Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Porsche ve Kadınlar

letscry

Öne çıkan mesajlar

said:
helena, 10 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
kadınlarla ilgili "aşağılayıcı ama komikkkk" hikayelerin, abartılmış anıların, muhabbetlerin boş olduğunu anlama olgunluğuna erişmiş erkeklere saygı duyuyorum.

geriye kalanları ve bu tür yazıları, boşverin

Bayılıyorum bole hanımefendilere:)
Espri anlayışın bana gore olgunlaşınca bende sana saygı duycam.[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid
Elturco warlock rr6l1 excal/mid
Arikan hero rr3 pryd/hib
Kokokoko rr3 friar/camlan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 10 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
kadınlarla ilgili "aşağılayıcı ama komikkkk" hikayelerin, abartılmış anıların, muhabbetlerin boş olduğunu anlama olgunluğuna erişmiş erkeklere saygı duyuyorum.

geriye kalanları ve bu tür yazıları, boşverin

aşşşağılıcı amaaa kkkkooommmiik hiiikkaaaayelerrrin, abaaaartttıllmış anıılarıınnn.....

:-D Geçeceksin bu işleri...
Benim bildiğim, tanıdığım hiç bir kız olgun erkeklere saygı falan duymuyor, duymadı. Belki evlilik çağı gelip 30unu geçtikten sonra duyarlar.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

Naıhaıhaıhıhaıhaıhıa[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|B_L

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 10 Kasım 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Belki erkekler olarak bizde de sorunlar olabilir ama kadınlarda çok fazla (özellikle psikolojik) sorun olduğu bir gerçek :) Ama nedense tabi internet ortamına erkeklerin hükmetmesinden ötürü sürekli kadınlar hakkında bişeyler yazılmasıda bir gerçek.[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 12 Kasım 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
Belki erkekler olarak bizde de sorunlar olabilir ama kadınlarda çok fazla (özellikle psikolojik) sorun olduğu bir gerçek :) Ama nedense tabi internet ortamına erkeklerin hükmetmesinden ötürü sürekli kadınlar hakkında bişeyler yazılmasıda bir gerçek.

özellikle psikolojik sorun var bayanlarda öyle mi haaahaaa gülerim işte buna eğer daha duygusal olmamızdan bahsediyorsan o bir psikolojik sorun değil,ayrıca çoğu konuda daha mantıklı davranıyoruz dikkat edersen sinirlerine hakim olamayanların çoğu erkek siz kavga ettiğinizde çok güzel anlaşıyorsunuz birbirinize vurarak bayanlar orta yol bulmaya çalışıyorlar kaba kuvvet yerine.Ben sürekli bayanlar şöyle yok böyle,şöyle aptallar yok böyleler diye konuşup yapılan sataşmaları erkeklerin egolarını tatmin etmek için yaptığını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@Siena

Bizim yaratılış sebebimiz kavga etmek zaten :) Yaratıldığımızdan beri bu dünya üstünde herşeyle kavgamız olmuştur. İlkel çağlarda sopalarla hayvanları kovalayarak falan. Ama tabi silah icat oldu mertlik bozuldu. Silah icat olmasaydı biz hala kavga edio olurduk :)

Bu arada kadınlar biraz narin oldukları için aman tırnağım kırılır gibi sebeplerden ötürü pek kavga etmezler. Ama onlarada gaz verip kışkışttığınız zaman (Bkz. Lisede kızları birbirine düşürmek) çok güzel birbirlerini tırmalayıp saçlarını yolabilirler.
[signature][hline]Female Body Inspector
Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla.

[Bu mesaj Davion tarafından 12 Kasım 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 12 Kasım 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
biz daha uzağa işeriz hobarey..

Bu yorumun üstüne yorum tanımam kadın-erkek kavgasında:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...