moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ewet film bu .. gösterimdemi bilmiyorum.. geçen güz izledim.. korku/gerilim tarzında.. amerikan filmi.. esasında jp korku dışında izlemiyordum ama bir arkadaşım tavsiye etti (kendisi arşivcidir) neyse izledim .. 10 dakikada bir filmi durdurdum.. amerikalılardan böyle bişey beklemiyordum .. rastlarsanız kaçırmayın izleyin.[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Aradan 4 ay geçmiş konu açılalı ama olsun, ben daha yeni izledim. Arkadaşımın dediklerine aynen katılıyorum. Korku filmi sevenler kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 su magarada gecen filmmi? 6-7 kadin grubu filan var? oysa cok iyi filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Evet, o film. Birkaç ay önce Cave diye bir film vardı, benzer konulu. Oradaki kaslı erkeklerin yerini bu filmde elastik kadınlar almış, ama bu film Cave'e 1000 basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 evet ikisinide izledim iste , cave e her turlu basar film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Çok eski bir topic'i up'lamak huyum değildir. Açılmamış olsa açardım ama madem açılmış buraya yazmak istiyorum. 1- Film bir İNGİLİZ filmi amerikan değil. Bağımsız sinemanın da en önemli yönetmenlerinden Neil Marshal'ın (Dog soldiers'ın yönetmeni) 2- Filme yönetmen iki farklı son çekmiş, birisi Amerikalılar için, diğeri de ingilizler ve diğer Avrupalılar için. İngiliz sonu karanlık diyim detay vermeyeyim. Ararsanız ikisini de bulursunuz DVD'sinde her ikisi de var. Default olan İngilizler için çektiği son. 3- Çocukluğumu saymazsak, bir yetişkin olarak en çok korktuğum/rahatsız olduğum film BUDUR. yani başarılı film. 4- Sıkıcı USA klişelerinden SIKILMIŞ her patiye şiddetle öneririm. Sosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Up'lancaksa bu film up'lansın yavs. Geçenlerde bi daha izledim. Filmi bildiğim halde yine rahatsız etti o atmosferi beni. Zaten hayatım boyunca bi Shining'te bi de bu filmde cidden gerildiğimi hatırlıyorum. Mamafih izleyiniz, izletiniz efendim. PS: Bu filmi izledikten sonra Dog Soldiers'ı da bulup izlemiştim, yönetmenin hatrına. Descent kadar olmasa da izlenesi bi filmdir, tavsiyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 evet. guzel film cidden ama gereken ilgiyi gormedi hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 eyvaaah tamamdır sıradaki filmim budur.. şuanda 12 sayfalık essay yazıyor olmam lazım ama salak gibi oyalanmak için film / dizi izliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Evet ya atmosfer boğuyor insanı! Filmin sonlarına doğru kapalı sıkışık alanlardan tırsmaya başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 oo zamanında iyi gerilim yaşatmıştı bana gecenin bi körü, masumca izliyodum hanımların atraksiyon dolu yaşamlarını taaa ki o lanet golumlar çıkana kadar:/, kendimi nası koltuktan koltuğa attığımı hatırlar gibiyim hehe. Başarılı B+ :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 çok başarılı, güzel bir film bence de. korku/gerilim sevip de izlemeyen herkes izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Aşırı tahmin edilebilir, sıkıcı, yer yer komik, yer yer anlamsız, yer yer de aptalca film. Korku filmlerinden en ufak haz almadığımı bir kez daha kendime kanıtlamış oldum böylece... Boşa harcanmış 90 dakika, Rambo'yu bi daha izlerdim lan o sürede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 2005'in en iyi korku filmiymiş... Peh! En iyisi buysa kötüsü nasıl oluyor acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 haketmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 beni açmadı çok. korkutmadı en azından bu tip survival olaylarını çok sevmediğimden olabilir verdiği psikoloji güzel ama mağaralarda kapalı kısılmış gibi hissetmek falan. psikolojik gerilim yönünü beğendimde diğer öğeleri açmadı beni. audition'dan sonra bir korku gerilim filmini beğeneceğimi düşünmüyorum zaten. god bless takashi miike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Abi sıkılmadı mı artık yönetmenler uzun süre sessizlikten sonra HÖRÖY! diye çıkan yaratıklardan falan... Tamam, evet korkunç tamam da ne zaman sessizlik olsa "aha geliyo, geliyooo" diye bekliyo millet, hiç bir sürpriz yanı kalmıyo... Şu filmde ne kadar böyle sahne vardıysa hepsini önceden fark ettim... Böyle olmamalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 nekrofili olacak ama ossun baya güzel film, korku filmi çok seven izleyen biri olarak tavsiye ederim. işlenmemiş bir konu daha önce (ya da ben iyi bir adaptasyonunu görmemiştim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 filmi izliyorum şu an yorum yapıyorum: http://cdn1.knowyourmeme.com/i/000/042/453/original/gb2-kitchen-sarah-palin-vpilf-get-back-to-kitchen-fail-gb2-demotivational-poster-1226076198.jpg?1267921706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 buarada gece görüşü ile yapılan yaratınk sahneleri çok başarılı kimin aklına geldiyse. rec de de vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 descent ilki iyi filmdi ama 2.si çok leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 çoğu zaman zaten iyi filmlerin ikincisi ya hevesli yönetmen kurbanı oluyor ya da para getireceği garanti olduğu için dandik bir şekilde çekilip sürülüyor piyasaya :p millet kötü dese bile merak izleyebilirim rec2 veya descent2yi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 filmi birkac arkadas izledik birkacimiz cok begense de benim cok hosuma gitmedi hani filmde birseyler eksik gibi sanki biraz daha genis bir cerceveden alinmasi gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 film aksiyon modeli bazı şeylerin çok arka hikayesine açıklamasına falan girilmemiş. o yaratınklar orda aksiyon olsun diye var hikaye olsun diye değil yaratıklı korkutma filmi gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 yeryuzunde ne kadar aptal bayan varsa hepsi bu filmde toplanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar