Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artemis Entreri....

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

adamın ranger levelleri var yani fight with two weapons özelliği yani light or medium armour ile two weapon fighting ve ambidexterity si varmış gibi silah kullanabiliyo ama double weaponda çalışmıyo o özellik.
genede tekrar ediyorum ki drizzt power playin allahıdır ve fr camp. setting i önünüze alıp artemis ve drizzt i test combat a tabi tutsanız artemis döver.ben denedim kaç kere sonuç değişmedi. siz de deneyin görün.yazarın romanda ne yazdığı önemli diil sonuçta orda zar atılmıyo.herkes herkesi keser ama masa üstünde zarlarla oynarsan olaylar değişir...
Sosyal ağlarda paylaş

drizzt power playin allahıdır.
conan daha power playdir.
elminster power playerların şahıdır...

ama drizzt çok iyi rp yapıyor bunu da aklımızda tutalım.
karakter incelemeleri, drizzt'in karşısına çıkan psikolojik engeller... yazar çok iyi oturtmuş bence hepsini...

ama düello deneyimim veya bilgim olmadığından, kavga kısımlarını es geçmek zorunda kalıyorum, çünkü hiç bir halt anlamıyorum. yok açık vermiş yok kapalı vermiş, yok mars ile yenmiş...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

Drizzt Conanın rüysında bile yenemez o pırltısıyla küçük bir çizik attınmı conan sapıtır ki Conan cüssesüne göre çok seridir drizztin kafasını koparır :) ne kadar kaca bilecekki conan gibi bir adam yorulmaz öyle kolay kolay conan boru deyil öyle herifte her yol var katana, two hand sword,balta ,çekiç,........
.......... ama yinede ikisini karşılaştırmak yanlış bu süpermenmi döver batmanmı gibi biraz gereksiz bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Direk yani tapındığım karakter :) Salvatore onun hakkında niye kitap yazmıyo anlamıyorum. Tabi başta ondanda sevdiğim Nalfein Do'Urden var (evet ilk kitabın ilk 10-15 sayfasında ölen drow ölen karakter) genede o ölmemeliydi heh

ps: başta bahsettiğim Artemis buarada :)

[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj Ardeth tarafından 07 May 2003 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Buarada Conanla drizzti karşılaştıran arakadaşları kınıyorum gerçekten yani şöyle alakasız dünyalardan fırlama iki karakteri nasıl karşılaştırısınız anlamıyorum? Yani ramboyla raistlini karşılaştırmaktan farkı yok heh.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...