Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni istanbul buluşması :) malik ve benim tasarılarımızla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayın 10 unda taksimde yapılıcak buluşma metronun önünde buluşuca ilk önce sonrada karınca kafeye gidicez :)

saati beraber belirleriz :)

gelicek iki kişi belli şimdide malik ve ben :D

gelicek olanlar söylesin lütfen[signature][hline]duman =))

bembeyaz pati güsel pati =))
Mesaj tarihi:
eet güzel olacak..
antepten geliorum beyler ciddi bi kafa dağıtalım bi nefes alalım bi şey yapalım..
zaten arenda dövülecek işte ek oalrak güzel olacak:)
ben geliorum inşallah..
hadi bayram sonrası oluo cumartesi ekmeyin laynn:=)
msn de veririm gelmek isteyen arkadaşlara özelden..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon

[Bu mesaj malik tarafından 28 Ekim 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
10 kasım kötü ya yoksa gelirdim :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
çok ters bir zaman ama belki twistedemo ile gelebiliriz.[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Mesaj tarihi:
tam sınav haftasının öncesinin cumartesisi.
sabahçıyız , dersanede kalıp çalışıcam ben ya öğleden sonra. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
harbi yas tutçaz ya[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
evet göztepede olsun groma freeedoma ve bana çok yakın olur..zaten daha önce pizza buluşması için göztepe bp yi öneren bendim euaehua :D gelin kızlar bp de buluşalım..
Mesaj tarihi:
erenköyde otururoum bendede uzak falan elemanlar için karşı taraftan taksim dedi arenda bende bana uyar dedşm..
göztepeden tek vasita var taksime yani,bizim buralara elamanlar 2 vasita yapmasıonlar die..
yarın olacaksa pat die yapalım valla bana uyar..
yarın akşam gidiorum ben antepe zaten..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Mesaj tarihi:
bi uğrarım giderim 10 unda işim var orada o yüsden :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
  • Yeni Oluştur...