Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden anime izliyoruz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun oynamak ambargo geliyorda ondan ahanda lv atla ondan sonra demoyu izle falanla hiç uğraşmak istemiyorum. Bide müzikler tabii... en büyük etken.[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Mesaj tarihi:
Anime sadece çizgi film değilki. Bir ton çizgi film var ve anime değiller. Anime farklı bir kültür. Tıpkı NBA'ın amerikaya özgü olduğu gibi doğu ve özellikle Japonya'ya özgü birşey.

Eskiden hatırlarsınız hep spor ve bilimkurgu üzerine idi animeler. Hep japonların özlemini kurduğu şeyler. Anime'de çok fazla duygu ve stil vardır.

Düzgün konusu olan bir anime'yi hiçbir filme yada çizgi filme değişmem. Manga'da aynı şekilde. Zaten her sağlam anime'nin arkasında mutlaka manga vardır. Önce manga olarak doğar sonra Anime olarak biter.
Mesaj tarihi:
evet benim ozellikle ennnn cok zevk aldigim animeler, mangasini onceden okudugum ve mangasiyla ayni olmayan animelerdir. aradaki farklar, atlanan veya arti olarak konan olaylar, vs vs...ayri bi keyif veriyo.[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~
Mesaj tarihi:
Bunlar harika cevaplar arladaşlar.
Bende atılıyorum bu düşüncelere.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
get a job, get my own place, ummm,
but... I go into the mall where I
want to work and they tell me, I'm,
I was too young...
Mesaj tarihi:
slmn aleyküm herkese bence anime izlemek insanı sorunlarından uzaklaştırıyo ve insan rahat ediyo abi yani bi an çevrende olanları unutuyorsun ve ohh diyorsun
Mesaj tarihi:
+uzun süreli çözüm bence[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
I was too young...
Mesaj tarihi:
güzel hadi bakalım[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
I was too young...
Mesaj tarihi:
artık içgüdüsel olarak izler hal aldım diyebilirim.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Mesaj tarihi:
he he olmaz ise olmuyor artık hayatımda[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
I was too young...
Mesaj tarihi:
Bu bir bakış açısı saygı duymak gerek.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
I was too young...
Mesaj tarihi:
ben yeni basladım izlemeye ama soruya cevap veriyorum: çünkü cok eglenceli!

ayrıca cok tatlı karakterler var :) (chihiro gibi)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Burn all the bridges i've passed..."
  • Yeni Oluştur...