Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

umarım yanlış hatırlamıyorumdur??

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

sanırım atvde verilen animasyonu kastediyor. Dr Slump değil çünkü her ne kadar penguen kasabasında da geçse içinde nüü nüü diye konuşan penguenler yoktu :D

Küçücük bir not: (lütfen ukalalık olarak görme ama) Sadece Japonların yaptığı animasyonlara anime deniyor.[signature][hline]www.animanga.gen.tr anime ve manga tutkunlarının vaadedilmiş toprakları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-alatariel-, 12 Kasım 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
ok özür dilerim o zmn onu çizgi film olarak düzeltiyim cahilliğimi mazur görün..

hepimiz aynı hatayı yapmışızdır (bide manga terimi var ki sorma gitsin... Abi ben ne yapayim bi tabur askeri ?!?!?! (grup çöker tabii)[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben iki örnekte de verdiğim animeleri görmedim hiç, ama eğer anime değil çizgi film arıyorsan, www.rewindtv.net iyidir.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
Sosyal ağlarda paylaş

Anime indirmek için 5 şansın var ...
1 Torrent Gayet kolay bir yöntem örneğin bitcomet gibi bir program indiriyorsun. Daha sonra bu programı kuruyorsun.
www.isohunt.com
www.spttorrent.com
www.boxtorrents.com
www.mininova.org
www.animesuki.com
sitelerinin birinden istediğin animeyi taratıyorsun. Çıkan sonuçlardaki linkleri bittorent programınla açıyorsun. Dikkat edilmesi gerekenler: Mutlaka listede seed/leacher sayıları vardır. Seed sayısı 0 olan bir dosyanın indirimi hiç bir zaman bitmeyebilir.
2- direkt download ücretsiz download yapabileceğin bir yeri bulmak çok zordur ama ayda 10 dolar verebilirim diyorsan
www.animeground.com
www.downloadanime.org gibi bir siteye
veya
www.news2me.com gibi bir usenet sitesine üye olabilirsin.
Yok bedava olsun diyorsan
www.animeotaku.info sitesinden forumunda aktif olmak kaydıyla anime indirebilirsin.
3E-donkey veya E-Mule: Çok sık kullanmadığım bir yöntem burada da önce adı geçen programları kurman lazım. Sonra istediğin animeyi aratabilirsin. Dikkat edilmesi gerekenler: Genelde emule indirmeleri yavaş başlar süre geçtikçe hızlanır.
4- irc: Hiç kullanmadığım bir yöntem ama anime fansub grublarının irc serverlarından botlar yardımıyla (mirc kullanarak) anime indirilebilir.
5 dc++: Yine hiç kullanmadığım bir yöntem c++ programı yardımıyla da anime indirilebilir :D

Kolay gelsin. Burdan da anlayabileceğin üzere ben sadece torrent ve news servislerini kullanıyorum.[signature][hline]www.animanga.gen.tr anime ve manga tutkunlarının vaadedilmiş toprakları

[Bu mesaj tsukikage tarafından 13 Kasım 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...