardan otomatik çalışıyor alttan.boylece surekli bir cpu kullanımı olusuyor. işte bide ustune ustluk bu dosya kullanıldıgı için silinmiyor. onunda taktigi war elbet bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra,açılır açılmaz hemen bu dosyayı siliyoruz daha işleme başlamadıgı için silini veriyor ve kurtuluyoruz. sende bir bak en son boyle bir dosya actınmı.genelde exe uzantılı olurlar. haa bide hardiskler ole kolay kolay bozulmalar yaw benim ilk pc min hardiski bile 7 sene çalıştı.en sonunda okadar çok bozuk kesim oluşmuştuki açılışta surekli scan edip duruyodu 1gb lıktı harddiskim yarısı bozuk kesimdi :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: hakotr, 13 Kasım 2005 19:24 tarihinde demiş ki: samsungu hiç tafsiye etmiyorum.. çok agır çalışıyor cd den bişey çekiyosn bütün cpu yu yior DMA açmazsan öle olur tabi. Samsung mükemmel bir HDD dir[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar