Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

system of a down un tarzından haberi olan varmı ?

Anathema

Öne çıkan mesajlar

said:
-Cleglaw-, 02 Kasım 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
hardrock olarak tanımlanır genellikle.

ROFL!...
müzik türlerini öğrenelim, tanıyalım, kanıksayalım
edit:ha ama hardcore u kasteddiysen ama aceleden yanlış yazdıysan doğru bişi demiom.[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 03 Kasım 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

progressive mi?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!!?!

süpermiş. ne diyim. okumadım topicin hepsini ama yani hardrock ve progressive diolarsa ilginçmiş

Hevi metal bence heahah

Sevmiorum abi herifleri tüm özenti Türk gençliği bayılıo aman efenim SOAD manyak yok şöle güzel böyle güzel...

genellikle LADEGET diye tepki veriyorum[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar birde müzik evrenseldir, kardeşliktir. Bu tür olaylar ayıptır ;) onlar paşa paşa çalsın söylesin, bizde dinleyelim. Ne gerek var siyasete, ota, boka?[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Sosyal ağlarda paylaş

Döktülerde noldu? Çokta ipleniyorlar ya, onlar kendi çaplarında eğleniyorlar işte... Ne yani adamlar şarkılarına bizden ilham alıyor diye özür mü dileyeceğiz?

Şarkılarını seven dinler, sevmeyen dinlemez...
Şarkılarında Türk'lere hakaret ediyorlar veya etmiyorlar, rahatsız olmayan dinler, olan dinlemez. Yanlışmıyım ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Sosyal ağlarda paylaş

beni yanlıs anlama ama sormadan edemicem. Senin ailen hakkında bir dedi kodu ıktı atıyorum kız kardeşin hakkında ortada bir dedikodu dur dolasıyor işte karsılıgını vermezmisin ? banane kim nederse desin deyip cekilirmisin aradan?[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlaşılacak bir durum yok zaten; 5 parmağın 5'i de bir değildir. Ben çok sert karşı çıkarım, bazısıda "kim ne derse desin, ben kardeşimi biliyorum" der. Ama gidipte nasıl böyle vurdum duymazsın demem...

Umarım anlatabilmişimdir ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

heh her alanda kendinin radikal olduğunu göstermeye çalışan arkadaşlar burda da çıkmış ortaya yine. belli birşey işte Türkiye karşıtı oldukları ne kasıyorsunuz.

progressive metal hariç herangi bir tür denebilir türlerine de.[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Sosyal ağlarda paylaş

"...system have gotten the most attention for "p.l.u.c.k.", a track dedicated to the 1.5 million victims of the 1915 armenian genocide at the hands of the turks. it's an important song for the band..."
ilk albümlerinde pluck sarkisinin altinda bu yaziyor...

Bence punk felsefesini benimsiyorlar , topluma karsi cikarak.
Cünkü trend bu.
illa nefret ettikleri bir objeyi simge olarak kullanacaklar .
reklam amacli aykiri olmak istiyorlar yani bana kalirsa.
güzel de i$liyor yaptiklari.
düsündüler ki ticari yönden bu ermeni soykirimini ve türk düsmanligini millete gösterirlerse, güzel bir sekilde faydalanabilirler.[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 03 Kasım 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
"...system have gotten the most attention for "p.l.u.c.k.", a track dedicated to the 1.5 million victims of the 1915 armenian genocide at the hands of the turks. it's an important song for the band..."
ilk albümlerinde pluck sarkisinin altinda bu yaziyor...

Bence punk felsefesini benimsiyorlar , topluma karsi cikarak.
Cünkü trend bu.
illa nefret ettikleri bir objeyi simge olarak kullanacaklar .
reklam amacli aykiri olmak istiyorlar yani bana kalirsa.
güzel de i$liyor yaptiklari.
düsündüler ki ticari yönden bu ermeni soykirimini ve türk düsmanligini millete gösterirlerse, güzel bir sekilde faydalanabilirler.

Burda tarihe bir isyan var ama Punk daha çok mevcut düzene,yasaklara isyanı içerir..Sex Pistols'dan alıştığımız "Never Mind The Bollocks" ya da "Schools are prisons" gibi ..Her isyan olayına Punk denmemeli bence sonuçta ama ırklarının mazisiyle bir yere geldiklerini ve reklam yaptıkları konusunda kesinlikle hemfikirim...Ama Punk olamaz,Anarşizm bu değildir :)[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anathema, 03 Kasım 2005 14:19 tarihinde demiş ki:
hocam saten oloayda orda ya adamlar sarkılarında bizlere hakaret ederek sanatı saten siyasete dokmusler daha nediyim.

göster bi şarkı sözü Türk lere hakaret ettikleri? Bekliyorum..[signature][hline] Miiiiiiiiib Miiiiiiiiiiiiiiiib!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...