-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bide tane anime izlemiştim eskiden o geldi aklıma penguenler vardı ve "nüünüü nüüü" filan die konuşuyorlardıı adı neydii:S?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Umarım atv de yayınlanan penguenli çizgi filmi kastetmemişsindir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yooo hayır yaa gerçi hatırlamıyoruum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ya çünkü benim bildiğim, anime dediğimiz şey biraz farklıdır:) Neyse penguen hatırlayamadım şimdi herhangi başka yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ginpei the Penguin olabilir mi? http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=penguin&do.search.x=0&do.search.y=0[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bir de Dr. Slump olabilir mi? http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=532[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sanırım atvde verilen animasyonu kastediyor. Dr Slump değil çünkü her ne kadar penguen kasabasında da geçse içinde nüü nüü diye konuşan penguenler yoktu :D Küçücük bir not: (lütfen ukalalık olarak görme ama) Sadece Japonların yaptığı animasyonlara anime deniyor.[signature][hline]www.animanga.gen.tr anime ve manga tutkunlarının vaadedilmiş toprakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ok özür dilerim o zmn onu çizgi film olarak düzeltiyim cahilliğimi mazur görün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: -alatariel-, 12 Kasım 2005 19:24 tarihinde demiş ki: ok özür dilerim o zmn onu çizgi film olarak düzeltiyim cahilliğimi mazur görün.. hepimiz aynı hatayı yapmışızdır (bide manga terimi var ki sorma gitsin... Abi ben ne yapayim bi tabur askeri ?!?!?! (grup çöker tabii)[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bide hazır rahatsız etmişken soriim en iyi nerden indirebilirim ben animeleri?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bn nemo yu kazaa dan indirmişitm baya da ii çıkştı dvd kalitesinde ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Torrent kullanabilirsin bu iş için. Ben memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ben iki örnekte de verdiğim animeleri görmedim hiç, ama eğer anime değil çizgi film arıyorsan, www.rewindtv.net iyidir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Anime indirmek için 5 şansın var ... 1 Torrent Gayet kolay bir yöntem örneğin bitcomet gibi bir program indiriyorsun. Daha sonra bu programı kuruyorsun. www.isohunt.com www.spttorrent.com www.boxtorrents.com www.mininova.org www.animesuki.com sitelerinin birinden istediğin animeyi taratıyorsun. Çıkan sonuçlardaki linkleri bittorent programınla açıyorsun. Dikkat edilmesi gerekenler: Mutlaka listede seed/leacher sayıları vardır. Seed sayısı 0 olan bir dosyanın indirimi hiç bir zaman bitmeyebilir. 2- direkt download ücretsiz download yapabileceğin bir yeri bulmak çok zordur ama ayda 10 dolar verebilirim diyorsan www.animeground.com www.downloadanime.org gibi bir siteye veya www.news2me.com gibi bir usenet sitesine üye olabilirsin. Yok bedava olsun diyorsan www.animeotaku.info sitesinden forumunda aktif olmak kaydıyla anime indirebilirsin. 3E-donkey veya E-Mule: Çok sık kullanmadığım bir yöntem burada da önce adı geçen programları kurman lazım. Sonra istediğin animeyi aratabilirsin. Dikkat edilmesi gerekenler: Genelde emule indirmeleri yavaş başlar süre geçtikçe hızlanır. 4- irc: Hiç kullanmadığım bir yöntem ama anime fansub grublarının irc serverlarından botlar yardımıyla (mirc kullanarak) anime indirilebilir. 5 dc++: Yine hiç kullanmadığım bir yöntem c++ programı yardımıyla da anime indirilebilir :D Kolay gelsin. Burdan da anlayabileceğin üzere ben sadece torrent ve news servislerini kullanıyorum.[signature][hline]www.animanga.gen.tr anime ve manga tutkunlarının vaadedilmiş toprakları [Bu mesaj tsukikage tarafından 13 Kasım 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Atv'deki penguenlerli animenin ismi Pingu[signature][hline]Revenge is a dish best served cold PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hehe ben penguen bilemicem ama burası güzel bişi olmuş neyse saygılar[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar