aba Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bence en büyük efsane a_aa denen bi mage idi hangi server olduğunu hatırlamıyorum hatırlayan var mı_???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 şurda diezde SirKaos su tanıyan var mı yok mu?[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: DeBuffAndHeal, 11 Kasım 2005 23:04 tarihinde demiş ki: şurda diezde SirKaos su tanıyan var mı yok mu? evet taniyorum. harbiden cok cok iyiydi warrior ile.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Clan: Nation: Orc Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oyunun en iyi adamıydı bence Teprelas(clan yanlış olabilir) diye clananıda var dı engellilere yardım amacıyla sembol leri ni görme engellilerinin işareti vardı yardım göremeyince oyunu bıraktı dediler[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 asdasa :D[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: 17_TR_Ujio_TR_17, 11 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: said: DeBuffAndHeal, 11 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: oyunun en iyi adamıydı bence Teprelas(clan yanlış olabilir) diye clananıda var dı engellilere yardım amacıyla sembol leri ni görme engellilerinin işareti vardı yardım göremeyince oyunu bıraktı dediler nasi yani engellilere yardim amaciyla :S:S:S bosstan düsen her 3 uniqu itemden biri görme engeliler vakfina mi gidiodu :D lol anlayan anlıyor arkadaş[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hemen kızmayın ya aaa[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sende oyunu bilmezken o lvl 60tır %100[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 azudhaudhad =)[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TR_Kurban_TR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bende Junamo Hastasıydım ama ii Glitching yapıodu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 evet sirkaos u tanıom ben oyuna yeni başladım lvl kasıom (o ara savaş varmış tabi ben bilmiorum )werewolf felan kesioz 20 felan oldum herhalde birden ortada kırmızı bi ısık oldu press ok ne oluo demeye kalmadı sirkaos yanımdan gecmiş :D[signature][hline]I Don`t Like You [Bu mesaj DeatH_TR tarafından 11 Kasım 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Virgin_Mary, 11 Kasım 2005 21:39 tarihinde demiş ki: ::PsychoSexy:: Mazide kalan anılarım canlandı 1 den eziq zamanlarımda bu eleman IS deydi ( ImmortalSouls) Bende merchant kurup cursed uprage scrolleri koyardım. Reklema da ### Upgrade Scroll 200k ### yazardım O zamanlarda 16m para bırakmıştı saolsun :D Hey gidi günler hey :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: druenler, 11 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki: said: DeBuffAndHeal, 11 Kasım 2005 23:04 tarihinde demiş ki: şurda diezde SirKaos su tanıyan var mı yok mu? evet taniyorum. harbiden cok cok iyiydi warrior ile. ben bile hatırlamıyorum olm sen nerden hatırladın? sirkaos u tanıyorumda diezde oldugunu bile hatırlamıyorum[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 o sirkaos diezdede mi oynarmis ya kanka bisim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 islak Sende Esfane oldun len Bana aposlarda lvl kastigini Bilirim ahahha :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Lem olm sorma Eziq kasmaktan eziq kaldım zaten Hale bak daha 62 LvL :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 HuH :-o[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Beramusta "Heidiklum" sonra "Hitmebaby" oldu...Cok ii bir commander di oyunu okuyabilen birisiydi odinden gelmeydi sanirim Playboys'ta iken party yapardik cok saglamdi... Beramusta bide "Death" diye bi assassin wardi paperdi önüne geleni dogruodu +8 sharddan banlamisti sanirim Areste "CoolTang" üzerine adam tanimam MS ini havaya kaldirip indirene kadar 6 tane vuruodu...HB nin önüne gecer tormenti verir 9 kisiyi öldürür sonra ölürdü...Karamurat gibiydi :)[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 7xxxx Clan : THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Death banlanmadı ya ne yazıkki Hatırlarım bende onu =) oyunu bıraktı char ını güseL bi mevlaya sattı :D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dW_imp Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 işte CCsakurala son anımız:( oyunu bıraktı(yada serverı)oyundaki en ii magedi kolay kolay yatıramazdı kimse ve bunu daha şimdi çeqtim itemleride duruo not:inş resmi becermişimdir (ilk resim koyuşum)[Bu mesaj dW_imp tarafından 12 Kasım 2005 04:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer45 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 dies de socold diye bi mage vardı süperdi ama oyunu bıraktı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aresde town claninda r1sk vardi bi zamanlar baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bence Diezde Sin hiz war oda efsane sayılırdı ... bu arada geri döndü bu aralar :D PS : Subx kardeşim su üstüne olmayan vazifelerden ne zmn vazgececeksin anlayamıorum seni .. herneyse bende 1 hata yaparsam kapin gibi zıplayıp benide uyarırsan sevinirm... (Murtaza hiç kızma bab ...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 chyper da sobelt le treador wardı. ilk günlerde 2500 dmg falan werdiklerini hatırlıyorum bana.bazıları bu soblet in ares deki bobert oldugunu söylüolardı ama bilemiycem. Şimdi 2 side yoq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Z1d4N3 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 beramusta hit_me_baby_1_more_time ve suisuisiu die insan üstü yaratıklar vardı önüne geleni doğruyolardı hayrandım adamlara şimdide ::homersimpson:: var adam pk makinesi dehşet kombo yabıo bi de klex var hayranım adama sd si resmen seri spike[signature][hline]nick:_Zid4N3_th3_Buff3r_ server:Beramus ırk:Karus lvl:61 np:43k clan:oLympoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar