Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çok diil 2 saat önce aşşaya indiydim bi işim vardı gözümün önünde adama araba çarptı şaştım kaldım şoktayım lan gözümün önünde adama araba çarptı amb çağrdım ve hemen eve geldim:( lan bu ülkede yaşamak nası bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yazık adam yaaa kasabın manavın ehlıyet verdıgı bı ulkede normal bı sey malesef.Adamın durumu nasıldı pekı cok agırmıydı ?[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Diğer ülkelerde de kaza oluyor. Edit: İmla[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 11 Kasım 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kazayı onlemek ulke değiştirmekle değil egitimle oluyor[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 arkadasım sen ulkemızı bu konuda yabancı ulkelerle mı kıyaslıyorsun yanı ?İstatistiklere bakabilirsin trafik kazalarının sayısına....Ve de ehlıyet alma prosedurune vede trafık cezalarının caydırıcılıgına..[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 arkadaşım adama ne oldu sanada geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya bilmiorum adam kafayı yere vurduğunda kanıyodu götürdü amblans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 acikcasi dunyada en zor ehliyet alinan ulkelerden biriyiz. Yani mevzuata uygun hareket ederseniz dunyadaki diger ulkelerle karsilastirildiginda cok zor. Mevzu dagdan inmis bir kulturun cocuklariyiz. Sehirlesme denen kulture sahip degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: dory, 11 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: kazayı onlemek ulke değiştirmekle değil egitimle oluyor bu ülkeden gitmek istiyorum demedim sadece ülkenin ayıplarından birini göz önünde bulundurarak bunu söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 mamut senin talishsizliğin mi desem neyin desem geldiğinden beri buraya kara bulutlar tepende geziyo bi hocaya görün bi kuşun dökün allahım nazarlardan saklaya yarabii tuh tuh tuh[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 lan adama carpacaına bana carpsaydı be hem onun ne sucu vardı hıc olmazsa olerek bı ıse yarardım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bu kadar çok ölmeyi istiyorsan çok kolay yöntemleri var. Saçma düşünceler içine giriyorsun, ölünce herşeyden kurtulacaksın yani bu mu olay?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 evet bu en kolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 o sedece bi şey dünyada neler oluyor bak allah sana bi işaret vermiş gör ders al yapma böle şeyler diye ama sen hala ölcem diyon olmas ki bari hayrılı bi ölüm iste bi site vardı disa.8m com mu öle bişey ıyy ne ölümler var[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya adam gözümün önünde gidiyodu yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 allah sabir versin kaza geciren kisinin ailesine[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Asarak Kimyevi madde Yüksekten atarak Suda boğularak Silahla Yakarak Kesici aletle Havagazı Araç altına atarak Buyur sana yöntemleri istediğini seç nasıl olsa en kolay yolu buymuş. Hatta 2 sini bi arada bile yapabilirsin "Yüksekten atarak ve suda boğularak" ölme yöntemi en güzel köprülerimiz de uygulanabilir. Araç altına girme zaten bi tane görmüşsün kötü olur sonuçları.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bana bi kere servis çarpmıştı geri geri giderken, yavaş geliyordu, ilginç bi deneyim, biri omuz atmış gibi hissetiyosun yannış anlamayın araba çarpmasını istemem tabi[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Flying_Mamut, 11 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: çok diil 2 saat önce aşşaya indiydim bi işim vardı gözümün önünde adama araba çarptı şaştım kaldım şoktayım lan gözümün önünde adama araba çarptı amb çağrdım ve hemen eve geldim:( lan bu ülkede yaşamak nası bişi -ya bunun türkiyede yaşamayla ilgisi ne herşeyi ülkemize bağlayıpta ezmeyelim kendimizi o kadarda kötü değil TC vatandaşı olmak.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Kaza/ölüm her yerde var. İnsan sadece gözüyle görünce mi etkilenmeli? Görmediinde etkilenmiyosan görünce de etkilenme; olan aynı sen sadece tanıksın. Ben bunu bu kadar rahat söylüyorum diye kaza geçiren görmedim sanmayın. Dört sene önce beş altı arkadaş yürürken sağ taraftan hayvan gibi hızlı gelen bi taksici (yeşil ışık kırmızıya döneli 1-2sn olmuş, biz de geçiyoruz ama taksici çok zeki ya geçecek) tak diye arkadaşa çarptı. Adam düştü yere gözler açık ve şuuru kapandı. O gün çok etkilendik ama geçti.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Toplumun duyarlılığı ve bilinçlendirilmesi ön sırada geliyor sadece trafik konusunda değil her konuda hatalardan kacınmak için..Umarım kazazedenin ölümüne mal olacak bi kaza değildir..[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Forumcular Ülkesi [Bu mesaj GangstarsLan tarafından 11 Kasım 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Kazayı anlatman tamam da, sonra bunu Türkiye'nin durumuna bağlaman komik olmuş. heh[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 öncelikle geçmiş olsun diyorum. sonra da bu ülkede yaşamakla kazaların hiçbir alakasının olmadığına dikkat çekiyorum. başka ülkelerde olmuyor sanki.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gecen sene arabadaydık,önümüzdeki kadına polis arabası carptı,resmen sok oldum,kadının elindekiler fırlatı etrafa falan,çok kotu gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ne zaman neyle karsilasacagi belli degil insanin.. her an hersey olabilir.. göktasi düsebilir belki 2dk. sonra bizim apartmanin tepesine , ya da camimdan iceri sapigin teki girebilir, ya da samara televizyonumdan cikar... *!paranoyakligi tutmustur* Gecen gün otobüs duraginda annemle beklerken , tekerlekli sandalye'de oturan genc kizin surati tanidik geldi... Annesi yanindaydi ve tatli tatli konusuyordu onunla .. Kiz cevap vermiyor elindeki bisküviyi yemeye calisiyordu.. Baka kaldim öyle bi kac saniye... annem yazik diyerek üzüldügünü belli etti .. Türk olmalari onu daha cok üzdü sanirim.... Bende $askin bir sekilde bakiyordum hala... Düsünüyordum , en sonunda aklima geldi ... Bu kiz bizim orda oturuyordu ve hep otobüste karsilasiyordum... Onu her otobüste görüsümde mutlu bi sekilde ,güler yüzle arkadaslariyla konusurdu.. Cokta güzel , tatli bir kizdi... Ama simdi ... Kötürüm olmus ve felc sanirim... Yüzündeki o eski ifadesini kaybetmis =(, saskin saskin etrafa bakiyordu.. o kadar kötü oldum ki.... 1 anda hayati kaydi kizin... bütün okul hayati , gencligi gitti düsünsenize ... Hayat böyle acimasiz iste..[signature][hline]why don't you take me there wanna feel some infinity why don't we just dare cause after all remains ... Eternity lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar