Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Laraken, 09 Kasım 2005 18:53 tarihinde demiş ki: post ve nick uyumu bu kadar mı olur. [signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hehe cok hosuma gitti[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ahahah süfer[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ultra mega giga'ymış ya ::)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hakkatten çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 mükemmel tek kelıme ıle :D[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 :tup:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya tamam komik ama kadinlar,,,oyle binmek falan..biraz asaglayci deglmiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 evet biraz aşağılayıcı ama komik.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 baya eimiş[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 7.Egsoz, emisyona çok yakın.. Puahauha burada yarıldım işte..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ehouhuo Güzelmiş ya =)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bir yere kadar gülünülebilirliği var ama genelleme yaparak gülmüyorum..[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yazıyı okuyan 338 kişiden hiç biri bayan değilmki yorum yapmamışlar? :-) Yoksa gerçekler karşısında susmayımı tercih ediyorlar nedir..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hoş :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 güzelmiş NOt:uzun bir aradan sonra bakalım dedim bi patiye[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 süper bişey bu yaa koptum evde[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ehehehe komik filanda kızlar böyle forumları dağıtmaya gelmiyince muhabbetin zevki kalmıyo... Nerde Patinin Feministleri?!? Pembe Patiler gelin bakın size neler diyolar:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hoşmuş =)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Belkide eleştri yapılması gereken bi konu.Ama espri niyetinde yazılmış.Komik...[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 heh güzel :)[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hoş. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hahah süper ya ..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kadınlarla ilgili "aşağılayıcı ama komikkkk" hikayelerin, abartılmış anıların, muhabbetlerin boş olduğunu anlama olgunluğuna erişmiş erkeklere saygı duyuyorum. geriye kalanları ve bu tür yazıları, boşverin[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 7. madde süper hehehe[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar