Nartanesi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Arkadaşlar İstanbuldaki Kolej ve Özel okulların bir listesine ihtiyacım var. Bunu nerden bulabilirim bir fikriniz var mı? Hatta bir site önerebilirseniz daha çok sevinirim.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 meb in sitesinden bulabilirsin galiba[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 www.meb.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 lise mi ilk okul mu??[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kardesim okul dio okul[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 lise ne??[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 21. Yüzyıl Koleji www.21yuzyil.k12.tr Acarlar Eğitim Kurumları www.acarlar.k12.tr Akasya Koleji www.akasyakoleji.com Aka Koleji www.akakoleji.k12.tr Altın Eğitim www.altinegitim.k12.tr AR-EL Koleji www.ar-el.k12.tr Atacan Eğitim Kurumları www.atacan.k12.tr Bahçeşehir Koleji www.bahcesehir.k12.tr Bilfen Okulları www.bilfen.com Bilim Okulları www.bilim.k12.tr BJK Okulları www.bjkkoleji.k12.tr Cent Koleji www.centkoleji.com Eyüboğlu Eğitim Kurumları www.eyuboglu.com Devran Koleji www.devran.k12.tr Doğuş Okulları Grubu www.dogus.k12.tr Doğa İlköğretim Okulu www.dogakoleji.com Fatih Koleji www.fatihkoleji.com Florya Koleji www.floryakoleji.k12.tr H.E.V. Okulları www.kemerkoy.k12.tr Irmak Okulları www.irmak.k12.tr İhlas Eğitim Kurumları www.ihlaskoleji.k12.tr İstanbul Çevre Okulları www.cevrekoleji.k12.tr İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı (İSTEK) www.istek.org.tr İstanbul Koleji www.istanbulkoleji.com İstek Atanur Oğuz Lisesi www.istek.org.tr Özel Çamlıca Kalem İlköğretim Okulu www.kalemkoleji.com Özel Merter Fatih İlköğretim Okulu www.merterfatih.com Kültür 2000 ilköğretim ve Anaokulu www.kultur2000.k12.tr Kültür Koleji www.kultur.k12.tr Marmara Eğitim Köyü www.mek.k12.tr Mef Dershanesi www.mefdershaneleri.com Mef Okulları www.mef.k12.tr Oğuzkaan Koleji www.oguzkaankoleji.com Selim Pars Eğitim Kurumları www.selimpars.k12.tr Ted İstanbul Koleji Vakfı www.tedistanbul.k12.tr Terakki Vakfı Okulları www.terakki.org.tr Toprak İlköğretim Okulu www.toprak.k12.tr Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) www.tevitol.k12.tr Uğur koleji www.ugur.k12.tr Yavuz Özel Eğitim Kurumları www.yavuzkolej.com Yakacık İlköğretim Okulu www.yakacikkoleji.com.tr Yeni dünya koleji www.yenidunyakoleji.com Yeşilköy Koleji www.yesilkoy2001.k12.tr Yüce okulları www.yuce.k12.tr Yüzyıl Işıl Okulları www.yuzyilisil.k12.tr YABANCI ÖZEL OKULLAR ALKEV (Alman Liseliler Kültür ve eğitim Vakfı) www.alkev.k12.tr Alman Lisesi www.distanbul.de Amerikan Robert Lisesi www.robcol.k12.tr British international School www.bis.k12.tr Nortre Dame De Sion Fransız Lisesi www.nds.k12.tr Saint Benoit Lisesi www.sb.k12.tr Saint Michel Fransız Lisesi www.sinmichel.k12.tr Saint Pulcherie Fransız Lisesi www.sp.k12.tr[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 arabulda bunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çevre koleji çok iyidir benim eski okulum diye solemiyorum :D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Çok teşekkürler!![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 italyan lisesi ve beyoğlu italyan lisesi yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 gerek yok zaten onlara :) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ustelik Ozel Ortadogu Kolejide yok[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 cihangirde yok. nerde benim eskli okulum ühüh[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 anafen kolejide yok:-)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 koç lisesi ve ilk okuluda yok listede www.kocschool.k12.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Üsküdar Amerikan da yok[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Saint Joseph'te yok www.sj.k12.tr[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 12 Kasım 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 eyüboğlu'da iyidir.benim okulum.4'ten beri ordayım lise 1 oldum +6.sınıfta klüpler bazında türkiye 2'ncisi +7.sınıf yendiğimiz takım (antalya) şampiyon oldu +8. sınıf okullar bazında türkiye şampiyonu klupler bazında türkiye 4.sü(ahh izmir mev yok mu) bu sene b..ktan bir takım kaldı. yani hentbolda iyi bir okuldu :):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ayazağa ve nişantası ve erenköy isik ta yok işikların eğitimi ii dir ama benim gibi "tikky" ve özenti yaratık düşmanıysanız ve herseyiyle övünen yaratıklrdan nefret ediosanız sakın gitmeyin yuvadan beni aynı okuldayım 1 yıl soora kurtulacam[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar