Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artemis Entreri....

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

Hayir ben o kitabi okumadim ama aldigim duyum soyle:Artemis Drizzte cok tav oluyo kiyas yapmaya basliyor ve paso onun izini suruyor hic bi kavgada yenisemiyorlar ama Drizzt artik sikiliyor takimla beraber pusu kurmak yerine kendini oldurtuyor bilerek evet oluyor Drizzt amaa diriliyor gene :).[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

drizzt hayranları kızmasınlar ama ticari kaygılardan dolayı ölemiyo adamcaaz...

ya da "adamcaaz" salvatore oluyo ve cümle şu hali alıyo: ticari kaygılardan dolayı öldüremiyo adamcaaz...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sosyal ağlarda paylaş

cleric quintet dedin de. ticari kaygı meselesini bi kere daha getirdin aklıma. herif öyle bi yazıyo ki kitaplarını serinin son kitabını da okusan gayet güzel anlıyosun olanı biteni. ben sadece the chaos curse ü okudum. herbişeysini anladım olayların. ama o kitaptan sonra (özellikle trollerle kapışma sahnesi ve elfin ok atması falan. resmen utanmasa trollün hitpointini yazcak. monkun uzaktan magical daggerlarını fırlatarak bizim cleriği tıraş etmesi... aklıma geldikçe zihnim uyuşmakta. vampirlerle kapışmadan önce magical silah hesabı yapmaları da apayrı bi mevzu zaten.) salvatoreye kıl kaptım. heryerde "zar sesiiii ZAR SESİİİİİİİ" diye ulumaya başladım.

ha bi de 20 kitabını da çıkarsalar alır okurum demen yukardaki teorimi doğrular nitelikte :)

ps:kimseyi herhangi bi konuda suçlamıyorum. insanlar profesyonelleştikçe tabii ki ticari kaygılar güdecekler ister istemez. dünyanın düzeni budur. ancak ticari kaygıları bir kenara bırakmış bir salvatorenin performansı şu ankinin yaklaşık bi on katı olurdu düşüncesindeyim...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.

[Bu mesaj Grudge tarafından 27 April 2003 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

drizzt vs artemis'te ilk kazanan drizzt olmuştur. Kılıcına hayatını vermiş artemis ile, dostluğa hayatını vermiş drizzt kapıştı. Ve ilk kılıç döğüşünde ilk kazanan drizzt oldu. Hem düelloyu kazandı, hem de artemisin bir hiç olduğunu kanıtladı. Bundan sonra artemis drizzte ne kadar saldırsada, gözümde sıfır..

scimitar-falchion olayına gelirsek. Kitaplarda hep adamın elinde falchion var. ancak lockwoodun çizdiği scimitara bittim.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

iyi dikkat....

muahahahah

bu arada daha çok dikkat ettim resime, resim bir anda beni alıp götürdü. sanki roman okuyomuşum, daha doğrusu the last flight of the osiris tarzı bir video ile romanı izliyormuşum gibi geldi..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

yaw adam 16. level olmuş hala orc, püsürle uğraşıyo...
işin kötü yanı bu thousand orcların thousandini birden kesse yeni kurallara göre exp. alamicak ve level atliamicak :-P[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Sosyal ağlarda paylaş

karma kasıyodur :P kılıç olayını tartışalım bence kullandığı silah schmitar ve katana nın karışımı. falchion denmiş benim bildiğim falchion ağır bir silah (ilk resimde altta fırlamış olan kılıç yani) balta ve kılıç melezi de denilebilir. iyi zırhlı bir kişiye falchionla dalsan her yerini koparabilir rahatca bana göre[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

Hani lavanta rengi gözler ? Ve gözlerdeki o meşhur alevler...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...