Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsme Soyisme Gel :)

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Abi söylerlerdi inanmazdım, geçen abim çekmi$ TV'den sanırım iboShow :)
#1 valla.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahah super[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne i$ anlayamadım. İsmimi vermek istemeyen seyirci olurum daha iyi.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

cok iyi ya :)

-----------
5-6 sene önce okulun Çanakkale gezisi vardi,Çanakkalede bir cafe de kahvalti ediyorduk bir afiş görmüştüm Efsane Geri Döndü Mürşit Kavurmaci 'nin kaseti çıktı yaziyordu.O gün bügündür eski arkadaşlarla bulusunca ilk aklimiza bu isim geliyor :)
[signature][hline]WoW - Sirplaya - Magtheridon L60 Mage
CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper

[Bu mesaj sirplayA tarafından 31 Ekim 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehue çok iyi ya. benim anlamadığım..hangi baba kızına okşan ismi verir yaa?Tanıdığınız varsa lütfen alınmayın arkadaşlar[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim eski kimya hocamızın adı da Can Murat Yaşar Şengel'di...adamın 3 ismi vardı yaa oha[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Tam hatırlamıyorum ama sanırım 5 yıl önce falandı.İzmir-Çeşme gençlik ve spor il müdürlüğünün kampına gitmiştik arkadaşlarla.Orda Durmuş,Durdu ve Dursun adında 3 farklı kişi vardı.Şaka gibiydi yaa eheheh :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

I'm love in it! :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
beybin, 31 Ekim 2005 04:11 tarihinde demiş ki:
ehuehue çok iyi ya. benim anlamadığım..hangi baba kızına okşan ismi verir yaa?Tanıdığınız varsa lütfen alınmayın arkadaşlar

Arkadaş tekirdağlı köylerinde bi kız varmış epeyde güzel sarışın mavi gözlü falan. Adı Okşan. babası evden çıkartmıyormuş. Kız evde oturuyor kös kös.[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

valla aslında soyad konusunda okullarda olsun,dersanelerde olsun çok çektiğimi biliyorum,öğretmenler bile alay ederdi benle :(.Ama üniversite farklı tabi :-).O yüzden isimleri değişik olanları benden iyi kimse anlamayamaz.[signature][hline]*telefon çalar*
-Alo?
-Alo ben aslı naber canım seni birazdan arayacağım onu söylemek için aradım,hadi byess..
-*telefon kapanmıştır* Sarışın işte..
[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...