RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Dün yeni gelen bilgisayarımı kurdum.. Aldıgım Quake 4,Call Of Duty 2,Fear ve daha birçok oyun dvd sini Rw a koyduğumda çalışmadı okumuyor bi türlü.. Hepsi kopyaydı.. Sadece painkiller ı okudu oda 6. denemem de felan ne yapmam lazım benim şimdi yeni bi dvd rom mu alıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bendeki okuyor. onu gönder garantiden değiştirsinler[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 gönder değiştirsinler okuması lazım ya eskiden çok oluyordu okumuyordu bi 6 sene önce öyle bir sorunum vardı Creative infra 6800 ile ilgili yoksa 4800 müydü ? tam hatırlamıyorum. yenilerin okuması lazım mutlak[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kafalarına at bence[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 markası ne? bir de www.sikayetimvar.com eğer değiştirmezlerse burdan bildir. deli ilgi alaka gösteriyorlar. [Bu mesaj Divertissement tarafından 13 Kasım 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dvd lerin kopya korumasi olmadigini varsayalim o zaman akla hemen bölge kilidi geliyoki onu acman gerekiyo olabilir onuda dvd bölge kilidi die aratirsan bulabilirsin[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar