Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kokular

irin

Öne çıkan mesajlar

ya nedendir bilmem fazla bi duyarlıyım kokulara ben,4 yasında anneme sarılırken(annem arkadasının hırkasını)'' sen serife abla kokuosun'' demişim...otobuste bi parfum duyarım ;kimin kulladıgını bulurum egerki bulamazsam cıldıırıyorum,gozlerimi kapatım bi saatt dusunuyorum...ama bazen cok kotu oluo benim icin;kokular kotu anılar anıpsatabilio ya da uzakta olan birini anımsatabilio mesela suan hırkam kızkardesim kokuo ve ben onu ozlediğimi ve hırkayı cıkarmadıgım ya da yıkamadıgım surece aklımdan cıkaramayacagım..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara içen bir erkek, yada kiz arkadas bulun igrene igrene unutursunuz : )[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 11 Kasım 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
bazen ultima kokuyo lan

1 haftaönce öyle bir kokuyla ultimaya tekrardan daldım[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Koku alır götürür insanı başka diyarlara..[signature][hline]
M"etket"oonZ

Ya hep ya hiç olacak oooooo
Herşey belli olacak oooooo
Toplanalım bir araya oooooo
Bak buraya sıra bizde bak ne olacak...

Haydi yeteeeeeeer haydi...
Tam zamanı şimdi..
Haydi yeter haydi..
Tam zamaaanı şimdi,tam zamanı..
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım daha cok duygusal olan kişilerde var bu bendede var mesela.butun kız eski kız arkadaşlarımın kokusu tanırım zamanda önemli değil nekadr isterse 10 yıl önceki arkadasıım olsun.bide havalardan etkilenirim ben her hava bana bişey hatırlatır aklıma kazırım mesela yağmurlu bi havada kız arkadaşımla çok güzel bi gün geçirdim yada öyle bi hava olunca hemen o gelir aklıma duygulanırım fln.mesela geçen yazı kız arkadasımın yazlığında geçirmiştim şimdi sabahları erkenden plaja gelirdik ve cok güzel bi hava olurdu.şimdi nezaman sabahları erken kalkıp dışarı baktığımda güneşi görsen o gelir aklıma fln fıstık işte.böyle binlercesi kazınmıştır beynime ben bunu biraz çevremdekiler fln biraz fazla duyarlı olmamla biraz daha farklı bakmamla alakalı olduğunu düşünüyorum[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yemek kokularına karşı çok hassasım. Hangi yemek oldugunu anlıyorum. Eğer sevmediğim bişiyse içim acaip oluyor v.s.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

nefret ediyorum uzaktaki insanların kokusunu hatırlamaktan
ve özellikle 212 yi...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 12 Kasım 2005 13:53 tarihinde demiş ki:
iide ne bu heyecan buyuk falan yazmisin basligi onu anlaamdim
evet heycanlandım biraz:) ama napiim tam takıntı olmus durumda,artık teyzem koku manyagı dio bana...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

parfüm anıların taze kalmasını sağlayan en önemli şeyerden biridir..1 parfüm kokusuyla geçirdiğim koca 1 yazı tamamen hatırlıyorum mesela..ha iyi mi oluyo hyr=)[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...