AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Abi söylerlerdi inanmazdım, geçen abim çekmi$ TV'den sanırım iboShow :) #1 valla.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 euheuheue :-)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ahahaha gece gece ...:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ahahahahah super[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 telekomun rehbere bi girip kıllıbacak diye aratın bakalım yada kendi yaraticiliginizi konusturun neler cıkcak... altın top hüsamettin kıllıbacak cin ali[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 eveeeeeeeeeeeeeeeeeettt[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 süper ya döndü dolaştı en sonunda doğmayı başardı dercesine bir isim olmuş :lol:[signature][hline]*telefon çalar* -Alo? -Alo ben aslı naber canım seni birazdan arayacağım onu söylemek için aradım,hadi byess.. -*telefon kapanmıştır* Sarışın işte.. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Abi ne i$ anlayamadım. İsmimi vermek istemeyen seyirci olurum daha iyi.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 cocugun adini veni vidi koymak gibi birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 cok iyi ya :) ----------- 5-6 sene önce okulun Çanakkale gezisi vardi,Çanakkalede bir cafe de kahvalti ediyorduk bir afiş görmüştüm Efsane Geri Döndü Mürşit Kavurmaci 'nin kaseti çıktı yaziyordu.O gün bügündür eski arkadaşlarla bulusunca ilk aklimiza bu isim geliyor :) [signature][hline]WoW - Sirplaya - Magtheridon L60 Mage CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper [Bu mesaj sirplayA tarafından 31 Ekim 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ehuehue çok iyi ya. benim anlamadığım..hangi baba kızına okşan ismi verir yaa?Tanıdığınız varsa lütfen alınmayın arkadaşlar[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 beybin senin ismin mi yoksa nick mi senin isminse bebek ismine benziyo :) annen baban hiç büyümicekmiş zannetmiş galiba seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bi kere beybin çiçek ismi =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 benim bi kız tanıdığım var ismi okşar[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bizim eski kimya hocamızın adı da Can Murat Yaşar Şengel'di...adamın 3 ismi vardı yaa oha[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Tam hatırlamıyorum ama sanırım 5 yıl önce falandı.İzmir-Çeşme gençlik ve spor il müdürlüğünün kampına gitmiştik arkadaşlarla.Orda Durmuş,Durdu ve Dursun adında 3 farklı kişi vardı.Şaka gibiydi yaa eheheh :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: beybin, 31 Ekim 2005 04:11 tarihinde demiş ki: ehuehue çok iyi ya. benim anlamadığım..hangi baba kızına okşan ismi verir yaa?Tanıdığınız varsa lütfen alınmayın arkadaşlar Arkadaş tekirdağlı köylerinde bi kız varmış epeyde güzel sarışın mavi gözlü falan. Adı Okşan. babası evden çıkartmıyormuş. Kız evde oturuyor kös kös.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Benım lıseden kımya hocamın ısmı Oksandı.Bomba bır hatundu bırde.Derse gırınce yıkılırdık bız.Oksaaaaan Oksaaannn dıye. :)[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 :D aaeuahe *!yarılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 zuahahah okul okul yapmayın ya koptum :) helal!![signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bizim dersanede bi kız varmıs adı seyime gündogdu =)[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 31 Ekim 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 eheheuhuhuehh yuh ya:-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: ovchinnikov, 31 Ekim 2005 13:05 tarihinde demiş ki: bizim dersanede bi kız varmıs adı seyime gündogdu =) bu ne yaa. türkçe karakter yasak mııydı :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 neler var neler[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 valla aslında soyad konusunda okullarda olsun,dersanelerde olsun çok çektiğimi biliyorum,öğretmenler bile alay ederdi benle :(.Ama üniversite farklı tabi :-).O yüzden isimleri değişik olanları benden iyi kimse anlamayamaz.[signature][hline]*telefon çalar* -Alo? -Alo ben aslı naber canım seni birazdan arayacağım onu söylemek için aradım,hadi byess.. -*telefon kapanmıştır* Sarışın işte.. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar