Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica Konser Görüntüleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bulabileceğim bir yer var mı?
Veya elinde olan UP'laya bilir mi?

Aramaya inandım fakat inancım boşa çıktı :)

Elinde olan arkadaşlar paylaşırsa , Çok makbul geçer baya bi sevinirim, teraziyede itina ile dıhlarım hani ;)[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar
Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4

Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.
Mesaj tarihi:
Bende Nothing Else Matters var 15-20 dk sonra UP'larım, off kesin bulmam lazım ya kafayı taktım :)[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar

Mesaj tarihi:
Aaaa
Bak olmadı =)
UP'lanır canım niye olmasın, başka yolla alamazmıyız ya?[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Mesaj tarihi:
Valla en ufak Queen ile stone cold crazy düeti var James'in onu uplayabilirsem anca o gerisi tam konser :([signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
said:
Sabrina, 12 Kasım 2005 20:20 tarihinde demiş ki:
Turn the page performansı olsun yeter =]

aynen katılıorum[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
yaw bnde var konserleri ama çok büyük boyutlarda yaa.
edik: baktm şimdi 633 mb sabaha kadr anca uplanır bu yaa.
[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

[Bu mesaj Apeiron tarafından 12 Kasım 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya keşke parça parça olsa da göndersen ya :([signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Mesaj tarihi:
Emule özürlüyüm ben bakmayın bana :)
Kullanamıyorum ya ne biliim "search" diyorum öle bekliyo, ayrıca hani dedim şarkı şarkı görüntüler varsa aliim.[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

• Yeni Oluştur...