Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

system of a down un tarzından haberi olan varmı ?

Anathema

Öne çıkan mesajlar

ya önce su mesaj yazmayı kolaylastirin nası bi siteymis :P Soad mı walla söle kulağima hos gelen her muziği diyenler wardırya iste ben onlardanimve soadçi olmus bulunmaktayım yerim siyasi yönunu ben muziğine bitiorum ayrıca öle turle falan ugrasırsak bi grubun butun sarkıları farklı tur olabilio baz[hline]Darksarrow lvl42 ezik hunter
Sosyal ağlarda paylaş

Once breedan msj atmanin nesi zor anlayamadim?????

Soadi cok seferim.tarzlari mtv de alternat;f olarak gecior ama genel tabiri ili Hardcore olarak adlandiriliorlar.Adamlarin turk dusmani oldugunu olmasindan bizi bir satis planlama urunu olarak kullanmalari cok kotu.Oysaki tr de buyuk bi kitleleri war ve bunu kullanabilirlerdi.Ama olmeden giderim bi konserlerine zaten konserrden sorada olurum herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Satışlarla işin kalitesi arasında orantı kuruyosun yani.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
punishment, 11 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
wala tarzı ne bilmiorm ama adamlar cidden süper bilio bu işi...toxycity çıkmadan net üserinden yapılan download larda 1 sıraya çıktıını duymuştum düşünün artık satılınca ne kdr hasıl yapar:D

bu şekilde bağıntı kurmak yanlış..
Sosyal ağlarda paylaş

otantikler,garipler onlar gibi başka o tür şarkı yapan y0k..Birde who_sahde_close die bi group var finlandıyalı onlara benziyo ama özentiler sadece...[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr)

Ke Sucks

[Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 13 Kasım 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...