Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Drizzt i olduren adam muhtesem katil super assassin Faerun un en olumcul adami bu adam hakkinda bilgisi olupta paylasmayan Elminster in kucagina otursun..:)...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ne öğrenmek istiyosan sor,ben yardımcı olurum, hatta daha önce biri sormuştu oraya herşeyi yazdık,masa üstü alanının arka sayfalarına bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 benim zaten uyeligim birinci ayinda tam olarak bilmiyorum ne konustugunuzu konusulmussa sorun yok o zaman..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 drizzt i olduren mı? ne zmn olmus drızzt??[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 tam olarak öldüremiyo ya,drowların yardımıyla öle bişi oluyo ama ölmüyo Drizzt. Entereri yine de Drizzt kadar güçlü değil,hiç bir ciddi battleda yenemiyo.Ama kral karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Hayir ben o kitabi okumadim ama aldigim duyum soyle:Artemis Drizzte cok tav oluyo kiyas yapmaya basliyor ve paso onun izini suruyor hic bi kavgada yenisemiyorlar ama Drizzt artik sikiliyor takimla beraber pusu kurmak yerine kendini oldurtuyor bilerek evet oluyor Drizzt amaa diriliyor gene :).[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 drizzt hayranları kızmasınlar ama ticari kaygılardan dolayı ölemiyo adamcaaz... ya da "adamcaaz" salvatore oluyo ve cümle şu hali alıyo: ticari kaygılardan dolayı öldüremiyo adamcaaz...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 cleric quintet dedin de. ticari kaygı meselesini bi kere daha getirdin aklıma. herif öyle bi yazıyo ki kitaplarını serinin son kitabını da okusan gayet güzel anlıyosun olanı biteni. ben sadece the chaos curse ü okudum. herbişeysini anladım olayların. ama o kitaptan sonra (özellikle trollerle kapışma sahnesi ve elfin ok atması falan. resmen utanmasa trollün hitpointini yazcak. monkun uzaktan magical daggerlarını fırlatarak bizim cleriği tıraş etmesi... aklıma geldikçe zihnim uyuşmakta. vampirlerle kapışmadan önce magical silah hesabı yapmaları da apayrı bi mevzu zaten.) salvatoreye kıl kaptım. heryerde "zar sesiiii ZAR SESİİİİİİİ" diye ulumaya başladım. ha bi de 20 kitabını da çıkarsalar alır okurum demen yukardaki teorimi doğrular nitelikte :) ps:kimseyi herhangi bi konuda suçlamıyorum. insanlar profesyonelleştikçe tabii ki ticari kaygılar güdecekler ister istemez. dünyanın düzeni budur. ancak ticari kaygıları bir kenara bırakmış bir salvatorenin performansı şu ankinin yaklaşık bi on katı olurdu düşüncesindeyim...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley [Bu mesaj Grudge tarafından 27 April 2003 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Stradh Drizzti dovar.......kizistirayim arayi..:)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Ha bi de su Drizztin kullandigi silah cesidi scimitar olayini bi inceleyelim iste official cizer lockwood un hayaline gore Drizzt ve silahlari......[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 drizzt vs artemis'te ilk kazanan drizzt olmuştur. Kılıcına hayatını vermiş artemis ile, dostluğa hayatını vermiş drizzt kapıştı. Ve ilk kılıç döğüşünde ilk kazanan drizzt oldu. Hem düelloyu kazandı, hem de artemisin bir hiç olduğunu kanıtladı. Bundan sonra artemis drizzte ne kadar saldırsada, gözümde sıfır.. scimitar-falchion olayına gelirsek. Kitaplarda hep adamın elinde falchion var. ancak lockwoodun çizdiği scimitara bittim.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 orcların silahlarının üzerindeki kanlar kimin? taze görünüyolar...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 iyi dikkat.... muahahahah bu arada daha çok dikkat ettim resime, resim bir anda beni alıp götürdü. sanki roman okuyomuşum, daha doğrusu the last flight of the osiris tarzı bir video ile romanı izliyormuşum gibi geldi..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 2. mesaj sux [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 April 2003 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 3. mesaj daha da sux... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 April 2003 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Hehe bu resmi buyutuyoruz simdiii veee .....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Bu thousand orcs un kapagiydi heralde dimi ? :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 evet aynen ole....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 evt ama orda sadece 60 orc var :D[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 *!Saymaya baslar... 1,2,3,4,5.....56,67,58,59,60* Vay bea cidden 60 taneymis ehueh :D usenmedin mi saymaya ?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 yannız oha tamam alır bikaç orcu falan da bi yere kadar be kardeşim :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Ne diyeyım drızzt ıste 1000 tane ork kescek sımdı bıde bakcaz ole ha bu sırada bı orc bu kadarmı karızma cızılır be kardesım ya....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 yaw adam 16. level olmuş hala orc, püsürle uğraşıyo... işin kötü yanı bu thousand orcların thousandini birden kesse yeni kurallara göre exp. alamicak ve level atliamicak :-P[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 karma kasıyodur :P kılıç olayını tartışalım bence kullandığı silah schmitar ve katana nın karışımı. falchion denmiş benim bildiğim falchion ağır bir silah (ilk resimde altta fırlamış olan kılıç yani) balta ve kılıç melezi de denilebilir. iyi zırhlı bir kişiye falchionla dalsan her yerini koparabilir rahatca bana göre[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Hani lavanta rengi gözler ? Ve gözlerdeki o meşhur alevler...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar