Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsme Soyisme Gel :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Abi söylerlerdi inanmazdım, geçen abim çekmi$ TV'den sanırım iboShow :)
#1 valla.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Mesaj tarihi:
ahahahahah super[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
telekomun rehbere bi girip kıllıbacak diye aratın bakalım yada kendi yaraticiliginizi konusturun neler cıkcak...
altın top
hüsamettin kıllıbacak
cin ali[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Mesaj tarihi:
süper ya

döndü dolaştı en sonunda doğmayı başardı dercesine bir isim olmuş :lol:[signature][hline]*telefon çalar*
-Alo?
-Alo ben aslı naber canım seni birazdan arayacağım onu söylemek için aradım,hadi byess..
-*telefon kapanmıştır* Sarışın işte..
[email protected]

Mesaj tarihi:
Abi ne i$ anlayamadım. İsmimi vermek istemeyen seyirci olurum daha iyi.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Mesaj tarihi:
cok iyi ya :)

-----------
5-6 sene önce okulun Çanakkale gezisi vardi,Çanakkalede bir cafe de kahvalti ediyorduk bir afiş görmüştüm Efsane Geri Döndü Mürşit Kavurmaci 'nin kaseti çıktı yaziyordu.O gün bügündür eski arkadaşlarla bulusunca ilk aklimiza bu isim geliyor :)
[signature][hline]WoW - Sirplaya - Magtheridon L60 Mage
CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper

[Bu mesaj sirplayA tarafından 31 Ekim 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehuehue çok iyi ya. benim anlamadığım..hangi baba kızına okşan ismi verir yaa?Tanıdığınız varsa lütfen alınmayın arkadaşlar[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
bizim eski kimya hocamızın adı da Can Murat Yaşar Şengel'di...adamın 3 ismi vardı yaa oha[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
Tam hatırlamıyorum ama sanırım 5 yıl önce falandı.İzmir-Çeşme gençlik ve spor il müdürlüğünün kampına gitmiştik arkadaşlarla.Orda Durmuş,Durdu ve Dursun adında 3 farklı kişi vardı.Şaka gibiydi yaa eheheh :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

I'm love in it! :)
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
beybin, 31 Ekim 2005 04:11 tarihinde demiş ki:
ehuehue çok iyi ya. benim anlamadığım..hangi baba kızına okşan ismi verir yaa?Tanıdığınız varsa lütfen alınmayın arkadaşlar

Arkadaş tekirdağlı köylerinde bi kız varmış epeyde güzel sarışın mavi gözlü falan. Adı Okşan. babası evden çıkartmıyormuş. Kız evde oturuyor kös kös.[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
Benım lıseden kımya hocamın ısmı Oksandı.Bomba bır hatundu bırde.Derse gırınce yıkılırdık bız.Oksaaaaan Oksaaannn dıye. :)[signature][hline]With the lights out it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
Mesaj tarihi:
eheheuhuhuehh yuh ya:-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
valla aslında soyad konusunda okullarda olsun,dersanelerde olsun çok çektiğimi biliyorum,öğretmenler bile alay ederdi benle :(.Ama üniversite farklı tabi :-).O yüzden isimleri değişik olanları benden iyi kimse anlamayamaz.[signature][hline]*telefon çalar*
-Alo?
-Alo ben aslı naber canım seni birazdan arayacağım onu söylemek için aradım,hadi byess..
-*telefon kapanmıştır* Sarışın işte..
[email protected]

• Yeni Oluştur...