irin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya nedendir bilmem fazla bi duyarlıyım kokulara ben,4 yasında anneme sarılırken(annem arkadasının hırkasını)'' sen serife abla kokuosun'' demişim...otobuste bi parfum duyarım ;kimin kulladıgını bulurum egerki bulamazsam cıldıırıyorum,gozlerimi kapatım bi saatt dusunuyorum...ama bazen cok kotu oluo benim icin;kokular kotu anılar anıpsatabilio ya da uzakta olan birini anımsatabilio mesela suan hırkam kızkardesim kokuo ve ben onu ozlediğimi ve hırkayı cıkarmadıgım ya da yıkamadıgım surece aklımdan cıkaramayacagım..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bendede var bu. sorun olduğunu sanmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bazı kokular banada bazı şeyleri birilerini bazı yerleri bazı anları hatırlatıo ama o akadar kasmıorum kendimi kimden gelio koku die :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bazen ultima kokuyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 o diilde bazen pembe kokuyo[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Sigara içen bir erkek, yada kiz arkadas bulun igrene igrene unutursunuz : )[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Giovanni, 11 Kasım 2005 23:16 tarihinde demiş ki: bazen ultima kokuyo lan 1 haftaönce öyle bir kokuyla ultimaya tekrardan daldım[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Koku fetişim var. Kokusuna deli olduğum kadınlar oluyor.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sapıkmısın lem :) şaka hemen celallenmeyin[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Koku alır götürür insanı başka diyarlara..[signature][hline] M"etket"oonZ Ya hep ya hiç olacak oooooo Herşey belli olacak oooooo Toplanalım bir araya oooooo Bak buraya sıra bizde bak ne olacak... Haydi yeteeeeeeer haydi... Tam zamanı şimdi.. Haydi yeter haydi.. Tam zamaaanı şimdi,tam zamanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cicu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 benimde çok koku takıntım var. bu arada erkek parfumu kullanıyorum bazen neden bayan parfumleri cok kotu ya :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Kokuma çok önem veririm, karşımdaki kız da süper ötesi kokmalı... Resmen gideceğim yere göre parfüm seçerim, okula ayrı parfüm, sabah kafeye falan ayrı parfüm akşam bara falan ayrı parfüm sıkarım öyle evde koleksiyon gibi.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Lan bıktım be öğrenci evinde yaşamaktan heryer pislik ve sigara kokuyo hem senin gibi öyle hassas burunada gerek yok keskin keskin kokuyo ..[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: irin, 11 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki:...hırkam kızkardesim kokuo ve ben onu ozlediğimi... :lol: [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 12 Kasım 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sanırım daha cok duygusal olan kişilerde var bu bendede var mesela.butun kız eski kız arkadaşlarımın kokusu tanırım zamanda önemli değil nekadr isterse 10 yıl önceki arkadasıım olsun.bide havalardan etkilenirim ben her hava bana bişey hatırlatır aklıma kazırım mesela yağmurlu bi havada kız arkadaşımla çok güzel bi gün geçirdim yada öyle bi hava olunca hemen o gelir aklıma duygulanırım fln.mesela geçen yazı kız arkadasımın yazlığında geçirmiştim şimdi sabahları erkenden plaja gelirdik ve cok güzel bi hava olurdu.şimdi nezaman sabahları erken kalkıp dışarı baktığımda güneşi görsen o gelir aklıma fln fıstık işte.böyle binlercesi kazınmıştır beynime ben bunu biraz çevremdekiler fln biraz fazla duyarlı olmamla biraz daha farklı bakmamla alakalı olduğunu düşünüyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 walla ilk kez böle bişe duydm açıkçası.ama zor bişe her an böle herseyi bulmaya çalısmak:(senn adına üzldm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 iide ne bu heyecan buyuk falan yazmisin basligi onu anlaamdim[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bende yemek kokularına karşı çok hassasım. Hangi yemek oldugunu anlıyorum. Eğer sevmediğim bişiyse içim acaip oluyor v.s.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bosver takma kafaya bir pati olarak uzelmeni istemem...[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 nefret ediyorum uzaktaki insanların kokusunu hatırlamaktan ve özellikle 212 yi...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kokla-dokun-tat....koku onemli...once kokla [Bu mesaj ankhsenamon666 tarafından 12 Kasım 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Anelor, 12 Kasım 2005 13:53 tarihinde demiş ki: iide ne bu heyecan buyuk falan yazmisin basligi onu anlaamdim evet heycanlandım biraz:) ama napiim tam takıntı olmus durumda,artık teyzem koku manyagı dio bana...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 parfüm anıların taze kalmasını sağlayan en önemli şeyerden biridir..1 parfüm kokusuyla geçirdiğim koca 1 yazı tamamen hatırlıyorum mesela..ha iyi mi oluyo hyr=)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 koku insanlarin bilincaltina etki eder..bir bebegn annesnn koksunu hatrlamasi ornegi ii olmus.sevglnz uyurken odaya parfumunuzu skın,,baglilik yaratr gbi sacmasapan bi ornek bile vardi cosmopolitan da hatta:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 koku deyip geçme.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar