Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden anime izliyoruz?

Villians

Öne çıkan mesajlar

Oyun oynamak ambargo geliyorda ondan ahanda lv atla ondan sonra demoyu izle falanla hiç uğraşmak istemiyorum. Bide müzikler tabii... en büyük etken.[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Anime sadece çizgi film değilki. Bir ton çizgi film var ve anime değiller. Anime farklı bir kültür. Tıpkı NBA'ın amerikaya özgü olduğu gibi doğu ve özellikle Japonya'ya özgü birşey.

Eskiden hatırlarsınız hep spor ve bilimkurgu üzerine idi animeler. Hep japonların özlemini kurduğu şeyler. Anime'de çok fazla duygu ve stil vardır.

Düzgün konusu olan bir anime'yi hiçbir filme yada çizgi filme değişmem. Manga'da aynı şekilde. Zaten her sağlam anime'nin arkasında mutlaka manga vardır. Önce manga olarak doğar sonra Anime olarak biter.
Sosyal ağlarda paylaş

evet benim ozellikle ennnn cok zevk aldigim animeler, mangasini onceden okudugum ve mangasiyla ayni olmayan animelerdir. aradaki farklar, atlanan veya arti olarak konan olaylar, vs vs...ayri bi keyif veriyo.[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~
Sosyal ağlarda paylaş

ben yeni basladım izlemeye ama soruya cevap veriyorum: çünkü cok eglenceli!

ayrıca cok tatlı karakterler var :) (chihiro gibi)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Burn all the bridges i've passed..."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...