Sorumaker Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yazılan 2 guidi da okudum ama bu sorunun cevabını bulamadım.Guideları yazan arkadaşlara teşekkür ederim ! Genelde solo oynuyorum v rahatça level atlamama yardım edecek talent dizilişi hangisidir ? Level 26'yım.(16 arcane-1 tane frost a verdim) Frost-Arcane olmayı düşünüyorum bana ern kolayı böle geldi... Ya sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ice-arcane[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Wow forumlarında mage kısmında şöyle bi bölüm var ama madem sen frost gittin frost git bence [spo1=What to spec first (mage)]VI. What to Spec First There are several possible paths up, the one presented below is for a mage who mostly solos and occasionally does instances. If you're running in a set group and know you're going to be AE exping, it's worth going straight to Improved Arcane Explosion and then branching to which tree your prefer. The progression below is probably the simplest and easiest for new mages to acquaint themselves with the class and gain levels rapidly. End-game PvP builds are great for level 60s, but of limited utility for a level 10 mage, freshly talented, whose main focus is getting levels. In that regard, I present what I believe to be an excellent PvE talent progression. Remember, you can respec your talents for merely 1 gold, making levelling up with one set of talents and then switching at high levels very practical. Fire is simply better dps and Frost's mana efficency doesn't kick in until high levels (even then, it still kills slower than Frost on net, based on my testing). Thus Fire is best for PvE. Arcane's Presence of Mind and Arcane Power are of limited utility in PvE, making deep focus in Fire a key to a successful mage. Without further ado, a Mage PvE Talent progression for levels 10-40, listed in order: Levels 10-14: Improved Fireball the best dps increase you can get at this level, since your Rank 3 Fireball has a base 2.5s casting time, this lets you get them off at 2.0s each. Levels 15-16: Flame Throwing is nice because range is convenient and lets you get in more fireballs when fighting mobs. Also, Ignite can be put off since your Intellect (and thus crit rate) is still pathetically low. Levels 17-21: Ignite is a raw damage increase for when you crit. Levels 22-26: Improved Arcane Missiles because it's time to build Arcane to get Instant Arcane Explosion for use in instances. Levels 27-31: Arcane Concentration to get clearcasts. Level 32: Evocation for mana regen once every 10 minutes... at this level it's going to be around 100% of your mana pool, which is very nice. Be warned, it starts fading away from there around level 40ish and at level 60 you can expect about 50% of your mana pool back from Evoc. Level 33-37: Improved Arcane Explosion is very good for the instances you'll be doing at around this level and up -- Gnomeregan, Razorfen Downs, Uldaman, Temple and on up really appreciate it. Level 38-39: Incinerate to make Scorch more useful in Instances, since you'll now be able to scorch for a clearcast to fire Arcane Missiles on. At this point you can continue building in Fire or Arcane or you can spend a gold and respec to whichever combination of talents you prefer. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ben direk 5 imp fire ball a veriyordum sonra pom açıncaya kadar arcane... pom dan sonra fire gitmiştim.. ama lvl 30 da kesin arcane expo instant olmalı..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorumaker Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 30 da kesinliğin mantığı instanceslar için mi ? Peki Frost-Arcane mi daha çabuk atlamama yardımcı olur yoksa Fire-Arcane mi ? :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ae instant yapana kadar yani lvl 24 e kadar öle takıl, sonra bi priest bul beraberce mutlu olun :D ondan sonra arcane kas ae ye etkisi olsun diye[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben önce arcane e gidip silence aldım, ardından fire gittim, imp ae heryerde çok işine yarıyo.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 lol inanmiorum frost arcane oda gusel adam solo yazmis frost diorsunuz bence fire hatta oradan improved fireball ile impact alip yavas yavas yap daha sonra 50 de talentleri 0 layip arcane gidip artik oradan arcane power al sonra gene fire a devam[signature][hline] [Bu mesaj bejawe tarafından 06 Kasım 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 priestin varsa arcane fire yoksa arcane frost arcane frostta şöyle bir sorun var solo grind için tek geçerim ama iyi itemlar lazım frost büyülerinin dmg ı fire a göre azdır dolayısıyla fire a göre daha fazla büyü atarsın (blizzardla kestiğini kabul ediyorum) dolayısıyla mananın yüksek olması lazım ayrıca mage dediğin fazla dayanıklı bir mamül değil o yüzden acil durumlar içinde mana lazım olacak uzun lafın kısası frost arcane solo grind için en iyi tercihtir ama büyük bir mana pool ister[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 frostla basla shatter ı 5 le cok rahat kasıosun.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 benim favorim arcane / fire ama sen bilirsin. Yalnız PvP için frost daha iyi gidiyor(off topic)[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 51 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 pure fire'da iyi gidiyo.blast wawe rank1 gelincede iyice rahatlarsın.sadece fire git[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 iste talent dedigin boyle bir sey herkes farkli bir sey soyluyor. sonra mage niye degismiyor, degismez tabi. ne guzel. bir suru cesit mage oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 arcane fire bir kere grind değil pvp spec i full fire ile grind aoe bence imkansız çünkü blastwave i atman için adamların içinde olman lazım oda dmg alacaksın demek 7-8 mob çekip ortasına girmek intihar gibi geliyor bana frostda nekadar mob çekersen çek mana olduğu sürece rahatsız tıpış tıpış kesersin sheild gelince elite leride grinlersin miss gibi[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bence fire mage grind için ideal. frost magede pvp için. sonuçta fire ile frosttan daha çok dmg verebiliyosun ve daha uzun menzilli.frost daha hızlı ve adamı yavaşlatıyor fakat fire kadar çok damage veremiyor. mob keserken zamandan tasarruf etmek için fire daha iyi. pvp yaparkende özellikle karşıdaki adam melee ise frost ile işin kolaylaşır. elite kesmek içinde mobu zırt pırt frostbolt la yavaşlatıp fire atabilirsin.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 fire la 1 mob kesiyorsun frostla 8 hesabını sen yap[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 -2 level 8 tane mobu aoe ile yanımda bi priest ile kesebildim. sen 8 inide aynı anda frost ile kestin. nası yaptın?[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 frost firedan cok daha defansif cünkü, magele alakam yok da o kadarini biliom : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 frost defansif ama pvpde. frost ile mass spell namına bi nova var bide cone of cold. ben denedim, mage öyle 10 tane mobu kendine çekip hepsini birden öldürmek istiyosa o mobların mageden 8-9 level düşük olması gerekiyo. ki oda imp ae ile. öyle bi sürü mobu etrafına dolayıp hepsine teker teker frost büyüleri atmak ömür bitirir.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 alakası yok çek nova blizzard adam zaten 80% yavaşlıyor maraudon da sol kısımda yeşil zamazingolar var millet onları 10 ar 10 ar kesip acayip hızlı lvl alıyorlardı para item filan bahsetmiyorum bile nerflendi aynı şey dm east için geçerli nerflendi yada strat undead girişi nerflendi bunları yapan hep frostlar[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hangi frost büyüsünden bahsediyosun anlamadımki, o slimelar elite ayrıca grup halinde geziyolar. bi mage olarak onların hepsini tek başına nasıl öldüreceksin.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Strat girisini tek basina aoe ile farmlayan frost mageler oldugunu hatirlatirim.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 unutmayalım onları[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 slimeları blizzardlıyorlardı nova cone of cold vs vs vs[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorumaker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 O zaman benim anladiğim kadariyla,gerçi oyun tarzıda önemli,Frost-Arcane ile aoe isteğim birleşiyor,böylelikle daha hızlı level atlama kolaylaşabiliyor.Hele yanımda birde priest arkadaşım olunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar