sir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 internet bölümü mü, vizyon bölümü mü, konu dışı mı derken yazı tura elemesi yaptım konu dışı çıktı buraya açıyorum, gerekli görünürse taşıyınız :) burdaki arkadaşlar filmlerin gerçekten çok kısa bir özetini yapmışlar inanılmaz komik bir site olmuş, paylaşmak istedim.. tık[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Spoiler yani[signature][hline]Revenge is a dish best served cold PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 pek spoiler sayılmaz, zaten çok bilindik filmler var, dalga geçme amaçlı bişey :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Matirikis süper olmuş. Bütün Matrix serisi boyuncu bunu düşünmüştüm bende... :D THE MATRIX -Keanu Reeves Hey everybody, look! Look at me! I'm in a movie that doesn't suck! -Audience GASP! -Keanu Reeves Yes, it's true! Not only that, despite my total lack of acting ability, I very nearly didn't suck in this movie! -Audience (faints) THE END[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Spoiler değil direk dalga geçmişler filmlerle.Guzel olmuş ama ingilizce istiyo :([signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 mortal kombat Shang Tsung Back, Back, Forward, Forward + High Punch Liu Kang Down, Forward, Back, Back + High Kick the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 NOTTHING HILL (aslında bütün Julia Roberts ve Meg Ryan filmleri. Keza sanıyorum 1800lü yıllardan kalma bir okul piyesini değiştirmeden kullanıyorlar. Her film aynı şey ve millet bu aptallığı izlemek için sinemalara gidiyor!) -Hugh Grant I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I'm in love with you. -Julia Roberts I'll date you, no I won't, yes I will, no I won't. I'm sorry, I have too many rich-and-glamorous issues. Now I've gotten over them. THE END[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: forgiver, 12 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: mortal kombat Shang Tsung Back, Back, Forward, Forward + High Punch Liu Kang Down, Forward, Back, Back + High Kick the end kopardı beni ya eheheheh[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 aynısının kitap versiyonu da varmış ahah hık[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bazıları hakkaten super[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hasta oldum hepsi birbirinden güzel mükemmel ya:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: forgiver, 12 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: mortal kombat Shang Tsung Back, Back, Forward, Forward + High Punch Liu Kang Down, Forward, Back, Back + High Kick the end süfer koptum[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Evan Rachel Wood I'm unpopular. Nikki Reed I'm a whore. Evan Rachel Wood I'll be your friend. Nikki Reed Have some drugs. Evan Rachel Wood Now my life sucks. (cut cut cut) Nikki Reed You need help. Evan Rachel Wood Nuh-uh. (cry cut cry) haksızlık bence bu filme çok güzeldi bu kınıyorum[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 DESPERADO Antonio Banderas They killed my woman and jacked up my hand. I will kill them for that. (He meets Salma Hayek, and she is HOT. He kills people, and it is COOL.) Antonio Banderas No more killing. Unless there is a sequel. THE END zuhaha[signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Inetview with the Vampire Brad Pitt I don't want to suck blood from humans. Tom Cruise Yes you do. Brad Pitt You're right. THE END Films of David Lynch Some Woman I do enjoy my nice, idyllic lifestyle, but I hope that underneath my seemingly perfect suburban world there is corruption and evil. (SOME WOMAN discovers her OWN CORPSE and is ARRESTED.) Midget Someday that gum you like is going to come back in style. Hit Man (laughs cryptically) (An EYE is slit open with a RAZOR BLADE. We learn that SOMEBODY was really SOME WOMAN all along, and they were on the MOON.) THE END Sleepless In Seattle Meg Ryan I shall find out all I can about Tom Hanks and stalk him. Tom Hanks Your plan worked. I love you. THE END Top Gun (There are LOTS of JETS.) Tom Cruise I am handsome and cool. Val Kilmer No, I am handsome and cool. (They get all moody with each other.) Tom Cruise I almost got you killed, so now we're friends. Val Kilmer Yes. I like you. THE END Bence Mortal Kombat'tan sonra en bombası ; When Harry met Sally Sally I hate you. Harry That's your problem. Sally I think I love you. Harry I might love you. Sally I hate you. Harry Please don't. Sally I love you. Harry I love you too. THE END[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ahahahahaha bunu görmemişim; [/b]Analyze This[/b] Robert De Niro CRIES, and it is FUNNY. THE END[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 the sicth sense Haley Joel Osment I see dead people. Bruce Willis Try talking to them. Haley Joel Osment It worked. THE END ahahaha bu çok iyi[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Pretty Woman Julia Roberts I'm a hooker, but I don't kiss on the lips. Richard Gere I have a lot of money. Julia Roberts (smooch) THE END :lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Citizen Kane Orson Welles Rosebud. (dies) Reporter What does it mean? Everybody Else We don't know. THE END Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ahhahaha neredeyse tüm filmlere baktım,herkes forwardlıyorum "çok komikkk :)))" diye. en fazla mortal combat ile return of the jedi'yi beğendim. ehehaha[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Dr. Strangelove'ınki harbi kısa ve öz olmuş>> [spo1=+0.1]Oops. THE END[/spo][signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 SPEED Dennis Hopper I will blow up the elevator. Keanu Reeves Oh no. Not the elevator. (saves elevator) Dennis Hopper I will blow up the bus. Keanu Reeves Oh no. Not the bus. (saves bus) Dennis Hopper I will blow up the subway. Keanu Reeves Oh no. Not the subway. (saves subway) THE END[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Alan Rickman Har har har. Bruce Willis Grunt sigh moan grunt holler yell sigh wince groan cringe grunt. (A chair BLOWS UP. Then the elevator BLOWS UP. Then a room BLOWS UP. Then the building BLOWS UP. Then the entire universe BLOWS UP. But the badguy STILL ISN'T DEAD YET. Then the badguy dies.) THE END ---------------- haeuaha super ya koptum buna[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Asteroth, 13 Kasım 2005 01:17 tarihinde demiş ki: Ahahahahaha bunu görmemişim; [/b]Analyze This[/b] Robert De Niro CRIES, and it is FUNNY. THE END AHUEAHUEHUAEHAHUAEHUEAHEUAHAHUEAHUEAHUEA[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar