Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenshin susma hakkını kullanıyor

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Askerde bi arkadaşın cd sinden seyredip sevdiğim Kenshin serisini olduğu gibi KAzaa'da buldum. Şu anda 30 bölümünü falan birlikte indiriyorum ancak bir sorun var: bölümlerin hepsi sessiz.
KAzaa'dan kenshin indirmiş olan varsa bana sessiz olup olmadığını söyler mi? ya da farklı bir decoder program mı gerekiyor (.avi dosyası)
Sosyal ağlarda paylaş

döndün mü ki nasıl indiriyorsun? :)

bende de bir .avi dosyasında böyle bir sorun vardı, media player ile açacak oldum güya bir codec yükledi ama işe yaramadı. quicktime hiç açamadı zaten. bir bilen varsa benim de sorunun çözümü aynı olur herhalde..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 28 June 2003 00:27 tarihinde demiş ki:
döndün mü ki nasıl indiriyorsun? :)

bende de bir .avi dosyasında böyle bir sorun vardı, media player ile açacak oldum güya bir codec yükledi ama işe yaramadı. quicktime hiç açamadı zaten. bir bilen varsa benim de sorunun çözümü aynı olur herhalde..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

dönmedim daha samcim. önümüzdeki hafta burdayım işallah. artık vatanın bölünmez bütünlüğünü başkası korusun bi zahmet
Sosyal ağlarda paylaş

avi'den kastın nedir ? divx codecleri ile sıkıştırılmış bütün filmler .avi zaten. anlamadım ben dediğini , codec'i nedir bakdın mı ona ?

aslında kasma hiç, bilgisayardaki add/remove programs da gördüğün bütün codec leri sil, k-lite codec pack'i yükle, sorun filan kalmaz.[hline]divine sarcasm
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
1. sayfada verilen linkte bahsi geçen program (gspot) gerekli herşeyi yapıyor zaten. Sadece Kenshinler değil, herhangi bir divx dosyası için o programı çalıştır. Brogramın arayüzünden divx dosyanı göster. En altta "render" diye bir buton var ona bas. Çıkan her türlü sorunu söylüyor mesela Kenshinler için diyor ki "AC3 Ses codeci yok sende o yüzden sesleri çıkmıyor".
Sen de gidiyor herhangi bir search engine'e (pardon ghaldszar ENGINE'YE) "ac3 codec" yazıyorsun, önüne gelen 1001 siteden istediğini seçip bilgisayarına ac3 codecini indiriyorsun. Bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...