hakotr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bilgisayarı uzun süre kullanmadan açtıgımda Fanlar acayip şekilde bir ses çıkarıyor resmen kükrüyorlar.. Kasamı daha yeni degiştirdim eskiside aynı şeyi yapıyordu.. Acaba elektrikten bi problem mi yoksa genel herkese olan bişeymi ?[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 fanı degiştir ?[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 diyorum ya yeni aldım kasayı daha 90 dolara öyle dandik bi kasada deil.. Eskisinde de vardı aynı problem sanırım spu fandan geliyo bu sesler..[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 tozlanmıştır fanlar. çıkarıp temizle göbeğinide yağla dicem :)[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ısrarla ve tekrar söylüyorum kasayı daha yeni aldım yok öle cronik problemler :)[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 benmde işlemci fanı ses yapmaya başladı söktüm taktım hala yapıyo.şimdi ses yapınca sarsıyırum kasayı düzeliyo,ama bi sabitleyemedim fanı...sende de öyle bi sorun olabilrmi acebağ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ewet ewet aynen dedigin gibi sarsınca yada vurunca susuyor sonra yine başlıyor.. ama bilgisayar ısınınca susuyor.. sogukken çıkarıyo o sesi sadece[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yeni aldıysan o fan tozlu ya da sağsız olamaz mı? işlemcinin fanı ile kasanın alakası ne?bide bu soru var tabi de neyse.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sesi çıkaran işlemci fanım degil zaten o kesin..[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 psu fanın o zaman.hehe nası bildim? =P e fanını değiştir? psu fanları cok ucuz.misal 10ytl ye 12cm fan bulunuyor.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya bazen vidaları filan gevsiyo. gene aynı igrenc sesi yapio. bi bak sen acıp fana iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 neyin fanı bu abicim? benim anakarttaki acaip ses çıkarıyordu 3 ay kadar sonra yapıyor onlar dedi soğutucu al dediler fan yerine... [Bu mesaj Divertissement tarafından 13 Kasım 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Fistan, 12 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki: tozlanmıştır fanlar. çıkarıp temizle göbeğinide yağla dicem :) Aynen ben bunu yaptım o kükremeler gitti.[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 veya vidalarıyla oyna, kasaya çarparak ses çıkartıyo onlar[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet vidalarla oyna bi [Bu mesaj Bonjo tarafından 13 Kasım 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 fanlarının çap ları ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar