aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ne borcu yaa, birakin bunlari. kandirmaca onlar borc filan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 valla önce vatan vatanmı ona bakmak lazım.Onümde iyi bir lider olursa eyvallah,ama beni ha 300 km otedeki denyo yonetmiş ha 3000km otedeki denyo yonetmiş farketmez.[vatanseverden alıntı =)][signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: XedoX, 11 Kasım 2005 22:53 tarihinde demiş ki: değilim. ailemi alır kaçarım, tanımadığım insanlar için ölmem. boyle bi rezillik var . milliet savas halındeyken sen bu insnlari bagimsizlik mucadelesinde desteklemeyip kaçarsan . vatan haını olursun bunu duusnmek bile raezalet bişi ne demek bırakıp kaçarim sen bu topraklarda ozgurce yasa die atlarımız olumune gitmişler o savasa ailelerini alıp kaçmamaişlar . bence bu lafi baska hiçbi yerde soleme .[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ne aldımki borçlandım ölücek kadar? [Bu mesaj XedoX tarafından 11 Kasım 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 atalarımız öldüğünde şartlar çok farklıymış. o zaman bütün millet seferber olmuş. meclisteki torpillilerin yakınları ölmeyecekte benmi ölücem onlar için? önce benim vergilerimle sefa sürenler ölsün, sonra bende ölürüm elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 birakin bu isleri, once savasmadan ne yapabilirsin onu dusun. yillarca oturupta bi savasta oleni, yillarca calisip evinde olenden ustun tutamazsin hicbi sekilde...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Suark, 11 Kasım 2005 23:20 tarihinde demiş ki: valla önce vatan vatanmı ona bakmak lazım.Onümde iyi bir lider olursa eyvallah,ama beni ha 300 km otedeki denyo yonetmiş ha 3000km otedeki denyo yonetmiş farketmez.[vatanseverden alıntı =)] MUSTAFA KEMAL in genclige hitabesini hiç okumadin galiba ne dio birinci vazifen Türk istiklalini , TÜRK cumhuriyetini ililebet muhafaza ve mudafa etmektir.... istikbalde dahı senı, bu hazıneden mahrum etmek istiyecek. dahili ve harıcı, bedhahlarin olacaktir! sen bir turk sun bagimsizsin edwletin basındaki sen istersen sna hiç bir sekılde karısmaz sen dewletin basindakı için sehıt olmuyucaksin . mustafa kemal ve turk ulusu için bunu yapicaksin.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: XedoX, 11 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: ne aldımki borçlandım ölücek kadar? [Bu mesaj XedoX tarafından 11 Kasım 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] sna dunyanın en buyuk hazinesi ozgurlugunu vermişler daha ne istiyosun[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hangi özgürlük? ben niye göremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: XedoX, 11 Kasım 2005 23:23 tarihinde demiş ki: atalarımız öldüğünde şartlar çok farklıymış. o zaman bütün millet seferber olmuş. meclisteki torpillilerin yakınları ölmeyecekte benmi ölücem onlar için? önce benim vergilerimle sefa sürenler ölsün, sonra bende ölürüm elbet. hiç bir fark yok hala asıl guclu bagımsız turk ulusuyuz.. seferberlık anında kaçan her turk vatan haını sayilir. onlar omurleri boyuncao lekeyle yasiyicaklar sen ie turk ulusu için canını feda etmiş olucaksin[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: XedoX, 11 Kasım 2005 23:27 tarihinde demiş ki: hangi özgürlük? ben niye göremiyorum? dalga geciyuosun heralde sna yasama fırsati vermişler angarya zulumden uzaksın . ozgurluk olarak ne bekliyosun. kırlarda lay lay lom die kosturmayimi[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: XedoX, 11 Kasım 2005 23:27 tarihinde demiş ki: hangi özgürlük? ben niye göremiyorum? e buna da yuh artık.4000 yıllık tarihte savaşta milyonlar öldü bea. askere gitmedin daha heralde ama gidince görürsün nie ölüyomuşumu.ŞIRNAK'ın dağında ölen adamın suçu ne.o olmasa terörist gelip senide öldürür o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 dogu kardes bolelerine nankor denir[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 herkes savasa gidip olucekse kimin icin savasiyosun?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hayır düşüncelerimi özgürce dile getirmeyi, verdiğim vergilerin düzgür yerlere gittiğini görmeyi, hatta davulcu gürültüsünü duymamayı, polis tarafından durduk yere durdurulmamayı, hayatımın 1.5 yılını kompleksli insanlar tarafından onlardan üstün olduğum halde aşşağılanmamayı, siyasi görüşümden dolayı polisten dayak yememeyi, dinimden dolayı devletin her yerinde sorun çıkmamasını, en basit işlem için kapı kapı dolaşmamayı, dokunulmazlıklarından dolayı paramı vurgunlayanların sokakta dolaşmamasını kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 vatanı milleti için ölmeye hazır olmak bu vatanı milleti anlamakta bu vatanla milletle ilgili yeterince okumakta(okumanın önemi)[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Herşey VATAN için..[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Forumcular Ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: aquila, 11 Kasım 2005 23:33 tarihinde demiş ki: herkes savasa gidip olucekse kimin icin savasiyosun? bu ayrı bi durum ama korkma sen 70 milyon insan var.bizde insan tükenmez millet onar onar çocuk yapıo anadoluda. onun dışında diğer türk milletleri var etti 250 milyon.(çin ordusunun savaştaki nüfusu kadar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 teknik bir detaya değinelim; aslında askere gitmeyen herkes asker kaçağı sayılmaz veyahut vatan haini olarak damgalanmaz. Vicdani ret gibi bir opsiyon daha mevcuttur. Bu seçenek bireyin ahlaki tercih, dini inanç ve/veya politik tercihler sebebiyle askere gitmeyi reddetmesi olarak açıklanabilir. Yunanistan ve Türkiye hariç bütün Avrupa ülkelerinde bu kapı açıktır. Ancak 2004 için AB ülkelerinde vicdani ret ortalaması %6 olarak açıklandıydı. Yani 100 kişiden 94'ü zorlama olmasa dahi gitmiş. Daha yeni teknik data bulursam atarım yarın. Türkiye'de de bi iki tane vicdani retçi var bildiğim kadarı ile.. Ama mahkemeleri srüyor mu yoksa sonuçlandı mı bilemeyeceğim..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 pardon savaştaki nüfusu diye laf olmaz "savaştaki sayısı kadar" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: dasaaa, 11 Kasım 2005 23:37 tarihinde demiş ki: teknik bir detaya değinelim; aslında askere gitmeyen herkes asker kaçağı sayılmaz veyahut vatan haini olarak damgalanmaz. Vicdani ret gibi bir opsiyon daha mevcuttur. Bu seçenek bireyin ahlaki tercih, dini inanç ve/veya politik tercihler sebebiyle askere gitmeyi reddetmesi olarak açıklanabilir. Yunanistan ve Türkiye hariç bütün Avrupa ülkelerinde bu kapı açıktır. Ancak 2004 için AB ülkelerinde vicdani ret ortalaması %6 olarak açıklandıydı. Yani 100 kişiden 94'ü zorlama olmasa dahi gitmiş. Daha yeni teknik data bulursam atarım yarın. Türkiye'de de bi iki tane vicdani retçi var bildiğim kadarı ile.. Ama mahkemeleri srüyor mu yoksa sonuçlandı mı bilemeyeceğim.. onlar ölmüş, mahkemeleri sürüyordur büyük ihtimalle. burdada avrupadaki gibi olsa hiç düşünmem giderim. zorla yaptırılmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 onlar yaşıyor,hapishanede hergün dayak yiyor,mahkemeleri sürüyor.[signature][hline]bizim ev cok soğuk,dondum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: XedoX, 11 Kasım 2005 23:34 tarihinde demiş ki: hayır düşüncelerimi özgürce dile getirmeyi, verdiğim vergilerin düzgür yerlere gittiğini görmeyi, hatta davulcu gürültüsünü duymamayı, polis tarafından durduk yere durdurulmamayı, hayatımın 1.5 yılını kompleksli insanlar tarafından onlardan üstün olduğum halde aşşağılanmamayı, siyasi görüşümden dolayı polisten dayak yememeyi, dinimden dolayı devletin her yerinde sorun çıkmamasını, en basit işlem için kapı kapı dolaşmamayı, dokunulmazlıklarından dolayı paramı vurgunlayanların sokakta dolaşmamasını kastediyorum. haklı olduğun yerler var ama sen şehitlere saygısızlık yaptın.yukarda dediklerin doğru "hayatımın 1.5 yılını kompleksli insanlar tarafından onlardan üstün olduğum halde aşşağılanmamayı," bir tek bunu anlamadım.fakat o sevmediğin şeyler bile kanla kazanıldı.o adamların yanlışı yüzünden şehitleri çöpe atıp boşa ölüyolar deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben asla boşa ölüyorlar demedim, başkası demişti sanırım onu. o kompleksli insanlar dediklerimde askerdeki bazı üst rütbeli insanlar. şehitler konusunda yorum yapmam, vatan için canlarını vermişler. inançları varmış. benim inancımda ahiret olmadığı için tek hayatım var ondada "vatan" için ölmem diye düşünüyorum, yoksa diğer herkesin fikrine saygım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Kurtuluş savaşında dedelerimiz SENİN için öldüler evet SEN [signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar