Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

system of a down un tarzından haberi olan varmı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son albumlerinde biraz daha duzeldiler diyebilirim ama genelde dinler ve "bayılmasam da" begenirim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Mesaj tarihi:
soykırımetal[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
Hard,metal veya rap köklerinden hangisi yakışır bilemem ama -core ekiyle biteceğine emin olduğum bir tarz..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
said:
Lexius, 02 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
soykırımetal
ahahah super
systemın toxıcty albumu cıdden harıkaydı bence dınlemeyenlere onerırım o albümü[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
yaaa bn o grubu çözemedim daha tarz1n1 nas1 çöziim... anlam1orum hem çok gürültülü o yaa offf[signature][hline]eu nao quern amer-te mais...
Mesaj tarihi:
Fazla dinleme..yani ne biliim her konserde türk milletine anavrat söven adamlar bunlar..İstediği kadar ii müzik yapsın(zıçsalar yapamazlar o ayrı) ben yinede dinlememeye özen gösteriyorum
Mesaj tarihi:
ya kalıtelı yapıo adamlar tasvıp etmıorum kısılık yada dusunce acısından ma ii muzık yapıyolar kalıtelı soundları war buna da bısey dememek lazım bence[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
Fazla kirli bir müzik..Vokale dayalı bi grup..Olayı teknik açıdan incelersek ezgiler kaliteli oturuyor ama kullanılan tonlar kulağı tırmalıyor..Sanatsal açıdan 5 para etmez.
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 03 Kasım 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
Progressive diye geçiyor bir çok yerde sanırım ya.

Zödöm zödöm çalmak ne zamandan beri progressive olmuş ?Petrucci,Portnoy falam görmesin :)[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?

[Bu mesaj BulletRide tarafından 03 Kasım 2005 09:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Konserlerin de köpekler ve Türkler giremez yazıyorlar...
Şarkılarını yazarken Türklere duyduğumuz kini düşünüyoruz diye açıklama yapıyorlar.
Ama Şarkılarıda çok iyi,performanslarıda, dinliyorum kendimi alamıyorum lanet olsun bana!![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
said:
RabbiT, 03 Kasım 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
Konserlerin de köpekler ve Türkler giremez yazıyorlar...
Şarkılarını yazarken Türklere duyduğumuz kini düşünüyoruz diye açıklama yapıyorlar.
Ama Şarkılarıda çok iyi,performanslarıda, dinliyorum kendimi alamıyorum lanet olsun bana!!

Onlara bu kadar güzel şarkılar yazdırabiliosak helal olsun bize.[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır.
-Soy una perdedora..
-Gerçek efsane topik!
-The Shadow Zone
  • Yeni Oluştur...