muzcu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya biliyorum imkansız ötesi birşey ama delircem fake bu kadar da belli edilmez ki demek gelio içimden. sakın gerçek olmasın diom sonradan :D ama imkansız ya neyse haberi olan arkadaşlar bi bakın plz. resim[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yalaaaan. ekleme: adam dmg`i ephemeral power ve arcane power bittikten sonra yapiyor. duzu 3500 vuruyor criti o iki buffsuz nasil 9000 vursun :P statlarina bakarsak adamin baya +dmg giymis gibi. ama cok cok cok cok cok cok zor bir ihtimal yani sanmiyorum. + 9000 diye ciktigi anda print screene basmak dahada zor.. [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 10 Kasım 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arcane Power Emhemeral Power.. bunların biri yüzde 35 + dmg verioyor ( arcane power) ama emhemeral power ı hiç duymadım.. acaba nedir o ?[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 nerf photoshop[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bende sevinmiştim mage ye buff mu geldi die :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 crit rakamının üzerindeki tırtıklardan fake olduğu belli oluyor. resim kalitesiz olsaydı karakterin kafasının üzerindeki yazılar da tırtıklı olurdu, ama yazılar pürüzsüz..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 12 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: ozii_x, 10 Kasım 2005 19:13 tarihinde demiş ki: bende sevinmiştim mage ye buff mu geldi die :D size buff gelsin buraya yazıyorum nanetteye 100g vercem[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ephemeral mc drop. 175 spell dmg verior 15 snligine. bide zg trinketi var 280dmg. vs vs. imkansiz bu yani yok bole bir olay.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: mADmaXimus, 10 Kasım 2005 19:10 tarihinde demiş ki: nerf photoshop azauahaha +1[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bu mobun random olarak herhangi bir schoola zayıflıgı var yani fake değil. 10500 shadowbolt crit ssi de var aynı moba[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yok zaten adamda tum buyuler var paldin felan hepsinden atmıs 3-5 bisey fake imkansız bence 9000 vurmasi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Alakasız olacak ama mobun ve partidekilerin health/mana barlarını yüzde ve sayı olarak gösteren bu add on un adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ayrıca mobun level 63 olduğunu gösteren addon nedir? benim bildiğim en yüksek level moblar level 62 yada 62+ diye geçiyor. level 62+ların da 63 olduğuna dair bir kesinlik yok. bu oyunda imkansız diye birşey yok. 9k damage iyi bir rakam. umarım gerçek değildir.[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 fake değil, mobun hassasiyeti var. ama mage in damage i genede oturaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 emu shot[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hassasiyeti oldugunda vulnerability bonus yazmiyor mu...[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Darklight1903, 10 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki: hassasiyeti oldugunda vulnerability bonus yazmiyor mu... resim fake değil, bu mobların üzerinde bir shield var ve bu shieldin özelliği bir schoola aşırı vulnerability verirken diğerlerine havan gibi koruma sağlaması, hayır curselerdeki gibi vulnerability bonus yazmıyor mesela bu resimdeki fire a vulnerable, o yüzden böyle hayvani fire damage alıyor ama bu adama bir frostbolt atsan 150-200 damage verirsin full +heal gear la bunların arcane versiyonuna 2400 starfire hit vuruyorum (crit değil) , düşünün ama açıkçası baya güldüm biri tırtıklardan fake olduğu anlaşılıyor falan demiş insanoğlu ampirik veri kümesi dışında bir şeyle karşılaşıp ona mantıksal bir açıklama getirmeye çalışınca nasıl kübradan lojik tezlerle açıklamasını destekliyor güzel bir örnek :) [Bu mesaj neverhood tarafından 10 Kasım 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj neverhood tarafından 10 Kasım 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 arkadasim iyi demisin guzel demissin lafi soktum diye dusunuyosunda. frost dmg atiyor orda. bir daha oku lutfen. ben duzgun bi soru sordum. vulnerability bonus yazmiyor mu diye. hede hodo yapiyosun yani.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Darklight1903, 10 Kasım 2005 20:54 tarihinde demiş ki: arkadasim iyi demisin guzel demissin lafi soktum diye dusunuyosunda. frost dmg atiyor orda. bir daha oku lutfen. ben duzgun bi soru sordum. vulnerability bonus yazmiyor mu diye. hede hodo yapiyosun yani. iyi frost a vulnerable o zaman fireballdan 300 damage alır ne farkeder mantığını gayet açıklanabilir bi şekilde yazdım allah allah resim fake değil, bitti nokta. birine laf falan sokmadım ayrıca güldüm hemen resim fake tırtıklar var diye kriminolog edalarıyla yaklaşmış insanlar, gözlem yaptım tövbe bismillah. said: resim fake değil, bu mobların üzerinde bir shield var ve bu shieldin özelliği bir schoola aşırı vulnerability verirken diğerlerine havan gibi koruma sağlaması, hayır curselerdeki gibi vulnerability bonus yazmıyor mesela bu resimdeki fire a vulnerable, o yüzden böyle hayvani fire damage alıyor ama bu adama bir frostbolt atsan 150-200 damage verirsin ayrıca benim seninle muhattap olduğum yer sadece burası, burada da "hede hödö" göremiyorum [Bu mesaj neverhood tarafından 10 Kasım 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Zeki bir insana benziyorsun, hemen anladın kriminolog olduğumu.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 12 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Neverhood'un bilgi sahibi olmadan fikir kompradorlugu yapanlara vulnerability bonus'u vardir. Fikir (rank8) atarsaniz muhtemelen absorb edilir,Bilgi (rank 1)'e full vulnerable'dir,insta kill yer. O yuzden vahiyle inen parlak fikirleri bohcaci kadin edasiyla ortaya yigip "fake'tir,tirnak cikmis,kus gelmis,orda ufo var" gibi seyler yazmadan once iki sey belirtmek gerekiyor. 1-Pacifist bu tip sacma photoshop numaralariyla ugrasacak bir guild degildir. 2-BWL boss'lari hakkinda bilgi edinmek istiyorsak "bir bilen"e soralim.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 pacifist kim? herneyse güzel vurmuş eleman olur böle şeyler arada sırada ss almayada gerek yokmuş 9k vurana öldül filan vermiyorlar yani yarın bir gün sizde böle dmg verirseniz ss almak için kasmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Lind3r0th, 10 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki: pacifist kim? herneyse güzel vurmuş eleman olur böle şeyler arada sırada ss almayada gerek yokmuş 9k vurana öldül filan vermiyorlar yani yarın bir gün sizde böle dmg verirseniz ss almak için kasmayın :) pacifist süper bir pve guild, oldukça ünlü, exploit kullanmayan ve bossları oyuna eklendikleri zaman ilk öldürenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Alla alla şahsen hiç duymadım acaba silvermoondaki inner sanctum yada SiN den iyilermi yok herkes mc kasarken adamlar mc den baymışlardı tabi olabilir her serverda iyi guildler mevcut ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 resistleri 4 büyü tabanına %100 ken birine -%100 gibi bişeydi sanırım. ondan bu kadar çok vuruyor[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar