Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Descent

moriQ

Öne çıkan mesajlar

ewet film bu .. gösterimdemi bilmiyorum.. geçen güz izledim.. korku/gerilim tarzında.. amerikan filmi..
esasında jp korku dışında izlemiyordum ama bir arkadaşım tavsiye etti (kendisi arşivcidir) neyse izledim .. 10 dakikada bir filmi durdurdum.. amerikalılardan böyle bişey beklemiyordum ..
rastlarsanız kaçırmayın izleyin.[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ?
ben : hiiiç, duruyorum.
baba : hayatın boyunca durdun, hödük.

Garbage nedir, yenir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Çok eski bir topic'i up'lamak huyum değildir. Açılmamış olsa açardım ama madem açılmış buraya yazmak istiyorum.

1- Film bir İNGİLİZ filmi amerikan değil. Bağımsız sinemanın da en önemli yönetmenlerinden Neil Marshal'ın (Dog soldiers'ın yönetmeni)

2- Filme yönetmen iki farklı son çekmiş, birisi Amerikalılar için, diğeri de ingilizler ve diğer Avrupalılar için. İngiliz sonu karanlık diyim detay vermeyeyim. Ararsanız ikisini de bulursunuz DVD'sinde her ikisi de var. Default olan İngilizler için çektiği son.

3- Çocukluğumu saymazsak, bir yetişkin olarak en çok korktuğum/rahatsız olduğum film BUDUR. yani başarılı film.

4- Sıkıcı USA klişelerinden SIKILMIŞ her patiye şiddetle öneririm.

Sosti
Sosyal ağlarda paylaş

Up'lancaksa bu film up'lansın yavs.

Geçenlerde bi daha izledim. Filmi bildiğim halde yine rahatsız etti o atmosferi beni. Zaten hayatım boyunca bi Shining'te bi de bu filmde cidden gerildiğimi hatırlıyorum.

Mamafih izleyiniz, izletiniz efendim.

PS: Bu filmi izledikten sonra Dog Soldiers'ı da bulup izlemiştim, yönetmenin hatrına. Descent kadar olmasa da izlenesi bi filmdir, tavsiyedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
beni açmadı çok. korkutmadı en azından
bu tip survival olaylarını çok sevmediğimden olabilir
verdiği psikoloji güzel ama mağaralarda kapalı kısılmış gibi hissetmek falan.

psikolojik gerilim yönünü beğendimde diğer öğeleri açmadı beni.
audition'dan sonra bir korku gerilim filmini beğeneceğimi düşünmüyorum zaten. god bless takashi miike
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sıkılmadı mı artık yönetmenler uzun süre sessizlikten sonra HÖRÖY! diye çıkan yaratıklardan falan... Tamam, evet korkunç tamam da ne zaman sessizlik olsa "aha geliyo, geliyooo" diye bekliyo millet, hiç bir sürpriz yanı kalmıyo... Şu filmde ne kadar böyle sahne vardıysa hepsini önceden fark ettim... Böyle olmamalı...
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...