Gunn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Askerde bi arkadaşın cd sinden seyredip sevdiğim Kenshin serisini olduğu gibi KAzaa'da buldum. Şu anda 30 bölümünü falan birlikte indiriyorum ancak bir sorun var: bölümlerin hepsi sessiz. KAzaa'dan kenshin indirmiş olan varsa bana sessiz olup olmadığını söyler mi? ya da farklı bir decoder program mı gerekiyor (.avi dosyası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 döndün mü ki nasıl indiriyorsun? :) bende de bir .avi dosyasında böyle bir sorun vardı, media player ile açacak oldum güya bir codec yükledi ama işe yaramadı. quicktime hiç açamadı zaten. bir bilen varsa benim de sorunun çözümü aynı olur herhalde..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bende başka bir filimde öyle ses problemi vardi.. codec yuklemiştim ... birde radlight kurmuştum izlemek için.. ogun bugundur boyle bi sorunum yok ... codectendir sanirim sorun[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Sam, 28 June 2003 00:27 tarihinde demiş ki: döndün mü ki nasıl indiriyorsun? :) bende de bir .avi dosyasında böyle bir sorun vardı, media player ile açacak oldum güya bir codec yükledi ama işe yaramadı. quicktime hiç açamadı zaten. bir bilen varsa benim de sorunun çözümü aynı olur herhalde..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 dönmedim daha samcim. önümüzdeki hafta burdayım işallah. artık vatanın bölünmez bütünlüğünü başkası korusun bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Hiç olmadı nimoyu kurun,o kesin halleder ama arada bir sürü alakasız codecide kurmak zorunda kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 yalnız bunlar divx değil, belirteyim. hepsi avi. avide de codec olayı var mı kine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 neden mesaj silme opsiyonu yok ki? [Bu mesaj Grudge tarafından 29 June 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 halloldu mu sorunun gunn? hallolduysa bana da söylersen sevinirim nasıl hallettiysen.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bence bsplayer ile dene[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 sorun hallolmadı. bsplayer falan diyosunuz da bu codecler falan divx için geçerli değil mi? bir avi dosyası her playerda aynı oynamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 avi'den kastın nedir ? divx codecleri ile sıkıştırılmış bütün filmler .avi zaten. anlamadım ben dediğini , codec'i nedir bakdın mı ona ? aslında kasma hiç, bilgisayardaki add/remove programs da gördüğün bütün codec leri sil, k-lite codec pack'i yükle, sorun filan kalmaz.[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bende yaklaşık 25 bolüm var. 19 a yakını sesli sen bölümü soyle ben tercüme yaparım. Ama yanılmıyorsam alt yazı var benimkilerin hepsi alt yazılı. Şunuda soliyim Kenshin in sesi sinirlenince yani Hitokirimtrak hale gelince sert, Ruruoni iken yumuşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=36772 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 afedersiniz ama ben bunlardan birşey anlayamadım bana şu Kenshin lerin en nadide ve güzide bolumlerini seslendirebilmem için direk dL link ini ve 1-2 açıklama yapandan Allah Razı olsun (: (o kdr ciddi !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Codec pack yüklemeniz lazım, gerekli ses codecleri yok birkaç arkadaşın dediği gibi. Şu urlnin yardımı olur mu bilmem : http://www.divxtr.org/programlar.php?PHPSESSID=09d991fd4b719992cdc0ec9310fb5f3b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 1. sayfada verilen linkte bahsi geçen program (gspot) gerekli herşeyi yapıyor zaten. Sadece Kenshinler değil, herhangi bir divx dosyası için o programı çalıştır. Brogramın arayüzünden divx dosyanı göster. En altta "render" diye bir buton var ona bas. Çıkan her türlü sorunu söylüyor mesela Kenshinler için diyor ki "AC3 Ses codeci yok sende o yüzden sesleri çıkmıyor". Sen de gidiyor herhangi bir search engine'e (pardon ghaldszar ENGINE'YE) "ac3 codec" yazıyorsun, önüne gelen 1001 siteden istediğini seçip bilgisayarına ac3 codecini indiriyorsun. Bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 onu geçmiş tarih itibariyle anladım zaten bone ;) soru-cevap arasında vakit var bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar