Anathema Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 valla ne yalan soleyim s.o.a.d. u tanıdıgımdan beri pek fazla sevmem ama tarzıyla ilgili supelerim var. Bigilerinize sıgınıyorum.
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 son albumlerinde biraz daha duzeldiler diyebilirim ama genelde dinler ve "bayılmasam da" begenirim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 doru son albumleri benimde azcok hosuma gitmedi deyil ama tarzlarınedir :) ben cozemedim cozcemide sanmam (:
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hardrock olarak tanımlanır genellikle.
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hardcore denir daha çok.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Şarkıları güzel severim ama kendilerini hiç sevmem onlarda bizi sevmez zaten Konserlerinde köpekler ve türkler giremez diye bi olay var[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eet haklısın ama gitaristi turk sanırım ole duymustum inanmadım ama ole neyse yeniyim (:
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ErmenikMetal bunu sölerlerse şaşırmam.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 soykırımetal[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hard,metal veya rap köklerinden hangisi yakışır bilemem ama -core ekiyle biteceğine emin olduğum bir tarz..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Lexius, 02 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki: soykırımetal ahahah super systemın toxıcty albumu cıdden harıkaydı bence dınlemeyenlere onerırım o albümü[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Progressive diye geçiyor bir çok yerde sanırım ya.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hardcore sanırım.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 öeah... bence progresive le yakından uzaktan alakalı değil.
bilge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaaa bn o grubu çözemedim daha tarz1n1 nas1 çöziim... anlam1orum hem çok gürültülü o yaa offf[signature][hline]eu nao quern amer-te mais...
Quatzal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Fazla dinleme..yani ne biliim her konserde türk milletine anavrat söven adamlar bunlar..İstediği kadar ii müzik yapsın(zıçsalar yapamazlar o ayrı) ben yinede dinlememeye özen gösteriyorum
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya kalıtelı yapıo adamlar tasvıp etmıorum kısılık yada dusunce acısından ma ii muzık yapıyolar kalıtelı soundları war buna da bısey dememek lazım bence[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Quatzal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Fazla kirli bir müzik..Vokale dayalı bi grup..Olayı teknik açıdan incelersek ezgiler kaliteli oturuyor ama kullanılan tonlar kulağı tırmalıyor..Sanatsal açıdan 5 para etmez.
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 progressive? yok artık..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Antimodes52, 03 Kasım 2005 01:04 tarihinde demiş ki: Progressive diye geçiyor bir çok yerde sanırım ya. Zödöm zödöm çalmak ne zamandan beri progressive olmuş ?Petrucci,Portnoy falam görmesin :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? [Bu mesaj BulletRide tarafından 03 Kasım 2005 09:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Kendilerinden ölesiye nefret eder ama "Spiders" şarkısını severim.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -DUYURU !
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eet bende severim arkadas o sarkıda aglamıstı hemide hungur hungur (: huehue
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konserlerin de köpekler ve Türkler giremez yazıyorlar... Şarkılarını yazarken Türklere duyduğumuz kini düşünüyoruz diye açıklama yapıyorlar. Ama Şarkılarıda çok iyi,performanslarıda, dinliyorum kendimi alamıyorum lanet olsun bana!![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: RabbiT, 03 Kasım 2005 11:09 tarihinde demiş ki: Konserlerin de köpekler ve Türkler giremez yazıyorlar... Şarkılarını yazarken Türklere duyduğumuz kini düşünüyoruz diye açıklama yapıyorlar. Ama Şarkılarıda çok iyi,performanslarıda, dinliyorum kendimi alamıyorum lanet olsun bana!! Onlara bu kadar güzel şarkılar yazdırabiliosak helal olsun bize.[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -The Shadow Zone
Öne çıkan mesajlar